искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Гель для гоління Arko Cool, 200 мл
Піна для гоління Nivea Men Ultra, 200 мл (88579)
Гель для гоління Gillette Series Відновлюючий із зеленим чаєм, 200 мл
Гель для гоління Gillette Series Очищаючий з вугіллям, 200 мл
Гель для гоління Gillette Satin Care Olay Vanilla Cashmere, для жінок, 200
Гель для гоління Gillette Sens Skin для чутливої шкіри з алое 75мл 3014260
Торгова марка Gillette пропонує на вибір споживача широкий асортимент приладдя для гоління і продукції для гоління і депіляції. Завдяки високій якості продукції і застосовуваних сучасним технологіям при її виробництві, Gillette користується заслуженою любов'ю і повагою у споживачів. Гель для гоління Gillette Sensitive Skin для чутливої шкіри 75 мл  для чутливої шкіри дозволить відчути шкірою обличчя ніжну і дбайливу прохолоду. Пом'якшує навіть саму жорстку щетину, полегшуючи процес гоління. В міру завершення гоління ви будете відчувати виключно комфорт та приємну свіжість гладкої шкіри. Гель для гоління Gillette – це запорука здоров'я вашої шкіри і дивно комфортне гоління. Спосіб застосування Спіньте невелику кількість гелю і нанесіть на вологу шкіру обличчя. Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Coconut Acid, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, CI 42090, CI 60730.  
Гель для гоління Arko Anti-Irritation 200мл 8690506477264
Гель для гоління ARKO MEN ANTI-IRRITATION Гель для гоління ARKO Men Anti-Irritation допомагає зменшити ризик подразнення та печіння шкіри за рахунок інтенсивного пом'якшення щетини та зволоження шкіри. Формула, розроблена спеціально для чоловіків з чутливою шкірою, містить алое віра та екстракт ромашки. Дерматологічно протестовано. ЯК КОРИСТУВАТИСЯ? Змочіть шкіру теплою водою. Струсіть балон і, тримаючи вертикально, видавіть невелику кількість гелю на долоню. Нанесіть гель рівномірним шаром на шкіру обличчя. Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Triethanolamine, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-10, Benzophenone-4, Tetrasodium EDTA, Synthetic Wax, Silica, Methylchlorois Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, CI 42090, CI 77007.
Гель для гоління Arko з олією насіння конопель 200мл 8690506512040
*Продукт не містить наркотичних та психотропних речовин. Гель для гоління ARKO MEN HEMP Перший в історії ARKO Men гель 2в1 для гоління та вмивання з маслом насіння конопель із заспокійливим ефектом забезпечує м'яке комфортне гоління завдяки спеціально розробленій формулі. ЯК КОРИСТУВАТИСЯ? Змочіть шкіру теплою водою. Струсіть балон і, тримаючи вертикально, видавіть невелику кількість гелю на долоню. Нанесіть гель рівномірним шаром на шкіру обличчя.  
Гель для гоління Arko Sensitive 200мл 8690506390921
Гель для гоління ARKO MEN SENSITIVE Гель для гоління ARKO Men Sensitive «Для чутливої шкіри» зменшує ризик подразнення та печіння шкіри завдяки формулі з алое віра та олією лаванди. ЯК КОРИСТУВАТИСЯ? Змочіть шкіру теплою водою. Струсіть балон і, тримаючи вертикально, видавіть невелику кількість гелю на долоню. Нанесіть гель рівномірним шаром на шкіру обличчя. Склад Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Glycerin, Isopentane, Glyceryl Oleate, Isobutane, Stearic Acid, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, Myristic Acid, Lauric Acid, Dimethicone, Lavandula Angustifolia Oil, PEG-23 Leaf Juice, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool
Гель для гоління Arko з екстрактом кавових зерен 2в1 200мл 8690506507329
Гель для гоління ARKO MEN COFFEE Перший в історії ARKO Men гель 2в1 для гоління та вмивання з екстрактом кавових зерен з тонізуючим ефектом забезпечує м'яке комфортне гоління завдяки спеціально розробленій формулі. Відмінний початок дня з бадьорим ароматом кави! ЯК КОРИСТУВАТИСЯ? Змочіть шкіру теплою водою. Струсіть балон і, тримаючи вертикально, видавіть невелику кількість гелю на долоню. Нанесіть гель рівномірним шаром на шкіру обличчя. Склад Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Glyceryl Oleate, Sorbitol, Isopentane, Hydroxylcellulose, Stearic Acid, Isobutane, Parfum, Dimethicone, Myristic Acid, Lauric Acid, PEG-23M, PEG-90M, Dimethyconol, Tocop , Cl 19140, Cl17200, Cl 42090
Піна для гоління Nivea Men для чутливої шкіри 200мл 5900017045122
Відчуваєш роздратування? Охолонь, все в твоїх руках! Нова система охолодження формула без спирту і ментора, збагачена екстрактами ромашки і морських водоростей допомагає захистити шкіру від подразнення під час гоління, і дарує приємне відчуття прохолоди. Спосіб застосування:  Струсніть перед використанням. Тримайте флакон дозатором вгору. Нанесіть піну на вологе обличчя.
