искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 181 моделей:
| Schwarzkopf Сбросить все
Лак для волосся сильної фіксації Schwarzkopf Professional Osis Style Freez
Лак для блиску волосся Schwarzkopf Professional Osis Style Sparkler Shine
Лак для волосся середньої фіксації Schwarzkopf Professional Osis Style Ela
Schwarzkopf Taft Shine лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Shine, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Shine зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски сильна фіксація не залишає у волоссі залишків і легко вичісується надає волоссю життєвої сили та блиску Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Power, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power & Fullness лак для волосся екстрасильної фіксації 2
Schwarzkopf Taft Power & Fullness, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power & Fullness зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не залишає у волоссі залишків і легко вичісується екстрасильна фіксація не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Ultimate лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultimate, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultimate зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски легке та швидке застосування стійкий ефект Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power Invisible лак для волосся екстрасильної фіксації 25
Schwarzkopf Taft Power Invisible, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power Invisible зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Ultra лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultra, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultra зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду надає волоссю миттєвого об'єму легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Volume зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Спрей Gliss Kur Aqua revive для зволоження сухого та нормального волосся 2
Твоє волосся іноді відчуває сухість? Так само як шкіра потребує зволоження, так і волосся потребує спеціального догляду. Основою формули Gliss є активні діючі речовини та дари природи для відновлення волосся та попередження його майбутнього пошкодження. Експрес-кондиціонер Gliss aqua revive: Зволоження сухого та нормального волосся. До 48 годин відчуття зволоження волосся. Блискуче і здорове на вигляд волосся. Миттєве легке розчісування. 90% інгредієнтів натурального походження (включно з водою). Без штучних барвників. Пляшка (за винятком кришки та етикеток) складається на 97% з переробленого пластику. Лінійка Aqua revive з hyaluron complex і Мarinе algae надає глибоке зволоження для нормального і сухого волосся, не обтяжуючи його. Застосування: Збовтати перед використанням. Після миття голови нанесіть спрей на підсушене рушником волосся. Не змивати.
Schwarzkopf Taft Coconut Shine воск для волосся зволожує та надає блиск 75
Schwarzkopf Taft Coconut Shine, 75 мл, Воски для волосся для жінок, Віск для волосся Schwarzkopf Taft Coconut Shine відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: природна фіксація живить волосся елегантно розгладжує підсилює природний блиск волосся легкий у застосуванні Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть необхідну укладку.
Schwarzkopf Taft Power Invisible гель для волосся сильної фіксації 150 мл
Schwarzkopf Taft Power Invisible, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Гель для волосся Schwarzkopf Taft Power Invisible забезпечує потрібну форму зачіски відповідно до вашої уяви. Властивості: створює ідеальний стайлінг природна фіксація для повсякденної укладки волосся не склеює волосся та легко вичісується Спосіб використання: Розітріть невелику кількість засобу в долонях, пальцями сформуйте бажану зачіску.
Schwarzkopf Taft Men екстра сильний гель для волосся 150 мл
Schwarzkopf Taft Men, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Schwarzkopf Taft Men стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надає зачісці текстури та форми не застигає у волоссі не залишає слідів забезпечує екстрасильну фіксацію Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Паста для укладання волосся Got2b Chaotic Фіксація 3 100мл 5410091642020
Паста для волосся got2b Chaotic моделює та приборкує неслухняне волосся, надаючи довготривалу фіксацію та свіжий аромат.  Особливості Свіжий аромат. Приборкує неслухняне волосся. Довготривала фіксація. 70% інгредієнтів натурального походження. Веган-формула. Паста для укладання волосся got2b Chaotic має веган-формулу, отже не містить інгредієнтів тваринного походження. Формула засобу на 70% складається з інгредієнтів натурального походження (вкл. 45% води).
Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold лак для волосся сильної фік
Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold, 300 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску стійкий ефект Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Перед використанням ретельно струсніть флакон.
