искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
STR8 FR34K дезодорант для чоловіків 150 мл
STR8 FR34K, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант STR8 FR34K оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: додає аромату з цієї ж колекції інтенсивності надає свіжості потішить кожного чоловіка Спосіб використання: Підходить для щоденного використання.
STR8 Live True дезодорант для чоловіків 150 мл
STR8 Live True, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Дезодорант STR8 Live True ефективно бореться з неприємним запахом і надасть вам довготривале відчуття комфорту та свіжості. Властивості: забезпечує довготривале відчуття свіжості нейтралізує запах
Дезодорант-антиперспірант Nivea Невидимий Захист для чорного та білого не
Дезодорант-спрей «Невидимий захист» інноваційною формулою, яка допоможе позбавити від рясного потовиділення і неприємного запаху, а також подарує відчуття чистоти і комфорту на довгий час. Прозора й чиста основа кошти сприяє тому, що на поверхні шкіри не з'явиться небажаного відчуття липкості, а на одязі не залишиться неприємних плям. Склад дезодоранту підходить для нанесення навіть на дуже чутливу і ніжну шкіру, так як в його складі немає шкідливих консервантів і спирту. При першому його нанесенні шкіра наповниться приголомшливим квітковим ароматом, який буде супроводжувати вас досить довго. Засобом досить зручно користуватися, воно дуже економічно. Спосіб застосування:Перед вживанням добре струсити. Розпорошувати в область пахв з відстані 15 см. Не наносити на пошкоджену або роздратовану шкіру. Дати повністю висохнути. Склад:Butane, Aqua, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Dicaprylyl Ether, Parfum, Butyloctanoic Acid, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polysorbate 65, Phenoxyethanol, Methylparaben, Benzyl Alcohol.
Антиперспірант Nivea deo Свіжа вишня 150мл 4006000009124
Антиперспірант NIVEA свіжа вишня має неймовірний аромат, дарує відчуття свіжості шкіри, яке триває значно довше, ніж кілька годин. 48 годин надійного захисту від поту та запаху з турботою про вашу шкіру. Особливості продукту Дарує свіжий аромат соковитої вишні Надійний 48-годинний захист із турботою про вашу шкіру Відчуйте унікальну формулу NIVEA INFINIFRESH: тривалий ефект свіжості, який активно бореться з бактеріями, що викликають запах Протестовано під дерматологічним контролем Відкрийте для себе тривалу свіжість, усуньте неприємний запах і отримайте надійний захист 48 годин. Секрет криється в унікальній формулі NIVEA INFINIFRESH. Завдяки своїй антибактеріальній силі, він не тільки маскує запах, але й усуває бактерії ще до того, як може виникнути неприємний запах. Відчуйте свіжий аромат вишні, що заряджає енергією. І отримайте захист із турботою про вашу шкіру. Містить 0% етилового спирту.
Дезодорант-антиперспірант Nivea Невидимий Захист для чорного та білого Спр
Під впливом дезодоранту-антиперспіранти «Невидимий захист» Nivea ваша чорний одяг залишиться чорною, а біла білої. Крім цього, кожна жінка зможе захистити себе від неприємного запаху і потовиділення в області пахв протягом 48-ї години. Засіб має легкий і свіжий аромат, який можна використовувати в комплексі з улюбленими духами. У його складі немає синтетичних речовин, барвників і спирту. Його застосування не викликає алергічну реакцію, антиперспірант дерматологически протестований і підходить для використання навіть для чутливої і ніжної шкіри. Розпилювач діє локально, економічно використовується і повноцінно захищає від усіх негативних факторів. Спосіб застосування:розпорошувати в область пахв з відстані 15 см. Дати повністю висохнути. Склад: Butane, Aqua, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Butyloctanoic Acid, Propylene Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Sorbitan Trioleate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol.
