искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение

Выводить
Размер картинок
Спрей-кондиціонер для оновлення волосся Schwarzkopf Professional BC Bonacu
Спрей-кондиціонер Repair Rescue Незмивний спрей-кондиціонер, який миттєво розплутує пошкоджене волосся. Формула без силіконів та штучних барвників відновлює внутрішню силу та еластичність волосся, не переобтяжуючи його. Спрей-кондиціонер Bonacure Repair Rescue призначений для клієнтів з пористим, пошкодженим волоссям, схильним до ламкості, які шукають засіб для догляду за волоссям, що розплутує та покращує розчісування, водночас забезпечуючи додатковий захист від гарячих інструментів для укладки. Особливості Використовуйте як спрей для розплутування волосся, щоб покращити його розчісування Забезпечує захист від перегріву під час сушіння феном Пом'якшує і запечатує поверхню волосся, надаючи йому блискучий блиск Веганська формула. Передова технологія з веганським кератином та аргініном миттєво відновлює 3 роки пошкодженого волосся всього за одне застосування Спосіб застосування Добре струсіть. Нанесіть спрей-кондиціонер частинами на підсушене рушником волосся. Залиште на волоссі. Укладіть волосся як зазвичай. Наука, що стоїть за ремонтним порятунком Представляємо вдосконалену технологію з комплексом Vegan Care + Аргінін. Коли волосся піддається зовнішнім агресивним впливам, таким як хімічні процеси, тепло, УФ-промені та вільні радикали, кутикула стає крихкою або навіть може повністю зникнути, залишаючи волосяне волокно відкритим і незахищеним. Пошкоджене волосся змінюється на двох рівнях - внутрішній рівень кори виявляє глибокі структурні розриви, що послаблюють архітектуру волосся, а зовнішня кутикула стає нерівною і шорсткою. З часом підвищується ризик тертя та сплутування волосся, воно втрачає природний рух, м'якість та блиск. Секрет професійних засобів для волосся Bonacure Repair Rescue полягає в комбінованій дії технології Cell Equalizer Technology та аргініну, покликаних повернути назад 3 роки пошкоджень всього за одне застосування. Волосся глибоко реконструюється сантиметр за сантиметром і захищається реактивним антифрикційним екраном. В результаті волосся миттєво і помітно відновлене, зміцнене, сповнене руху, з неймовірним блиском і м'якістю.
SYOSS Лак Max Hold 400мл 8410436135177
SYOSS Max Hold дає максимальну фіксацію Кожна жінка гідна того, щоб її волосся виглядало, як після салону, щодня. Продукти SYOSS МІСТЯТЬ технологію Salon-Control-System, Що сприяє досягненню ідеального балансу між еластичністю та тривалістю фіксації. Особливості Для мегасильної фіксації 48 годин максимально сильної фіксації для контролю та захисту укладання 100% зміцнення волосся Легко видаляється при розчісуванні, без склеювання без слідів. Допомагає захистити волосся від вологості та шкідливого впливу сонячних променів. Не робить волосся важким
SYOSS Лак Ceramide Spray 400мл 5410091733032
Переваги Кожна жінка гідна того, щоб її волосся виглядало, як після салону, щодня. Засоби SYOSS з комплексом Ceramide-Keratin розроблені та протестовані перукарями, зміцнюють волосся та забезпечують тривалу фіксацію. Для 100% сили та контролю за зачіскою, як після відвідування салону. Особливості Для мегасильної фіксації 48 годин максимально сильної фіксації для контролю та захисту укладання 100% зміцнення волосся Легко видаляється при розчісуванні, без склеювання без слідів. Допомагає захистити волосся від вологості та шкідливого впливу сонячних променів.
SYOSS Лак Thicker hair 400мл 5410091751555
Лак для укладання Syoss Thicker Hair зі спеціальними волокнами для потовщення волосся З ефектом потовщення волосся. Екстрасильна фіксація від 4 до 48 годин. Без липкості
SYOSS Лак FIBER FLEX Flexible Volume 400мл 4015100191462
Найдрібніше розпилення, яке колись було у бренді! Як результат – рухоме, натуральне укладання на 48 годин. Ідеально підходить для частого використання! Суттєве зменшення частинок спрею робить покриття ще легшим, водночас залишаючись таким самим стійким – до 48 годин! На 50% дрібніші частинки, порівнюючи з поточними продуктами в портфелі SYOSS Підйомності Рухоме укладання Швидко висихає, не склеює волосся, легко вичісується. 48 годин надсильної фіксації
SYOSS Лак Full Hair 5 400мл 5201143726658
Кожна жінка гідна того, щоб її волосся виглядало, як після салону, щодня. Засоби SYOSS Full Hair 5 розроблені та протестовані перукарями та діють у 5 напрямках для створення розкішного об'єму. Для густого, об'ємного волосся, як після відвідування салону. Основні переваги Для мегасильної фіксації 48 годин максимально сильної фіксації Легко вичісується, не залишає слідів, не склеює волосся Дія в 5 напрямках: Густота Об'єм Сила Тривала фіксація – 48 годин Ліфтинг-ефект
got2b Volumania лак для волосся сильної фіксації для довготривалого об'єму
got2b Volumania, 300 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся got2b Volumania зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: фіксує зачіску забезпечує пружність волосся довготривалий ефект, на який ви можете покластися надає об'єму від коренів Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
Паста для укладання волосся Got2b Chaotic Фіксація 3 100мл 5410091642020
Паста для волосся got2b Chaotic моделює та приборкує неслухняне волосся, надаючи довготривалу фіксацію та свіжий аромат.  Особливості Свіжий аромат. Приборкує неслухняне волосся. Довготривала фіксація. 70% інгредієнтів натурального походження. Веган-формула. Паста для укладання волосся got2b Chaotic має веган-формулу, отже не містить інгредієнтів тваринного походження. Формула засобу на 70% складається з інгредієнтів натурального походження (вкл. 45% води).
