искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 16 моделей:
| Vichy Сбросить все
Кульковий дезодорант-антиперспірант Vichy 48 годин, проти білих слідів та
Кульковий інтенсивний дезодорант Vichy 72 години захисту у стресових ситуа
Кульковий дезодор-антантиперспірант Vichy 48 годин, проти білих та жовтих
Кульковий дезодорант Vichy Homme екстра-сильної дії, для чоловіків, 50 мл
Vichy Deodorant 48h кульковий антиперспірант проти надмірного потовиділенн
Vichy Deodorant 48h, 50 мл, Aнтиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, не треба боятися плям від поту на одязі. АнтиперспірантVichy Deodorant 48h оберігає вас від конфузів, спричинених неприємною появою плям під пахвами. Завдяки своїм антиперспірантним складникам він активно протидіє самому виробленню поту й допомагає зберегти шкіру сухою. Засіб забезпечує тривалий захист від неприємного тілесного запаху й небажаного пітніння, тож ви можете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення захищає від неприємного запаху надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Vichy Deodorant 48h дезодорант кульковий для чутливої та подразненої шкіри
Vichy Deodorant 48h, 50 гр, Aнтиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, не треба боятися плям від поту на одязі. АнтиперспірантVichy Deodorant 48h оберігає вас від конфузів, спричинених неприємною появою плям під пахвами. Завдяки своїм антиперспірантним складникам він активно протидіє самому виробленню поту й допомагає зберегти шкіру сухою. Засіб забезпечує тривалий захист від неприємного тілесного запаху й небажаного пітніння, тож ви можете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення захищає від неприємного запаху не подразнює чутливу шкіру надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу Склад: не містить спирту не містить ароматизаторів Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Перш ніж одягнутися, дочекайтесь, щоб засіб повністю висох.
Vichy Detranspirant кульковий антиперспірант 50 мл
Vichy Detranspirant, 50 мл, Aнтиперспіранти для чоловіків, Антиперспірант Vichy Detranspirant оптимально поглинає піт і нейтралізує запах. Надасть вам відчуття свіжості та чистоти щодня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення захищає від неприємного запаху надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Vichy Detranspirant антиперспірант roll-on 50 мл
Vichy Detranspirant, 50 мл, Aнтиперспіранти для жінок, Антиперспірант Vichy Detranspirant оптимально поглинає піт і нейтралізує запах. Надасть вам відчуття свіжості та чистоти щодня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення надає відчуття свіжості упродовж довгого періоду часу нейтралізує запах Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Дезодорант-антиперспірант Vichy від білих слідів та жовтих плям, 48 годин,
Vichy Deodorant 24h антиперспірант 24 години 40 мл
Vichy Deodorant 24h, 40 мл, Дезодоранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Vichy Deodorant 24h оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: не викликає подразнення надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу Склад: не містить солей алюмінію не містить ароматизаторів не містить спирту Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Vichy Homme Deodorant дезодорант-спрей проти надмірного потовиділення 100
Vichy Homme Deodorant, 100 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Vichy Homme Deodorant оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: захищає від неприємного запаху надає свіжості Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Vichy Deodorant кремовий антиперспірант для всіх типів шкіри 30 мл
Vichy Deodorant, 30 мл, Aнтиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, не треба боятися плям від поту на одязі. АнтиперспірантVichy Deodorant оберігає вас від конфузів, спричинених неприємною появою плям під пахвами. Завдяки своїм антиперспірантним складникам він активно протидіє самому виробленню поту й допомагає зберегти шкіру сухою. Засіб забезпечує тривалий захист від неприємного тілесного запаху й небажаного пітніння, тож ви можете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення захищає від неприємного запаху не залишає плям на одязі Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Vichy Deodorant 24h освіжаючий дезодорант-спрей 100 мл
Vichy Deodorant 24h, 100 мл, Дезодоранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Vichy Deodorant 24h оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: забезпечує тривалий захист надає свіжості не залишає плям на одязі захищає від неприємного запаху Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Vichy Deodorant мінеральний кульковий антиперспірант 48 годин 50 мл
Vichy Deodorant, 50 мл, Дезодоранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Vichy Deodorant оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: забезпечує довготривале відчуття свіжості Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Vichy Deodorant 24h освіжаючий дезодорант-спрей для чутливої шкіри 100 мл
Vichy Deodorant 24h, 100 мл, Дезодоранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Vichy Deodorant 24h оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: захищає від неприємного запаху надає свіжості надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Vichy Homme Deodorant кульковий антиперспірант без ароматизатора 48h 50 мл
Vichy Homme Deodorant, 50 мл, Aнтиперспіранти для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, не треба боятися плям від поту на одязі. АнтиперспірантVichy Homme Deodorant оберігає вас від конфузів, спричинених неприємною появою плям під пахвами. Завдяки своїм антиперспірантним складникам він активно протидіє самому виробленню поту й допомагає зберегти шкіру сухою. Засіб забезпечує тривалий захист від неприємного тілесного запаху й небажаного пітніння, тож ви можете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: ефективно захищає від потовиділення забезпечує тривалий захист захищає від неприємного запаху запобігає подразненням, а також заспокоює шкіру Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на дезодоранты Vichy. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить дезодорант Vichy в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на дезодоранты Vichy. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История