Антиперспірант-дезодорант Fa Men Cedarwood Dry 150 мл 9000101641356
Антиперспірант "Червоний кедр" 150 мл Відчуйте себе привабливою з цим потужним, стійким ароматом на основі насичених деревних нот червоного кедра та акорду вінтажного віскі.  Формула Веганська формула Дерматологічно протестовано Дбайлива до шкіри формула з технологією проти плям Надійний захист Захист від вологи та неприємного запаху до 72 годин без спирту  Ефективно бореться з бактеріями, що спричиняють неприємний запах, забезпечуючи тривалий захист
Антиперспірант Nivea Чорне та Біле Невидимий Extra Спрей 150мл 40060000268
Формула антиперспіранта" Чорне та біле Невидимий Extra" забезпечує сильний та тривалий захист від поту та дарує відчуття свіжості на цілий день. Не залишає білих слідів на чорному одязі, запобігає появі жовтих плям на білому одязі. Дезодорант-антиперспірант" Чорне та біле Невидимий Extra" забезпечує захист від запаху на 48 годин. Не містить етилового спирту. Не містить озоноруйнівних речовин. Дерматологічно протестовано. Склад: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Parfum, PalmitamidopropyltrimoniumChloride, Octyldodecanol, Propylenely Gly, Тіодіpropionate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Geraniol, Benzyl Alcohol.
Дезодорант-антиперспірант Nivea Енергія свіжості Спрей 150 мл 400600000794
Чому варто віддавати перевагу Дезодоранту-антиперспіранту «Енергія свіжості 48 годин»? Відповідь на це питання досить проста! Вся справа в тому, що в його складі міститься цілюща енергія лемонграсса, яка день у день здатна подарувати відчуття свіжості, чистоти і впевненості в собі. У складі доглядючого за шкірою засобу від торгової марки Nivea міститься особлива інноваційна формула, яка наділена здатністю контролювати рівень потовиділення, а також позбавити від неприємного запаху на весь день. Крім того, що засіб наділений прекрасним освіжаючим ароматом, він також має ряд інших особливостей. Дезодорант досить швидко висихає не полишаючи відчуття липкості на шкірі. Крім того, його використання не призводить до появи слідів на чорному одязі. Навіть після закінчення робочого дня на шкірі залишається приємний легкий аромат. Засіб протестовано дерматологами, не викликає алергії і економічний у використанні. Склад: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Isoceteth-20, Para num Liquidum, Butylene Glycol,GlycerylIsostearate,Parfum,Cymbopogon Citratus Extract, Persea Gratissima Oil, PEG- 150 Distearate, Propylene Glycol, Geraniol.
Дезодорант аерозоль FA Men Xtreme Invisib Pow 150мл 9000100760546
Освіжи своє тіло та думки і дай своїм почуттям активно відкривати світ із чистим свіжим ароматом антиперспіранта від Fa. Високоефективний антиперспірант з інноваційною технологією виявлення поту негайно виявляє піт за перших ознак його появи і забезпечує екстремальний захист від мокрих пахв і неприємного запаху протягом 72 годин. Запобігає появі трах найпоширеніших плям, асоційованих з використанням дезодорантів — жовтих плям на кольоровому та білому одязі, білих плям на кольоровому та чорному одязі та масляних плям. Якщо ви хочете розсунути кордони та відчути себе справжнім чоловіком, ван необхідний дезодорант, який забезпечує максимальний захист! Антиперспірант Fa Men Xtreme був розроблений спеціально для чоловіків, які розраховують на екстремальну ефективність дезодоранту. Антиперспірант Fa Men Xtreme нейтралізує причину неприємного запаху – бактерії та забезпечує комфортне відчуття свіжості протягом 72 годин! Не містить спирту, добре переноситься шкірою. Особливості: До 72 год від поту та запаху Не залишає плям на одязі Надає довготривалу свіжість Не містить спирту Енергійний аромат. Веган формула без інгредієнтів тваринного походження Склад: Butane, Propane, Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Isobutane, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Parfum, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene Hex
Антиперспірант Nivea deo Свіжий апельсин 150мл 4006000008998
Антиперспірант NIVEA свіжий апельсин має неймовірний аромат, дарує відчуття свіжості шкіри, яке триває значно довше, ніж кілька годин. 48 годин надійного захисту від поту та запаху з турботою про вашу шкіру. Особливості продукту Дарує свіжий аромат апельсина, що заряджає Надійний 48-годинний захист із турботою про вашу шкіру Відчуйте унікальну формулу NIVEA INFINIFRESH: тривалий ефект свіжості, який активно бореться з бактеріями, що викликають запах Протестовано під дерматологічним контролем Відкрийте для себе тривалу свіжість, усуньте неприємний запах і отримайте надійний захист 48 годин. Секрет криється в унікальній формулі NIVEA INFINIFRESH. Завдяки своїй антибактеріальній силі, він не лише маскує запах, а й усуває бактерії ще до того, як може виникнути неприємний запах. Відчуйте свіжий аромат апельсина, що заряджає енергією. І отримайте захист із турботою про вашу шкіру. Містить 0% етилового спирту.