Got2b Лак для волосся фіксація glued, фіксація 6 300 мл 9000101290875
Переваги Лак для волосся Glued Blasting Freeze забезпечує тривалу фіксацію незалежно від погодних умов. Продукт полегшує укладання волосся. Волосся залишається легким і м'яким на дотик.
Спрей для випрямлення волосся Got2b Crazy Sleek 200мл 9000100418645
Спрей для випрямлення волосся Got2b Crazy Sleek - те, що треба для захисту твого волосся від високих температур. Твоя мрія - пряме волосся до 4 днів? Не зволікай, розгладь його за допомогою випрямляючого спрею Got2b.  
Олія для волосся Herbal Essences Алое та авокадо 100мл 8001841838328
*Вогнебезпечно. Зберігати у недоступному для дітей місці. Масло для волосся та шкіри голови Herbal Essences з екстрактом чистого алое вера та маслом авокадо заспокоює та зволожує, контролюючи пухнастість волосся. Особливості та переваги Легка олія для волосся з екстрактом чистого алое вера та олією авокадо для сухого волосся і шкіри голови Гладкість волосся: нанесіть на вологе або сухе волосся, запобігаючи пухнасті волосся Масло можна використовувати як засіб перед миттям для зволоження шкіри голови – втирайте м'якими масажними рухами в шкіру голови, залиште на 5-15 хвилин, а потім змийте Не тестується на тваринах Виготовлено з екологічно вирощеного алое вера Рослинні інгредієнти, перевірені дослідницьким центром Королівських ботанічних садів Кью в Лондоні Спосіб застосування Нанесіть на всю довжину волосся, щоб позбавитися пухнастості. Для зволоження шкіри голови використовуйте перед миттям – втирайте м'якими масажними рухами у шкіру голови, а потім змийте. Склад
Schwarzkopf Лосьйон для хімічної завивки для нормального та злегка пористо
Переваги Schwarzkopf Glamour Wave Lotion Лосьйон для хімічної завивки для глибокого догляду та шовковистих локонів. Результат завивки збережеться до 12 тижнів. Формула містить комбінацію гідролізованих протеїнів шовку та зволожуючу технологію Hydrowave, забезпечуючи м'якість, розкішну шовкову гладкість локонів та хвиль, гламурне зачарування завивки не менше, ніж на 12 тижнів. Гідролізовані протеїни шовку та зволожуюча технологія HYDROWAVE забезпечують м'якість, розкішну шовкову гладкість локонів та хвиль, гламурну чарівність завивки. Лосьйон має приємний аромат.
Gliss Kur Олія-розкіш 6 ефектів 75мл 4015000978569
Олія GLISS для всіх типів волосся з олією Макадамії та Вітаміном Е Ацетат забезпечує 6 напрямків догляду для розкішного волосся: М’якість та ефект зволоження без обтяження Термозахист під час сушіння феном Зменшення посічених кінчиків та стійкість Слухняність волосся та довготривалість укладки Контроль над пушінням волоссям Розкішне, доглянуте волосся завдяки інтенсивному догляду Основою формули GLISS є активні діючі речовини та дари природи для відновлення волосся та попередження його майбутнього пошкодження. GLISS рекомендує наступні кроки для комплексного догляду за волоссям: Шампунь для очищення Бальзам для м'якості Експрес-кондиціонер для легкого розчісування Спеціальні засоби для глибокого відновлення (маска для волосся, олія) Роби, що ти любиш. GLISS відновлює.
Gliss Kur Для догляду OIL Еліксир 75мл 4015000946643
Ваше волосся дуже пошкоджене і сухе? Екстремальне відновлення, стійкість та блиск забезпечить GLISS Daily Oil Elixir. Особливості: Арганова олія Вітамін Е Харчування для розкішного волосся Основою формули GLISS є активні діючі речовини та дари природи для відновлення волосся та попередження їх майбутнього пошкодження. GLISS рекомендує наступні кроки для комплексного догляду за волоссям: Шампунь для очищення. Бальзам для м'якості. Експрес-кондиціонер для легкого розчісування. Спеціальні засоби для глибокого відновлення (маска для волосся, олія).
PANTENE Олія для волосся З екстрактом аргану 100мл 8006540124833
Поживна олія для щоденного застосування робить волосся більш слухняним, м'яким і шовковистим, надаючи їм сяйва. Ідеально підходить для сухого, пошкодженого волосся. Використовуйте кожен день для надання волосся життєвої енергії. Особливості: Олія для волосся з цінною аргановою олією, що робить волосся гладким і м'яким Приборкує кучеряве та неслухняне волосся і надає сяйва Ідеально підходить для сухого, пошкодженого волосся. Використовуйте кожен день для надання волоссю життєвої енергії Насичує волосся цінним аргановим маслом, живлячи його і надаючи їм м'якість і сяйво після першого використання Всього одна крапля олії для волосся Pantene вдихає у ваше волосся нове життя Протестовано Швейцарським інститутом вітамінів  
Предыдущая   Следующая
1   ...   4   5   6   7   8   ...   126  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История