искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Класс защиты респираторов
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Рукавички робочі Topex латексне покриття розмір 10 чорні (83S213)
Очки защитные Topex поликарбонат желтые (82S116)
Окуляри захисні Neo Tools протиосколкові клас захисту F сірі темні
Респіратор захисний Topex с клапаном класс защиты FFP1 (82S137)
Рукавички Werk WE2128 замшеві червоні розмір 11
Рукавички Werk WE2127 чорні замшеві розмір 11
Захисний щиток Haisser 20100 сітчастий
Окуляри захисні Ryobi RSG01 (5132005511) 5132005511
Окуляри захисні Ryobi RSG01 - це видатний засіб індивідуального захисту очей, розроблений для забезпечення максимальної безпеки та комфорту під час виконання різноманітних видів робіт. Лінзи виготовлені з високоякісного полікарбонату, який забезпечує надійний захист очей від механічних ударів і осколків. Вони поглинають 99.9% шкідливого ультрафіолетового випромінювання, що робить ці окуляри чудовим вибором для роботи на відкритому повітрі та в яскравому сонячному світлі. Мають клас ударозахисту F, що гарантує захист від ударів дрібних об'єктів, що рухаються зі швидкістю до 45 м/с. Технологія Anti-fog - запобігає запотіванню лінз, що робить ці окуляри чудовим вибором під час роботи в умовах, де висока вологість або перепади температур.
Рукавички замшеві Haisser 211522 з посиленим великим пальцем з кевларовою
Рукавички тактичні Neo Tools, 100 поліестер та синтетична шкіра, р.9, олив
Тактичні рукавички, синтетична шкіра, розмір 9, від NEO - це рукавички, загальна конструкція яких виготовлена зі 100% поліестеру. Захоплююча частина, з іншого боку, є високоякісною синтетичною шкірою, а верхня частина - гнучкий поліестеровий трикотаж з підкладкою з тонкої піни. Військові рукавички мають кінець, що застібається, зі зручною застібкою-липучкою. Пропоновані в розмірах від 8 до 10, вони стануть у пригоді в ситуаціях, коли потрібне точне використання інструменту. Особливості: Рукавички виготовлені зі 100% високоякісного поліестеру. Захватна частина виготовлена із синтетичної шкіри з верхньою частиною з еластичного поліефірного трикотажу, з підкладкою з тонкого піноматеріалу.  На зап'ястях практична застібка-липучка, яка фіксує і рукавички прилягають ще краще до руки.
Рукавички тактичні Neo Tools, 100 поліестер та синтетична шкіра, р.10, оли
Тактичні рукавички, синтетична шкіра, розмір 10, від NEO - це рукавички, загальна конструкція яких виготовлена зі 100% поліестеру. Захоплююча частина, з іншого боку, є високоякісною синтетичною шкірою, а верхня частина - гнучкий поліестеровий трикотаж з підкладкою з тонкої піни. Військові рукавички мають кінець, що застібається, зі зручною застібкою-липучкою. Пропоновані в розмірах від 8 до 10, вони стануть у пригоді в ситуаціях, коли потрібне точне використання інструменту. Особливості: Рукавички виготовлені зі 100% високоякісного поліестеру. Захватна частина виготовлена із синтетичної шкіри з верхньою частиною з еластичного поліефірного трикотажу, з підкладкою з тонкого піноматеріалу.  На зап'ястях практична застібка-липучка, яка фіксує і рукавички прилягають ще краще до руки.
Рукавички тактичні Neo Tools, 100 поліестер та синтетична шкіра, р.8, олив
Тактичні рукавички, синтетична шкіра, розмір 8, від NEO - це рукавички, загальна конструкція яких виготовлена зі 100% поліестеру. Захоплююча частина, з іншого боку, є високоякісною синтетичною шкірою, а верхня частина - гнучкий поліестеровий трикотаж з підкладкою з тонкої піни. Військові рукавички мають кінець, що застібається, зі зручною застібкою-липучкою. Пропоновані в розмірах від 8 до 10, вони стануть у пригоді в ситуаціях, коли потрібне точне використання інструменту. Особливості: Рукавички виготовлені зі 100% високоякісного поліестеру. Захватна частина виготовлена із синтетичної шкіри з верхньою частиною з еластичного поліефірного трикотажу, з підкладкою з тонкого піноматеріалу.  На зап'ястях практична застібка-липучка, яка фіксує і рукавички прилягають ще краще до руки.
Замшеві рукавиці Haisser 211523 з посиленою долонею і великим пальцем з ке
Щиток защитный лицевой Topex регулировка по объему головы толщина 1 мм (82
Респіратор захисний Neo Tools із клапаном силіконове ущільнення 3 шт. (97-
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   1049  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История