искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 9 моделей:
| Weleda Сбросить все
Weleda Citrus дезодорант roll-on без вмісту солей алюмінію 50 мл
Weleda Citrus, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Weleda Citrus оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: захищає від неприємного запаху забезпечує довготривале відчуття свіжості надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу Склад: не містить ароматизаторів Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Weleda BIO Sea buckthorn syrup Sea Buckthorn дезодорант roll-on без вмісту
Weleda BIO Sea buckthorn syrup Sea Buckthorn, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Weleda BIO Sea buckthorn syrup Sea Buckthorn оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: забезпечує тривалий захист захищає від неприємного запаху забезпечує довготривале відчуття свіжості Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання. Ви можете повторювати нанесення будь-коли упродовж дня.
Weleda Men дезодорант roll-on без вмісту солей алюмінію 24 години 50 мл
Weleda Men, 50 мл, Гелі для душу для чоловіків, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Weleda Men оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: захищає від неприємного запаху забезпечує довготривале відчуття свіжості не впливає на природні процеси в тілі засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри Склад: не містить солей алюмінію Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Weleda Pomegranate дезодорант roll-on без вмісту солей алюмінію 24 години
Weleda Pomegranate, 50 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Weleda Pomegranate оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: захищає від неприємного запаху надає свіжості забезпечує тривалий захист не блокує природні процеси в тілі Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами. Підходить для щоденного використання.
Weleda Citrus дезодорант 100 мл
Weleda Citrus, 100 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Weleda Citrus оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: надає свіжості забезпечує тривалий захист Склад: не містить солей алюмінію Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Weleda Sage дезодорант 100 мл
Weleda Sage, 100 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Weleda Sage оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: надає свіжості забезпечує тривалий захист Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Weleda Rose дезодорант 100 мл
Weleda Rose, 100 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Weleda Rose оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: надає свіжості надає відчуття комфорту упродовж довгого періоду часу Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Weleda Citrus дезодорант змінне наповнення 200 мл
Weleda Citrus, 200 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Weleda Citrus оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: надає свіжості забезпечує тривалий захист Склад: не містить солей алюмінію Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.
Weleda Sage дезодорант змінне наповнення 200 мл
Weleda Sage, 200 мл, Дезодоранти та антиперспіранти для жінок, Хоч би якими були ваші плани на день, запаху поту можете не боятися. Дезодорант Weleda Sage оберігає вас від конфузів, спричинених неприємним запахом тіла. Він злегка ароматизує шкіру й бореться з різким запахом, що виникає внаслідок контакту поту з її бактеріальною мікрофлорою. Дезодораційні властивості продукту забезпечують тривалий захист, тож ви зможете насолоджуватися відчуттям свіжості й чистоти протягом усього дня. Властивості: надає свіжості забезпечує тривалий захист Спосіб використання: Наносіть на чисту та суху шкіру під пахвами.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на дезодоранты Weleda. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить дезодорант Weleda в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на дезодоранты Weleda. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История