Спрей-кондиціонер для фарбованого волосся Schwarzkopf Professional BC Bona
Кондиціонер-спрей Color Freeze Легкий кондиціонер-спрей, що не залишає слідів, з додатковим термозахистом від Bonacure Color Freeze, спеціально розроблений для фарбованого волосся. Не містить силіконів та штучних барвників, відновлює оптимальний рівень pH волосся, ідеально заморожуючи кольорові пігменти всередині матриксу волосся, запобігаючи вицвітанню та забезпечуючи стійкість кольору. Використовуйте як спрей для розплутування волосся, щоб досягти здорового вигляду, гладкості та покращеної слухняності волосся. Спрей-кондиціонер Bonacure Color Freeze призначений для клієнтів з фарбованим або мелірованим волоссям, пористим і схильним до вицвітання, які шукають незмивний засіб для догляду за волоссям, що м'яко кондиціонує і захищає волосся, водночас забезпечуючи максимальне збереження кольору. Особливості Миттєво розплутує та покращує розчісування Волосся досягає оптимального рівня pH 4,5, що забезпечує збереження кольору на 90% до 30 миття Оживляє тьмяне фарбоване волосся та надає йому блискучого блиску Забезпечує захист від перегріву під час сушіння феном Веганська формула Спосіб застосування Добре збовтати. Нанесіть незмивний спрей-кондиціонер секціями на підсушене рушником волосся. Не змивати. Укладіть волосся як зазвичай. Наука, що лежить в основі термозаморожування Представляємо передову технологію з комплексом Vegan Care + pH 4,5. Після фарбування сучасні технології догляду в основному запечатують кутикулу, залишаючи без уваги структуру матриксу. Це може призвести до втрати еластичності, ламкості волосся та різкого потьмяніння кольору. Завдяки запатентованій технології pH 4.5 Balancer Technology, волосся адаптується до оптимального значення pH 4,5. Матриця навколо мікрофібрил кортексу ущільнюється і стабілізується, утримуючи кольорові пігменти замороженими глибоко в структурі волосся, забезпечуючи максимальний захист кольору. Це перша веганська система фіксації кольору від Schwarzkopf Professional, що забезпечує нульове вицвітання та тривалу яскравість кольору. У поєднанні з веганським кератином і технологією Cell Equalizer професійні засоби для волосся Bonacure Color Freeze гарантують ідеальну герметизацію поверхні волосся, забезпечуючи тривалий захист кольору від зовнішніх агресивних впливів, таких як вода та сушка феном. Лінійка забезпечує до 90% збереження кольору після 30 миття голови.
Спрей-кондиціонер для оновлення волосся Schwarzkopf Professional BC Bonacu
Спрей-кондиціонер Repair Rescue Незмивний спрей-кондиціонер, який миттєво розплутує пошкоджене волосся. Формула без силіконів та штучних барвників відновлює внутрішню силу та еластичність волосся, не переобтяжуючи його. Спрей-кондиціонер Bonacure Repair Rescue призначений для клієнтів з пористим, пошкодженим волоссям, схильним до ламкості, які шукають засіб для догляду за волоссям, що розплутує та покращує розчісування, водночас забезпечуючи додатковий захист від гарячих інструментів для укладки. Особливості Використовуйте як спрей для розплутування волосся, щоб покращити його розчісування Забезпечує захист від перегріву під час сушіння феном Пом'якшує і запечатує поверхню волосся, надаючи йому блискучий блиск Веганська формула. Передова технологія з веганським кератином та аргініном миттєво відновлює 3 роки пошкодженого волосся всього за одне застосування Спосіб застосування Добре струсіть. Нанесіть спрей-кондиціонер частинами на підсушене рушником волосся. Залиште на волоссі. Укладіть волосся як зазвичай. Наука, що стоїть за ремонтним порятунком Представляємо вдосконалену технологію з комплексом Vegan Care + Аргінін. Коли волосся піддається зовнішнім агресивним впливам, таким як хімічні процеси, тепло, УФ-промені та вільні радикали, кутикула стає крихкою або навіть може повністю зникнути, залишаючи волосяне волокно відкритим і незахищеним. Пошкоджене волосся змінюється на двох рівнях - внутрішній рівень кори виявляє глибокі структурні розриви, що послаблюють архітектуру волосся, а зовнішня кутикула стає нерівною і шорсткою. З часом підвищується ризик тертя та сплутування волосся, воно втрачає природний рух, м'якість та блиск. Секрет професійних засобів для волосся Bonacure Repair Rescue полягає в комбінованій дії технології Cell Equalizer Technology та аргініну, покликаних повернути назад 3 роки пошкоджень всього за одне застосування. Волосся глибоко реконструюється сантиметр за сантиметром і захищається реактивним антифрикційним екраном. В результаті волосся миттєво і помітно відновлене, зміцнене, сповнене руху, з неймовірним блиском і м'якістю.
