искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 81 моделей:
| паста Сбросить все
Syoss Matt Fiber матуюча паста для стайлінгу для фіксації та надання форми
Syoss Matt Fiber, 100 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Паста для волосся Syoss Matt Fiber стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: сильна фіксація допомагає надати зачісці бажаної форми надає зачісці текстури та форми надає волоссю матового ефекту легко змивається; Спосіб використання: Уникайте контакту з очима. У випадку потрапляння в очі негайно ретельно промийте водою.
Паста для укладання волосся Got2b Chaotic Фіксація 3 100мл 5410091642020
Паста для волосся got2b Chaotic моделює та приборкує неслухняне волосся, надаючи довготривалу фіксацію та свіжий аромат.  Особливості Свіжий аромат. Приборкує неслухняне волосся. Довготривала фіксація. 70% інгредієнтів натурального походження. Веган-формула. Паста для укладання волосся got2b Chaotic має веган-формулу, отже не містить інгредієнтів тваринного походження. Формула засобу на 70% складається з інгредієнтів натурального походження (вкл. 45% води).
Schwarzkopf Professional Osis+ Mess Up моделююча паста з матуючим ефектом
Schwarzkopf Professional Osis+ Mess Up, 100 мл, Пасти для волосся для жінок, Паста для волосся Schwarzkopf Professional Osis+ Mess Up стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: середня фіксація надає зачісці текстури та форми не обтяжує волосся легко змивається; надає волоссю матового ефекту Склад: засіб підходить для веганів Спосіб використання: Уникайте контакту з очима. У випадку потрапляння в очі негайно ретельно промийте водою.
Матова паста Reuzel Matte Styling Paste 100 мл
Reuzel Matte Styling Paste має середню фіксацію, наноситься на сухе волосся і рівномірно розподіляється по волоссю. Matte Styling Paste підходить для волосся всіх типів. Після нанесення волосся одразу набуває об'єму, товщини і матовості, у стрижці одразу з'явиться текстурність і підкреслюватиметься її форма. Паста зовсім не надає блиску волоссю, але якщо вам потрібно посилити ефект матовості на волоссі, то дочекайтеся, коли паста висохне, і просто розчешіть волосся гребенем. Якщо необхідно посилити стійкість укладки, то додайте ще трохи Matte Styling Paste на волосся. До складу пасти входять зволожувальні олії, які доглядають за вашим волоссям. Matte Styling Paste замішана на водній основі, тому легко змивається водою. Тонкий аромат рому - приємний бонус від укладання як для вас, так і для оточуючих вас людей. середня фіксація без блиску, надає волоссю матовості підкреслює форму і текстуру змивається водою АРОМАТ: тонкий аромат рому ДЛЯ ЯКИХ ТИПІВ ВОЛОССЯ: для укладки всіх типів волосся ДЛЯ ЯКИХ УКЛАДОК: для створення текстури, додає волоссю товщину та матовість Спосіб застосування: Розітріть невелику кількість Matte Styling Paste між долонями і нанесіть на сухе волосся. Для довгого волосся і для сильнішої фіксації нанесіть ще Matte Styling Paste. Для посилення матового ефекту, дочекайтеся, коли паста висохне і розчешіть волосся гребінцем. Склад: Water (Aqua), Cera Alba (Beeswax), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Ceteareth-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tribehenin, Caprylic/Capric Triglyceride, Equisetum Arvense Extract, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Hydrogenated Polydecene, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), PPG-12 Dimethicone, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Tocopherol, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Trideceth-10, Coumarin, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanol Продукт не тестується на тваринах
American Crew Styling Defining Paste паста для стайлінгу 85 гр
American Crew Styling Defining Paste, 85 гр, Пасти для волосся для чоловіків, Стайлінговий засіб American Crew Styling Defining Paste стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: забезпечує середню фіксацію надає зачісці текстури та форми забезпечує матовий ефект полегшує стайлінг Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Матова паста середньої фіксації The Bluebeards Revenge Matt Paste 150 мл
