искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 4 моделей:
| Givenchy Сбросить все
GIVENCHY Gentleman Society дезодорант-спрей для чоловіків 150 мл
GIVENCHY Gentleman Society, 150 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Вам більше не доведеться перейматися, що ваш антиперспірант відрізняється від вашого улюбленого аромату. Антиперспірант GIVENCHY Gentleman Society забезпечить надійний захист від потовиділення та стане ідеальним доповненням до аромату з цієї ж колекції, утворюючи разом із ним неперевершений дует. Властивості: нейтралізує запах доповнення до аромату з цієї ж колекції потішить кожного чоловіка Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
GIVENCHY Gentleman Society дезодорант-стік для чоловіків 75 мл
GIVENCHY Gentleman Society, 75 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Вам більше не доведеться перейматися, що ваш антиперспірант відрізняється від вашого улюбленого аромату. Антиперспірант GIVENCHY Gentleman Society забезпечить надійний захист від потовиділення та стане ідеальним доповненням до аромату з цієї ж колекції, утворюючи разом із ним неперевершений дует. Властивості: доповнення до аромату з цієї ж колекції додає аромату з цієї ж колекції інтенсивності у парі з ароматом із цієї ж колекції стане чудовим подарунком Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
GIVENCHY Irresistible дезодорант для жінок 100 мл
GIVENCHY Irresistible, 100 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Вам більше не доведеться перейматися, що ваш антиперспірант відрізняється від вашого улюбленого аромату. Антиперспірант GIVENCHY Irresistible забезпечить надійний захист від потовиділення та стане ідеальним доповненням до аромату з цієї ж колекції, утворюючи разом із ним неперевершений дует. Властивості: ефективно захищає від потовиділення додає аромату з цієї ж колекції інтенсивності Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
GIVENCHY L’Interdit дезодорант-спрей для жінок 100 мл
GIVENCHY L’Interdit, 100 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Поєднайте свої улюблені аромати в гармонійний тандем. Дезодорант GIVENCHY L’Interdit має такий самий аромат, як і ваш улюблений парфум. Просто ідеальна пара. Властивості: надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу доповнення до аромату з цієї ж колекції потішить кожну жінку Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на дезодоранты Givenchy. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить дезодорант Givenchy в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на дезодоранты Givenchy. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История