искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 148 моделей:
| Wella Сбросить все
Лак для волосся Wellaflex з антивіковим ефектом Суперсильної фіксації, 250
Лак для волосся Wellaflex зі зволожуючим комплексом, екстра сильна фіксаці
Лак для волосся Wellaflex Блиск та Фіксація, суперсильна фіксація, 250 мл
Лак для волосся Wellaflex Суперсильна фіксація, для гарячого укладання, 25
Лак для волосся сильної фіксації Wella Wellaflex, для чутливої шкіри голов
Лак для волосся Wellaflex Екстремальна фіксація, 250 мл
Лак для волосся Wellaflex Classic Суперсильна фіксація, 400 мл
Лак для волосся Wellaflex Суперсильна фіксація, 400 мл
Лак для волосся Wellaflex Блиск та фіксація, суперсильна фіксація, 400 мл
Лак для волосся Wellaflex Екстремальна фіксація, 400 мл
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong пінка для волосся ультра сильна фікс
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Властивості: довготривалий ефект, на який ви можете покластися
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong пінка для волосся екстра сильної фік
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Wella Wellaflex Flexible Extra Strong надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: фіксує зачіску довготривалий ефект, на який ви можете покластися зачіска перебуває під контролем упродовж усього дня Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть. Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong лак для волосся сильної фіксації 250
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Wella Wellaflex Flexible Extra Strong зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Wella Deluxe Silky Smooth відновлюючий лак для волосся екстра сильної фікс
Wella Deluxe Silky Smooth, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong лак для волосся екстрасильної фіксац
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація зберігає пружність та не обтяжує волосся стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Wella Deluxe Dream Sleek & Nourish спрей-олійка для волосся 150 мл
Wella Deluxe Dream Sleek & Nourish, 150 мл, Маски для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Wella Deluxe Dream Sleek & Nourish зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: глибоко живить волосся запобігає небажаному розпушуванню волосся надає волоссю блиску Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Wella Deluxe Heat Styling лак для волосся термозахист для волосся 250 мл
Wella Deluxe Heat Styling, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Wella Deluxe Heat Styling зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски зберігає пружність та не обтяжує волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Wella Deluxe Silky Smooth пінка для волосся з поживним ефектом 200 мл
Wella Deluxe Silky Smooth, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Wella Deluxe Silky Smooth надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: екстрасильна фіксація не склеює волосся та не обтяжує його не обтяжує волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть. Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
WellaFlex Лак для волосся WellaFlex Миттєвий об'єм Екстрасильна фіксація 4
+ 15 грн бонус, Призначення - надання об'єму, для укладання волосся, Ступінь фіксації - супер сильна, Об`єм/Вага - 400 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся, Клас косметики - мас-маркет, Країна-виробник - Німеччина
WellaFlex Лак для волосся WellaFlex Для чутливої шкіри голови сильної фікс
+ 15 грн бонус, Призначення - для укладання волосся, Ступінь фіксації - сильна, Об`єм/Вага - 400 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся, Клас косметики - мас-маркет, Країна-виробник - Німеччина
WellaFlex Лак для волосся WellaFlex Экстрасильная Фиксация 400 мл (4056800
+ 15 грн бонус, Призначення - стайлінг, Ступінь фіксації - екстрасильна, Об`єм/Вага - 400 мл, Тип волосся - для всіх типів волосся, Клас косметики - професійна, Країна-виробник - Німеччина
Лак для волосся Wella Wellaflex Екстремальная фіксація 75 мл
Лак для волосся Wellaflex Об'єм та відновлення, суперсильної фіксації, 250
Лак для волосся Wella Wellaflex Суперсильна фіксація 75 мл
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос Wella. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос Wella в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос Wella. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История