Матова паста для укладання волосся The Bluebeards Revenge Matt Paste. Ця преміальна чоловіча паста для волосся має нежирну формулу для суперлегкої укладки. Її можна швидко нанести на вологе або сухе волосся без небажаної липкості для створення вражаючих укладок. За допомогою неї можна без зусиль додати сміливості та характеру будь-якому типу волосся і будь-якій зачісці. Підходить для надання текстури та чітких форм. Середня фіксація, низький рівень блиску, добре підкреслює об'єм. Додасть чудовий матовий фініш. Завдяки водній основі вона легко змивається після використання. Matt Paste використовують професійні стилісти по всьому світу завдяки її високій якості, універсальності та унікальному аромату. Matt Paste ароматизована унікальним ароматом британської перукарні, який тримається протягом усього дня і ночі. Має аромат Classic: Цитрусовий сплеск бергамоту і пряного лайму з ботанічною сумішшю лаванди, пачулі, амбри і мускусу. підходить для всіх типів волосся; має середній ступінь фіксації; надає волоссю помірного, здорового сяйва з матовим ефектом; створює природний ефект; не обтяжує пасма і зберігає об'єм укладки; легко змивається З гордістю виготовлена у Великобританії, лише з інгредієнтів найвищої якості. Вона на 100% веганська, не тестується на тваринах і не містить парабенів.Щоб зменшити кількість пластикових відходів, наша матова паста упакована в міцну алюмінієву бляшанку, яка на 100% придатна для вторинної переробки. Спосіб застосування: Почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть та переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коренів до кінчиків, одночасно вкладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму та текстуру Вашій зачісці. Склад: Aqua, Steareth-21, PVP, Petrolatum, Steareth-2, Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Polyquaternium-7, Parfum, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citral. Продукт веган френдлі. Не тестується на тваринах
Моделююча паста Got2b PhemoMENal для укладки волосся, 100 мл
Моделююча паста для укладання волосся Rene Furterer, 75 мл (214933)
Стайлінг паста для волосся Noah Hair, 50 мл (107278)
Got2b Паста моделююча для волосся MOLDING PASTE 100мл (9000100929899)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Паста матова для волосся Got2b Beach Matt Фіксація 3 100 мл (7332531091367
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Indola Texture Fibremold Еластична паста для волосся Indola Innova 85 мл N
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Паста матова для волосся Got2b Beach Matt Фіксація 3 100 мл (7332531091367
Got2b Паста моделююча для волосся MOLDING PASTE 100мл (9000100929899)
Indola Texture Fibremold Еластична паста для волосся Indola Innova 85 мл N
Joanna Styling Effect паста для дуже сильної фіксації 90 гр
Joanna Styling Effect, 90 гр, Пасти для волосся для жінок, Паста для волосся Joanna Styling Effect стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: сильна фіксація надає зачісці текстури та форми легке та швидке застосування Спосіб використання: Уникайте контакту з очима. У випадку потрапляння в очі негайно ретельно промийте водою.
Joanna Professional Elastic паста для стайлінгу 200 гр
Joanna Professional Elastic, 200 гр, Пасти для волосся для жінок, Паста для волосся Joanna Professional стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: надає зачісці текстури та форми середня фіксація легке та швидке застосування Спосіб використання: Уникайте контакту з очима. У випадку потрапляння в очі негайно ретельно промийте водою.
Syoss Invisible Hold паста для середньо-сильної фіксації 100 мл
Syoss Invisible Hold, 100 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Паста для волосся Syoss Invisible Hold стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: природна фіксація допомагає надати зачісці бажаної форми надає зачісці текстури та форми не склеює волосся легко змивається; Спосіб використання: Уникайте контакту з очима. У випадку потрапляння в очі негайно ретельно промийте водою.