Дезодорант-спрей антиперспірант Nivea Перлова краса, 150 мл 4006000031743
Антиперспірант "Краса Перлин" від NIVEA забезпечує надійний захист від поту та запаху протягом 48 годин, даруючи відчуття чистоти та свіжості шкіри. Екстракт перлин у складі формули перетворює шкіру на м'яку та доглянуту. Містить олію авокадо. Антиперспірант "Краса Перлин" від NIVEA забезпечує надійний захист від поту та запаху протягом 48 годин, даруючи відчуття чистоти та свіжості шкіри. Екстракт перлин у складі формули перетворює шкіру на м'яку та доглянуту. Спрей швидко висихає, не залишаючи відчуття липкості. Особливості: Захист від поту та запаху протягом 48 годин Містить олію авокадо для м'якої та гладенької шкіри Без спирту Протестовано під дерматологічним контролем
Дезодорант-аерозоль Fa Men Sport 150мл 3838824085272
Спортивний дезодорант-спрей Освіжіть своє тіло та розум і дозвольте своїм почуттям вирушити у пригодницьку подорож з цим життєдайним ароматом.  Формула Захист від неприємного запаху до 48 годин Без солей алюмінію Ефективно бореться з бактеріями, що спричиняють неприємний запах, забезпечуючи тривалий захист Дерматологічно протестована формула, безпечна для шкіри Не залишає плям Упаковка Нова розпилювальна головка з меншою кількістю пластику Метал балончика переробляється назавжди
Антиперспірант Rexona Workout 150мл 8717163859759
Навіть коли я тренуюся, мені потрібен дезодорант, який захищатиме мене та зберігатиме свіжість. Представляємо нову Rexona Workout (тренування) з посиленим контролем запаху, який триває навіть за високоінтенсивних вправ. Запатентована технологія Motionsense активується під час руху, також, щоразу, взаємодіючи з молекулами поту, формула Motionsense звільняє з мікрокапсул свіжість. Workout Rexona - чим більше ви рухаєтеся, тим більше вона працює, навіть за найінтенсивніших навантажень.
Rexona Dry & Fresh Antiperspirant антиперспірант спрей 48 годин 150 мл
Rexona Dry & Fresh Antiperspirant, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, не треба боятися плям від поту на одязі. АнтиперспірантRexona Dry & Fresh Antiperspirant оберігає вас від конфузів, спричинених неприємною появою плям під пахвами. Завдяки своїм антиперспірантним складникам він активно протидіє самому виробленню поту й допомагає зберегти шкіру сухою. Засіб забезпечує тривалий захист від неприємного тілесного запаху й небажаного пітніння, тож ви можете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: захищає від неприємного запаху надає свіжості надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу Склад: не містить спирту Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Перш ніж одягнутися, дочекайтесь, щоб засіб повністю висох. Ви можете повторювати нанесення будь-коли упродовж дня.
Антиперспірант Rexona Антибактеріальний Ефект 150мл 8717163706015
Антиперспірант аерозоль Rexona Антибактеріальний Ефект усуває понад 90% бактерій, що живляться компонентами поту та спричиняють неприємний запах. Антибактеріальні олії цитрусових і евкаліпта в поєднанні з технологією Motionsense дарують тобі заряд свіжості. Мікрокапсули, нанесені на шкіру, розкриваються під час руху, безперервно вивільняючи додатковий свіжий аромат. Парфуми розкриваються через іскристі верхні ноти грейпфрута, мандарина і лимона. У центрі композиції екзотичні аромати імбиру, елемі та рожевого перцю в поєднанні з ягідними і трав'яними акордами. Завершує букет сандалове дерево, мускус і амбра. Завдяки захисту від поту та запаху, що діє до 48 годин, ти відчуватимеш, як із кожним кроком зростає твоя впевненість у собі. Яким би насиченим не був твій день, відчуття свіжості залишиться з тобою завжди.
Предыдущая   Следующая
1   ...   3   4   5   6   7   ...   86  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История