Gliss Kur Олія-розкіш 6 ефектів 75мл 4015000978569
Олія GLISS для всіх типів волосся з олією Макадамії та Вітаміном Е Ацетат забезпечує 6 напрямків догляду для розкішного волосся: М’якість та ефект зволоження без обтяження Термозахист під час сушіння феном Зменшення посічених кінчиків та стійкість Слухняність волосся та довготривалість укладки Контроль над пушінням волоссям Розкішне, доглянуте волосся завдяки інтенсивному догляду Основою формули GLISS є активні діючі речовини та дари природи для відновлення волосся та попередження його майбутнього пошкодження. GLISS рекомендує наступні кроки для комплексного догляду за волоссям: Шампунь для очищення Бальзам для м'якості Експрес-кондиціонер для легкого розчісування Спеціальні засоби для глибокого відновлення (маска для волосся, олія) Роби, що ти любиш. GLISS відновлює.
Schwarzkopf Лосьйон для хімічної завивки для нормального та злегка пористо
Переваги Schwarzkopf Glamour Wave Lotion Лосьйон для хімічної завивки для глибокого догляду та шовковистих локонів. Результат завивки збережеться до 12 тижнів. Формула містить комбінацію гідролізованих протеїнів шовку та зволожуючу технологію Hydrowave, забезпечуючи м'якість, розкішну шовкову гладкість локонів та хвиль, гламурне зачарування завивки не менше, ніж на 12 тижнів. Гідролізовані протеїни шовку та зволожуюча технологія HYDROWAVE забезпечують м'якість, розкішну шовкову гладкість локонів та хвиль, гламурну чарівність завивки. Лосьйон має приємний аромат.
Gliss Kur Для догляду OIL Еліксир 75мл 4015000946643
Ваше волосся дуже пошкоджене і сухе? Екстремальне відновлення, стійкість та блиск забезпечить GLISS Daily Oil Elixir. Особливості: Арганова олія Вітамін Е Харчування для розкішного волосся Основою формули GLISS є активні діючі речовини та дари природи для відновлення волосся та попередження їх майбутнього пошкодження. GLISS рекомендує наступні кроки для комплексного догляду за волоссям: Шампунь для очищення. Бальзам для м'якості. Експрес-кондиціонер для легкого розчісування. Спеціальні засоби для глибокого відновлення (маска для волосся, олія).
Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump лак для волосся сильної фіксаці
Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump, 200 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не залишає у волоссі залишків і легко вичісується стійкий ефект Склад: веган-засіб Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
Schwarzkopf Professional Osis+ Mighty Matte матуючий крем для волосся 100
Schwarzkopf Professional Osis+ Mighty Matte, 100 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Schwarzkopf Professional Osis+ Mighty Matte надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: сильна фіксація легке та швидке застосування надає зачісці текстури та форми Склад: засіб підходить для веганів Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на долоні, а тоді розподіліть його по волоссю. Наносьте на сухе волосся.
Schwarzkopf Professional Osis+ Mess Up моделююча паста з матуючим ефектом
Schwarzkopf Professional Osis+ Mess Up, 100 мл, Пасти для волосся для жінок, Паста для волосся Schwarzkopf Professional Osis+ Mess Up стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: середня фіксація надає зачісці текстури та форми не обтяжує волосся легко змивається; надає волоссю матового ефекту Склад: засіб підходить для веганів Спосіб використання: Уникайте контакту з очима. У випадку потрапляння в очі негайно ретельно промийте водою.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос Schwarzkopf. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос Schwarzkopf в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос Schwarzkopf. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История