Піна для гоління Nivea Men з іонами срібла 200мл 4005808540426
Хочете, щоб процедура гоління приносила лише задоволення, тоді вам не обійтися без піни для гоління «Срібний захист». Її склад збагачений інноваційною формулою, в основі якої містяться іони срібла. Цей компонент протистоїть розмноженню бактерій на шкірі, що є причиною виникнення подразнень. Крім цього склад піни збагачений провітаміном В5 та екстрактом ромашки, які живлять поверхню шкіри необхідними компонентами, роблять її більш зволоженою та ніжною, а також сприяють якнайшвидшому загоєнню мікропорізів. Піна має щільну текстуру, яка чудово розм'якшує жорстку щетину, прискорюючи та спрощуючи процес гоління. Після використання цього засобу, шкіра стане доглянутою, ніжною та наповниться дуже приємним освіжаючим ароматом. Склад: Aqua, TEA-stearate, isobutane, laureth-23, глицерин, цибуля, chamomilla recutita extract, panthenol, gossypium oil, persea gratissima oil, butane, caprylic/capric triglyceride, coco-caprylate/capra 7m, potassium stearate, propane, propylene glycol, citric acid, piroctone olamine, limonene, parfum.
Гель для гоління Satin Care для чутливої шкіри 200мл 3014260223007
Гель для гоління Gillette Satin CareДЛЯ чутливої шкіри розроблений для жінок, забезпечує більш чисте та гладке гоління. Після гоління шкіра залишається м'якою та зволоженою. Гель для гоління для жінок Satin Care для чутливої шкіри – доглядає вашу шкіру, забезпечує неперевершене ковзання бритви, захищаючи від порізів і подряпин. Шкіра ваших ніг буде ніжною і гладкою після кожного гоління. Спеціальна формула для чутливої шкіри містить заспокійливий алое та вітамін Е, які допомагають запобігти подразненню шкіри. Застосування Для супер-гладкої шкіри прийміть теплий душ протягом 2-3 хвилин, потім нанесіть гель для гоління Satin Care і збрей небажані волоски вашою улюбленою бритвою. Склад Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Parfum, PEG-90M, PTFE, PEG-23M, Glycerin, {{ } Propylene
Гель для гоління Satin Care для сухої шкіри 200мл 7702018012466
Жіночий гель для гоління Satin Care для сухої шкіри зберігає зволожену шкіру. Формула гелю спеціально створена для сухої шкіри та допомагає захистити її від втрати вологи. Ваша шкіра залишається ніжною та гладкою після кожного гоління. Особливості: Жіночий гель для гоління допомагає захистити шкіру від втрати вологи Формула з гліцерином зберігає природний рівень зволоженості шкіри Ваша шкіра залишається ніжною і гладкою після кожного гоління Забезпечує неперевершене ковзання бритви, захищаючи від порізів та подряпин. Склад: Glycerin, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, PEG-23M, Myristic Acid BHT, Benzyl Salicylate, Lauric Acid, Limonene, Butyrospermum Parkii B.
Гель для гоління Gillette Series Sensitive Skin "Для чутливої ​​шкіри" 200
Іноді і чоловіча шкіра обличчя буває надто чутливою. Саме внаслідок цієї особливості з'являються порізи, подразнення і сухість шкірного покриву під час і після гоління.  Порятунком для володарів чутливої шкіри стане гель для гоління Gillette Series Sensitive Skin. З ним навіть самий подразливий шкірний покрив позбавляється від почервонінь, сухості та інших неприємних явищ. Цей ніжний гель як не можна краще захистить і подбає про чутливий шкірний покрив. Екстракт алое віра у складі продукту Gillette Series Sensitive Skin пом'якшить і заспокоїть шкіру. Зволожуючий ефект подарує приємну свіжість і збереже від сухості. Представлений гель для гоління від Gillette зробить м'якою навіть саму жорстку щетину, давши бритві можливість плавно і легко ковзати по шкірі обличчя.  З представленим гелем ви назавжди забудете про сухість і подразнення шкіри під час і після гоління. Ваш шкірний покрив буде ідеально гладким і свіжим, а процес гоління буде приносити лише задоволення. Спосіб застосування Gillette Series Sensitive Skin: спіньте невелику кількість гелю і нанесіть на вологу шкіру обличчя.  
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   17  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История