искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 61 моделей:
| Adidas Сбросить все
Adidas Power Booster кульковий антиперспірант для жінок 72h 50 мл
Adidas Power Booster, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Антиперспірант Adidas Power Booster оптимально поглинає піт і нейтралізує запах. Надасть вам відчуття свіжості та чистоти щодня. Властивості: ідеальна упаковка для сумочки ефективно захищає від потовиділення надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Ви можете повторювати нанесення будь-коли упродовж дня.
Adidas Cool & Care Control дезодорант кульковий для жінок 50 мл
Adidas Cool & Care Control, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Склад: не містить спирту
Adidas Cool & Care Control дезодорант-спрей для жінок 150 мл
Adidas Cool & Care Control, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Поєднайте свої улюблені аромати в гармонійний тандем. Дезодорант Adidas Cool & Care Control має такий самий аромат, як і ваш улюблений парфум. Просто ідеальна пара. Властивості: захищає від неприємного запаху надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу Склад: не містить спирту Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Ви можете повторювати нанесення будь-коли упродовж дня. Підходить для щоденного використання.
Adidas Fresh Endurance кульковий антиперспірант для жінок 72h 50 мл
Adidas Fresh Endurance, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Антиперспірант Adidas Fresh Endurance оптимально поглинає піт і нейтралізує запах. Надасть вам відчуття свіжості та чистоти щодня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу ідеальна упаковка для сумочки Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Ви можете повторювати нанесення будь-коли упродовж дня.
Adidas Energy Kick дезодорант кульковий 24 години 50 мл
Adidas Energy Kick, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Дезодорант Adidas Energy Kick ефективно бореться з неприємним запахом і надасть вам довготривале відчуття комфорту та свіжості. Властивості: надає свіжості надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу захищає від неприємного запаху живить шкіру та піклується про неї Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Adidas Fresh Endurance антиперспірант спрей 72 год. 150 мл
Adidas Fresh Endurance, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Антиперспірант Adidas Fresh Endurance оптимально поглинає піт і нейтралізує запах. Надасть вам відчуття свіжості та чистоти щодня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення захищає від неприємного запаху надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Adidas Pro Invisible кульковий антиперспірант для жінок 50 мл
Adidas Pro Invisible, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок
Adidas Pro Invisible антиперспірант з захистом від білих плям для жінок 15
Adidas Pro Invisible, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Антиперспірант Adidas Pro Invisible оптимально поглинає піт і нейтралізує запах. Надасть вам відчуття свіжості та чистоти щодня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення захищає від неприємного запаху надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Adidas Pure Fresh дезодорант кульковий 24 години 50 мл
Adidas Pure Fresh, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Дезодорант Adidas Pure Fresh ефективно бореться з неприємним запахом і надасть вам довготривале відчуття комфорту та свіжості. Властивості: надає свіжості захищає від неприємного запаху не викликає подразнення Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Ви можете повторювати нанесення будь-коли упродовж дня.
Adidas Instant Cool дезодорант-спрей 24 години 100 мл
Adidas Instant Cool, 100 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Дезодорант Adidas Instant Cool ефективно бореться з неприємним запахом і надасть вам довготривале відчуття комфорту та свіжості. Властивості: надає свіжості не викликає подразнення надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу живить шкіру та піклується про неї Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Adidas Cool & Dry 6 in 1 дезодорант-спрей для чоловіків 150 мл
Adidas Cool & Dry 6 in 1, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Adidas Cool & Dry 6 in 1 оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу захищає від неприємного запаху потішить кожного чоловіка Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Ви можете повторювати нанесення будь-коли упродовж дня. Підходить для щоденного використання.
Adidas Fresh Endurance антиперспірант спрей для чоловіків 150 мл
Adidas Fresh Endurance, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Антиперспірант Adidas Fresh Endurance оптимально поглинає піт і нейтралізує запах. Надасть вам відчуття свіжості та чистоти щодня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення захищає від неприємного запаху надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Adidas Cool & Dry Fresh дезодорант-спрей для чоловіків 150 мл
Adidas Cool & Dry Fresh, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Adidas Cool & Dry Fresh оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: захищає від неприємного запаху надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Ви можете повторювати нанесення будь-коли упродовж дня. Підходить для щоденного використання.
Adidas Pure Fresh дезодорант-спрей 24 години 100 мл
Adidas Pure Fresh, 100 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Дезодорант Adidas Pure Fresh ефективно бореться з неприємним запахом і надасть вам довготривале відчуття комфорту та свіжості. Властивості: надає свіжості не викликає подразнення захищає від неприємного запаху живить шкіру та піклується про неї Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Adidas Energy Kick дезодорант-спрей 24 години 100 мл
Adidas Energy Kick, 100 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Дезодорант Adidas Energy Kick ефективно бореться з неприємним запахом і надасть вам довготривале відчуття комфорту та свіжості. Властивості: не викликає подразнення надає свіжості забезпечує тривалий захист живить шкіру та піклується про неї Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Adidas Instant Cool дезодорант кульковий 24 години 50 мл
Adidas Instant Cool, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Дезодорант Adidas Instant Cool ефективно бореться з неприємним запахом і надасть вам довготривале відчуття комфорту та свіжості. Властивості: надає свіжості не викликає подразнення забезпечує тривалий захист живить шкіру та піклується про неї Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Дезодорант-антиперспірант кульковий Аdidas Cool&Dry 6 в 1, 50 мл
Дезодорант-антиперспірант кульковий Аdidas Cool&Dry Fresh, 50 мл
Дезодорант-антиперспірант спрей Аdidas Pro invisible, 150 мл
Дезодорант спрей Аdidas Cool&Dry Sport Sensations Pure Game, 150 мл
Adidas UEFA Champions League Best Of The Best кульковий антиперспірант для
Adidas UEFA Champions League Best Of The Best, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, не треба боятися плям від поту на одязі. АнтиперспірантAdidas UEFA Champions League Best Of The Best оберігає вас від конфузів, спричинених неприємною появою плям під пахвами. Завдяки своїм антиперспірантним складникам він активно протидіє самому виробленню поту й допомагає зберегти шкіру сухою. Засіб забезпечує тривалий захист від неприємного тілесного запаху й небажаного пітніння, тож ви можете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: потішить кожного чоловіка доповнення до аромату з цієї ж колекції зберігає відчуття комфорту упродовж тривалого часу регулює потовиділення та зволоження шкіри забезпечує тривалий захист Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Adidas Pro Invisible високоефективний антиперспірант Roll-On для чоловіків
Adidas Pro Invisible, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків
Adidas Fresh Endurance кульковий антиперспірант для чоловіків 72h 50 мл
Adidas Fresh Endurance, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Антиперспірант Adidas Fresh Endurance оптимально поглинає піт і нейтралізує запах. Надасть вам відчуття свіжості та чистоти щодня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу захищає від неприємного запаху Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Перш ніж одягнутися, дочекайтесь, щоб засіб повністю висох.
Adidas Pure Game Edition 2022 парфумований спрей для тіла для чоловіків 15
Adidas Pure Game Edition 2022, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Чоловічий спрей для тіла Adidas Pure Game Edition 2022 — чудове доповнення до аромату з однойменної колекції. Вранці скористайтеся інтенсивнішим ароматом, а протягом дня просто освіжайте шкіру за допомогою спрею для тіла. Властивості: у парі з ароматом із цієї ж колекції стане чудовим подарунком потішить кожного чоловіка надає свіжості нейтралізує запах надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу духмяний аромат із трав'яними нотками фруктовий аромат Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на дезодоранты Adidas. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить дезодорант Adidas в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на дезодоранты Adidas. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История