искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение

Выводить
Размер картинок
Dr. Santé Hyaluron незмиваючий кремовий кондиціонер для інтенсивного зволо
Dr. Santé Hyaluron, 100 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Насолоджуйтесь ніжним, відживленим і блискучим волоссям після кожного миття. Незмивний кондиціонер Dr. Santé Hyaluron подбає про те, щоб ваші локони отримали все, що їм потрібно. А ви зможете заощадити час, проведений у ванній кімнаті. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення якісно покращує структуру волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості надасть волоссю приємного аромату відновлює красу та блиск фарбованого волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите шампунем і висушене рушником волосся. Не змивайте, а зробіть укладку у звичний спосіб.
Wella Deluxe Silky Smooth відновлюючий лак для волосся екстра сильної фікс
Wella Deluxe Silky Smooth, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Coconut Shine воск для волосся зволожує та надає блиск 75
Schwarzkopf Taft Coconut Shine, 75 мл, Воски для волосся для жінок, Віск для волосся Schwarzkopf Taft Coconut Shine відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: природна фіксація живить волосся елегантно розгладжує підсилює природний блиск волосся легкий у застосуванні Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть необхідну укладку.
Schwarzkopf Taft Power Invisible гель для волосся сильної фіксації 150 мл
Schwarzkopf Taft Power Invisible, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Гель для волосся Schwarzkopf Taft Power Invisible забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг природна фіксація для повсякденної укладки волосся не склеює волосся та легко вичісується Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
PANTENE Олія для волосся З екстрактом аргану 100мл 8006540124833
Поживна олія для щоденного застосування робить волосся більш слухняним, м'яким і шовковистим, надаючи їм сяйва. Ідеально підходить для сухого, пошкодженого волосся. Використовуйте кожен день для надання волосся життєвої енергії. Особливості: Олія для волосся з цінною аргановою олією, що робить волосся гладким і м'яким Приборкує кучеряве та неслухняне волосся і надає сяйва Ідеально підходить для сухого, пошкодженого волосся. Використовуйте кожен день для надання волоссю життєвої енергії Насичує волосся цінним аргановим маслом, живлячи його і надаючи їм м'якість і сяйво після першого використання Всього одна крапля олії для волосся Pantene вдихає у ваше волосся нове життя Протестовано Швейцарським інститутом вітамінів  
Рідкі кристали Brelil Numero для надання блиску з цінними оліями 75мл 8011
Щоб надати карколомного блиску волоссю, не обійтися без додаткового догляду. Зверніть увагу на рідкі кристали для додання блиску з цінними оліями Professional Numero Illuminating Crystals With Precious Oils від італійської торгової марки Brelil. Цей професійний засіб приємно здивує вас! Продукт містить цінні олії арганії, макадамії та макассар, відомі своїми приголомшливими властивостями. Арганова олія чудово живить і зміцнює волосся, наповнюючи його силою. Олія макадамії чинить регенерувальну дію на пошкоджену структуру волосся. Олія макассар надає дзеркального блиску, м'якості та шовковистості волоссю. Регулярне використання рідких кристалів запобігає утворенню посічених кінчиків.
