искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Каталог /

Стайлинг для эластичной фиксации

Выводить
Размер картинок
Выбрано 21 моделей:
| эластичная фиксация Сбросить все
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong лак для волосся екстрасильної фіксац
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація зберігає пружність та не обтяжує волосся стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong пінка для волосся екстра сильної фік
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Wella Wellaflex Flexible Extra Strong надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: фіксує зачіску довготривалий ефект, на який ви можете покластися зачіска перебуває під контролем упродовж усього дня Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть. Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong лак для волосся сильної фіксації 250
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Wella Wellaflex Flexible Extra Strong зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong пінка для волосся ультра сильна фікс
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Властивості: довготривалий ефект, на який ви можете покластися
SYOSS Лак FIBER FLEX Flexible Volume 400мл 4015100191462
Найдрібніше розпилення, яке колись було у бренді! Як результат – рухоме, натуральне укладання на 48 годин. Ідеально підходить для частого використання! Суттєве зменшення частинок спрею робить покриття ще легшим, водночас залишаючись таким самим стійким – до 48 годин! На 50% дрібніші частинки, порівнюючи з поточними продуктами в портфелі SYOSS Підйомності Рухоме укладання Швидко висихає, не склеює волосся, легко вичісується. 48 годин надсильної фіксації
Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold піна для волосся для при
Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 500 мл, Пінки та спреї для об’єму для жінок, Пінка для волосся Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: фіксує зачіску підсилює природний блиск волосся довготривалий ефект, на який ви можете покластися не склеює волосся та не обтяжує його Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку. Перед використанням ретельно струсніть.
CHI Brilliance Flexible Hold Hair Spray лак для волосся з м'якою фіксацією
CHI Brilliance Flexible Hold Hair Spray, 284 гр, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Brilliance зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски природна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску зберігає пружність та не обтяжує волосся Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold лак для волосся для пруж
Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 750 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски сильна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Перед використанням ретельно струсніть флакон.
Indola Лак для волосся Indola Innova Finish Flexible Spray еластичної фікс
+ 53 грн бонус, Призначення - надання блиску, надання об'єму, для укладання волосся, Ступінь фіксації - сильна, Об`єм/Вага - 50 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся, Клас косметики - професійна, Країна-виробник - Німеччина
Лак для волосся гнучкої фіксації CHI Luxury Black Seed Oil Flexible Hold H
SYOSS Fiber Flex Flexible Volume фиксация 4 400 мл (4015100191462)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Schwarzkopf Эластичная фиксация OSiS Elastic, 500 мл (4045787665727)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
SYOSS Fiber Flex Flexible Volume фиксация 4 400 мл (4015100191462)
Schwarzkopf Эластичная фиксация OSiS Elastic, 500 мл (4045787665727)
Лак для волосся Indola Innova Finish Flexible Spray еластичної фіксації 50
Призначення - надання блиску, надання об'єму, для укладання волосся, Ступінь фіксації - сильна, Об`єм/Вага - 50 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся, Клас косметики - професійна, Країна-виробник - Німеччина
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong лак для волосся сильної фіксації 75
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong, 75 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Wella Wellaflex Flexible Extra Strong зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong гель для волосся екстра сильної фікс
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 150 мл, Гелі для волосся для жінок, Гель для волосся Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг сильна фіксація забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня має приємний аромат Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold лак для волосся для пруж
Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 500 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски сильна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Перед використанням ретельно струсніть флакон.
Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling пінка для волосся сере
Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling, 250 мл, Пінки та спреї для об’єму для жінок, Пінка для волосся Alfaparf Milano Style Stories надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: довготривалий ефект, на який ви можете покластися фіксує зачіску не склеює волосся та не обтяжує його швидкий і легкий стайлінг Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть. Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Milk Shake Lifestyling Flexible лак для волосся середньої фіксації 500 мл
Milk Shake Lifestyling Flexible, 500 мл, Лаки для волосся для жінок, Засіб для стайлінгу Milk Shake Lifestyling Flexible підкреслить вашу зачіску й утримає її форму упродовж тривалого часу. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски надає волоссю життєвої сили та блиску природна фіксація надає волоссю миттєвого об'єму забезпечує захист від УФ-випромінювання стійкий ефект Склад: УФ-фільтри Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Sachajuan Hairspray Light and Flexible лак для волосся для природньої фікс
Sachajuan Hairspray Light and Flexible, 200 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Sachajuan Hairspray Light and Flexible зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: природна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску зберігає пружність та не обтяжує волосся не залишає у волоссі залишків і легко вичісується Склад: веган-засіб Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История