искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 98 моделей:
| гель Сбросить все
Гель для волосся Schwarzkopf Professional Silhouette суперсильної фіксації
Призначення - надання об'єму, для укладання волосся, Ступінь фіксації - супер сильна, Об`єм/Вага - 250 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Гель для волосся Indola Innova Finish Gel Spray сильної фіксації 50 мл (40
Призначення - надання блиску, стайлінг, для укладання волосся, Ступінь фіксації - сильна, Об`єм/Вага - 50 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Schwarzkopf Taft Power Invisible гель для волосся сильної фіксації 150 мл
Schwarzkopf Taft Power Invisible, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Гель для волосся Schwarzkopf Taft Power Invisible забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг природна фіксація для повсякденної укладки волосся не склеює волосся та легко вичісується Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
Schwarzkopf Taft Men екстра сильний гель для волосся 150 мл
Schwarzkopf Taft Men, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Schwarzkopf Taft Men стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надає зачісці текстури та форми не застигає у волоссі не залишає слідів забезпечує екстрасильну фіксацію Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Schwarzkopf Professional Osis+ Curl Jam гель для волосся для хвилястого та
Schwarzkopf Professional Osis+ Curl Jam, 300 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Schwarzkopf Professional Osis+ Curl Jam забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: не обтяжує волосся надає волоссю зволоження та живлення робить волосся неймовірно блискучим і здоровим Спосіб використання: Нанесіть на вологе, висушене рушником волосся.
Гель для стайлінгу Reuzel Fiber Gel 100 мл
Гель для стайлінгу Reuzel Fiber Gel можна використовувати кожен день, не переживаючи про стан волосся. До складу гелю входять зволожуючі компоненти, які допомагають дбати про локони. Засіб має мінімальну ступінь блиску, завдяки чому укладання за допомогою цього гелю виглядає неймовірно природно і елегантно. Легко змивається водою в кінці дня і оригінально ароматизує волосся. Надає зачісці об'єм і текстуру, робить волосся візуально щільніше. На водній основі. Не містить спирт і не сушить волосся.  Під час нанесення Fiber Gel збільшує густоту волосся, не залишаючи водночас на волоссі відчуття липкості, і так - протягом усього дня. Після висихання гель надає волоссю слабкого блиску. Гель замішаний на водній основі, тому легко змивається водою.Легкий ванільно-м'ятний аромат - приємний бонус від укладання як для вас, так і для оточуючих вас людей. тверда, рухлива фіксація слабкий блиск на водній основі АРОМАТ: легкий ванільно-м'ятний аромат ДЛЯ ЯКИХ ТИПІВ ВОЛОССЯ: для всіх типів волосся, ідеальний для хвилястого і кучерявого волосся ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: для класичних стрижок Спосіб застосування: Видавіть трохи гелю в долоню, розміром із невелику монетку. Розітріть його між руками і нанесіть на підсушене рушником волосся. За потреби збільште кількість гелю. Прочешіть волосся гребенем і висушіть феном. Волосся набуває додаткового пружного об'єму, легкої розпатланості і текстури. Якщо нанести гель на сухе волосся, то волосся отримує жорстку фіксацію з м'яким блиском. Склад: Water (Aqua), Propylene Glycol, PVP, Maltodextrin/VP Copolymer, Acrylates Copolymer, Polysorbate 20, Fragrance (Parfum), Equisetum Arvense Extract, Ethylhexylglycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Carbomer, PEG-45m, Coumarin, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanol Продукт не тестується на тваринах
TAFT Гель-віск 75 "Сіяння Діамантів" (червона лінія) (40152240)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
TAFT Гель 150 для укладки Невидима фіксація PowInvis CEE2 (9000100876452)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Schwarzkopf Гель для укладання волосся сильної фіксації SILHOUETTE 250 мл
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
TAFT Гель-віск 75 "Сіяння Діамантів" (червона лінія) (40152240)
TAFT Гель 150 для укладки Невидима фіксація PowInvis CEE2 (9000100876452)
Schwarzkopf Гель для укладання волосся сильної фіксації SILHOUETTE 250 мл
Гель для волосся Got2b Glued Фіксація 6 150 мл (5012583105084) 50125831050
Призначення - для укладання волосся, Ступінь фіксації - ультрасильна, Об`єм/Вага - 150 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся
Nivea Care & Hold гель для волосся 150 мл
Nivea Care & Hold, 150 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Гель для волосся Nivea Care & Hold забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня не склеює волосся та легко вичісується засіб підходить передусім для короткого волосся Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
Joanna Styling Effect гель для волосся сильної фіксації 150 гр
Joanna Styling Effect, 150 гр, Гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Joanna Styling Effect забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: сильна фіксація легкий у застосуванні забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
Joanna Professional Brillance гель для волосся для фіксації та блиску 200
Joanna Professional Brillance, 200 гр, Гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Joanna Professional Brillance забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг сильна фіксація для повсякденної укладки волосся легкий у застосуванні Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong гель для волосся екстра сильної фікс
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 150 мл, Гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг сильна фіксація забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня має приємний аромат Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
Wella Wellaflex Special Collection легкий гель у формі спрею 150 мл
Wella Wellaflex Special Collection, 150 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Гель для волосся Wella Wellaflex Special Collection забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: має приємний аромат не обтяжує волосся легкий у застосуванні забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
Nivea Men Craft Stylers гель для волосся 150 мл
Nivea Men Craft Stylers, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Nivea Men Craft Stylers стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі забезпечує екстрасильну фіксацію забезпечує матовий ефект не залишає слідів Склад: має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Joanna Professional Extreme поживний гель для волосся екстра сильної фікса
Joanna Professional Extreme, 200 гр, Гелі для волосся унісекс, Гель для волосся Joanna Professional Extreme забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг сильна фіксація забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня для створення креативних зачісок Спосіб використання: Засіб призначений лише для професійного використання.
Schwarzkopf Taft Men гель для волосся сильної фіксації 150 мл
Schwarzkopf Taft Men, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Schwarzkopf Taft Men стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі надає зачісці текстури та форми не застигає у волоссі не залишає слідів Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Schwarzkopf Taft Men поживний гель для волосся 150 мл
Schwarzkopf Taft Men, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Schwarzkopf Taft Men стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надає зачісці текстури та форми не застигає у волоссі не залишає слідів забезпечує середню фіксацію Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Schwarzkopf Taft Power гель для волосся сильної фіксації 150 мл
Schwarzkopf Taft Power, 150 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Гель для волосся Schwarzkopf Taft Power забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг для повсякденної укладки волосся забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня сильна фіксація Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску. Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
Syoss Men Power Hold стайлінг гель екстра сильної фіксації 250 мл
Syoss Men Power Hold, 250 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Гель для волосся Syoss Men Power Hold забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня зафіксує зачіску в потрібній формі не обтяжує волосся надає здорового блиску Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История