SYOSS Лак Max Hold 400мл 8410436135177
SYOSS Max Hold дає максимальну фіксацію Кожна жінка гідна того, щоб її волосся виглядало, як після салону, щодня. Продукти SYOSS МІСТЯТЬ технологію Salon-Control-System, Що сприяє досягненню ідеального балансу між еластичністю та тривалістю фіксації. Особливості Для мегасильної фіксації 48 годин максимально сильної фіксації для контролю та захисту укладання 100% зміцнення волосся Легко видаляється при розчісуванні, без склеювання без слідів. Допомагає захистити волосся від вологості та шкідливого впливу сонячних променів. Не робить волосся важким
SYOSS Лак Full Hair 5 400мл 5201143726658
Кожна жінка гідна того, щоб її волосся виглядало, як після салону, щодня. Засоби SYOSS Full Hair 5 розроблені та протестовані перукарями та діють у 5 напрямках для створення розкішного об'єму. Для густого, об'ємного волосся, як після відвідування салону. Основні переваги Для мегасильної фіксації 48 годин максимально сильної фіксації Легко вичісується, не залишає слідів, не склеює волосся Дія в 5 напрямках: Густота Об'єм Сила Тривала фіксація – 48 годин Ліфтинг-ефект
SYOSS Лак Ceramide Spray 400мл 5410091733032
Переваги Кожна жінка гідна того, щоб її волосся виглядало, як після салону, щодня. Засоби SYOSS з комплексом Ceramide-Keratin розроблені та протестовані перукарями, зміцнюють волосся та забезпечують тривалу фіксацію. Для 100% сили та контролю за зачіскою, як після відвідування салону. Особливості Для мегасильної фіксації 48 годин максимально сильної фіксації для контролю та захисту укладання 100% зміцнення волосся Легко видаляється при розчісуванні, без склеювання без слідів. Допомагає захистити волосся від вологості та шкідливого впливу сонячних променів.
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong лак для волосся екстрасильної фіксац
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація зберігає пружність та не обтяжує волосся стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold лак для волосся сильної фік
Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold, 200 мл, Інші засоби для стайлінгу унісекс, Засіб для стайлінгу Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: полегшує стайлінг стійкий ефект легко змивається; Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть бажану укладку.
Taft Лак 400 для волосся Power Ніжність кашеміру 4015001003451
Тримай баланс у всьому: робота й дозвілля, веселощі і спокій, ніжність та впевненість. Вибирай лінійку «Ніжність кашеміру» з vegan формулою і мегафіксацією без обтяжень до 24 год. Сухе та пошкоджене волосся стане м'яким, мов кашемір, і захищеним від пересушування стайлерами, впливу вологи та вітру. надає відчуття ніжного, як кашемір, волосся;  до 24 год мегафіксація 5 без обтяження;  спеціально для сухого та пошкодженого волосся;  допомагає захистити волосся від пересушування, впливу вологи та вітру;  без склеювання, без слідів; легко вичісується;  vegan формула. Застосування Розпиліть лак на сухе волосся з відстані 30 см. Наносіть короткими натисканнями. Для об’єму розпиліть лак безпосередньо на корені. Прочитайте застереження перед використанням. Використовуйте в добре провітрюваному приміщенні. Склад Dimethyl Ether, Alcohol denat., Aqua (Water, Eau), Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Triethyl Citrate, Parfum (Fragrance), Panthenol, Benzoic Acid, Linalool, Coumarin, Benzyl Alcohol.
Syoss Max Hold віск для стайлінга екстра сильної фіксації 150 мл
Syoss Max Hold, 150 мл, Стайлінгові засоби унісекс, Віск для волосся Syoss Max Hold відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: надійно та сильно моделює волосся елегантно розгладжує екстрасильна фіксація легкий у застосуванні має стійкий ефект Спосіб використання: Розігрійте засіб у долонях і нанесіть на сухе волосся. Потім сформуйте зачіску пальцями.
Syoss Matt Fiber матуюча паста для стайлінгу для фіксації та надання форми
Syoss Matt Fiber, 100 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Паста для волосся Syoss Matt Fiber стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: сильна фіксація допомагає надати зачісці бажаної форми надає зачісці текстури та форми надає волоссю матового ефекту легко змивається; Спосіб використання: Уникайте контакту з очима. У випадку потрапляння в очі негайно ретельно промийте водою.
Dr. Santé Black Castor Oil відновлююча олійка для волосся 100 мл
Dr. Santé Black Castor Oil, 100 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Dr. Santé Black Castor Oil зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: покращує структуру волосся надає волоссю блиску глибоко живить волосся відновлює пошкоджену структуру волосся запобігає посіченню кінчиків запобігає старінню волосся запобігає небажаному розпушуванню волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся, передусім по всій довжині та на кінчики. Для максимального ефекту користуйтесь у поєднанні з іншими засобами для волосся цієї ж колекції.
Предыдущая   Следующая
1   ...   3   4   5   6   7   ...   126  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История