Schwarzkopf Taft Texture паста для стайлінгу для пружної фіксації 100 мл
Schwarzkopf Taft Texture, 100 мл, Пасти для волосся для жінок, Паста для волосся Schwarzkopf Taft Texture стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: надає зачісці текстури та форми не обтяжує волосся сильна фіксація надає форми допомагає надати зачісці бажаної форми волосся залишається пружним упродовж дня Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
got2b Beach Boy моделююча паста з матуючим ефектом для волосся 100 мл
got2b Beach Boy, 100 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб got2b Beach Boy стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: забезпечує середню фіксацію надає зачісці текстури та форми не залишає слідів середня фіксація надає волоссю матового ефекту Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
L’Oréal Paris Men Expert Extreme Fix паста для дуже сильної фіксації 75 мл
L’Oréal Paris Men Expert Extreme Fix, 75 мл, Пасти для волосся для чоловіків, Паста для волосся L’Oréal Paris Men Expert Extreme Fix стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: забезпечує екстрасильну фіксацію має стійкий ефект допомагає надати зачісці бажаної форми має свіжий аромат Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Wella Professionals Eimi Bold Move моделююча паста з матуючим ефектом для
Wella Professionals Eimi Bold Move, 150 мл, Пасти для волосся для жінок, Засіб для стайлінгу Wella Professionals Eimi Bold Move підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: створює ідеальний стайлінг природна фіксація матовий ефект Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
CHI Thermal Styling Pliable Polish паста для стайлінгу 85 гр
CHI Thermal Styling Pliable Polish, 85 гр, Пасти для волосся для жінок, Паста для волосся CHI Thermal Styling Pliable Polish стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: надає здорового блиску легке та швидке застосування не створює відчуття жорсткості волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть бажану укладку.
Матова паста для стайлінгу Dapper Dan Matt Paste 50 мл
Матова паста Dapper Dan Matt Paste, флагманський продукт відомого англійського виробника. Вона надає волоссю натуральний, матовий ефект і відмінно проявляє себе на волоссі короткої та середньої довжини. Якщо Вам потрібна сильна фіксація і при цьому м'який природний вигляд волосся, це те, що Вам потрібно. Dapper Dan паста хороша щоб створювати сучасні злегка недбалі зачіски, укладки з проділом, для стайлінгу чубчика, укладки квіфф і багатьох інших. Завдяки унікальній еластичній кремовій текстурі, паста легко наноситься і розподіляється по волоссю, не склеює його. Зачіска зберігає первісну форму протягом усього дня. Паста надає можливість рестайлінгу. Засіб просто і швидко змивається. Варто один раз спробувати і ви не будете розчаровані! Витончений аромат старовинного одеколону стане своєрідним вишуканим штрихом, який вдало завершує образ справжнього джентльмена. Міцна, гнучка фіксація Матовий фініш Плавне та легке нанесення Легко змивається Спосіб застосування: почніть з того, що візьміть необхідну кількість продукту на сухі долоні, розітріть і переконайтеся, що він рівномірно розподілений на обидві руки. Подушечками пальців нанесіть засіб на волосся по всій довжині від коріння до кінчиків, одночасно укладаючи його в потрібному напрямку. За допомогою гребінця надайте вирішальну форму і текстуру вашій зачісці. Щоб отримати більш глянсовий ефект, наносите засіб на вологе волосся. Склад: Склад: Aqua, Lanolin, PVP, Alcohol Denat, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, PVP/VA Cera Alba (Beeswax), Coplymer, Copernicia Cerifera (Carnuba) Wax, Propylene Glycol, PEG-20 Glyceryl Stearate, Polyac -14 Isoparaffin, PEG-8 Beeswax, Laureth-7, Citrus Medica Limonum Peel Oil, Rosmarinus officinalis Leaf Oil, Pogostemon Cablin Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Salvia Sclarea Oil, Phenoxyethanol, Disodium EDTA,-Ethylh -1, 3-Diol, Linalool, limonene, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citral, Citronellol. Продукт не тестувався на тваринах
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История