искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 4 моделей:
| Gillette Сбросить все
Gillette Sport Power Rush гелевий антиперспірант 70 мл
Gillette Sport Power Rush, 70 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Засіб Gillette Sport Power Rush — необхідний помічник у щоденній боротьбі з пітливістю. Властивості: регулює потовиділення та зволоження шкіри нейтралізує запах не залишає плям на одязі надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання. Повторюйте будь-коли упродовж для відповідно до потреб.
Gillette Cool Wave гелевий антиперспірант 70 мл
Gillette Cool Wave, 70 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Засіб Gillette Cool Wave  — необхідний помічник у щоденній боротьбі з пітливістю. Властивості: ефективно захищає від потовиділення забезпечує довготривале відчуття свіжості забезпечує тривалий захист захищає від неприємного запаху Спосіб використання: Підходить для щоденного використання.
Gillette Sport Triumph гелевий антиперспірант 70 мл
Gillette Sport Triumph, 70 мл, Гелі для душу для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, не треба боятися плям від поту на одязі. АнтиперспірантGillette Sport Triumph оберігає вас від конфузів, спричинених неприємною появою плям під пахвами. Завдяки своїм антиперспірантним складникам він активно протидіє самому виробленню поту й допомагає зберегти шкіру сухою. Засіб забезпечує тривалий захист від неприємного тілесного запаху й небажаного пітніння, тож ви можете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення захищає від неприємного запаху надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Перш ніж одягнутися, дочекайтесь, щоб засіб повністю висох. Ви можете повторювати нанесення будь-коли упродовж дня.
Gillette Endurance Arctic Ice гелевий антиперспірант 70 мл
Gillette Endurance Arctic Ice, 70 мл, Aнтиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, не треба боятися плям від поту на одязі. АнтиперспірантGillette Endurance Arctic Ice оберігає вас від конфузів, спричинених неприємною появою плям під пахвами. Завдяки своїм антиперспірантним складникам він активно протидіє самому виробленню поту й допомагає зберегти шкіру сухою. Засіб забезпечує тривалий захист від неприємного тілесного запаху й небажаного пітніння, тож ви можете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: регулює потовиділення та зволоження шкіри захищає від неприємного запаху надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу не залишає плям на одязі Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Повторюйте будь-коли упродовж для відповідно до потреб.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на дезодоранты Gillette. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить дезодорант Gillette в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на дезодоранты Gillette. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История