искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Количество лезвий
Кол-во в упаковке

Выводить
Размер картинок
Небезпечна бритва Proraso Barber Straight Razor
Небезпечна бритва зі змінними лезами (шавета) Proraso Straight Razor є поєднанням практичності, функціональності і естетики, яке не залишить байдужим жодного чоловіка, який чудово підійде як новачкові, так і професіоналу вологого гоління. Такий тип бритв простий в обслуговуванні, потребує заміни леза тільки тоді, коли воно починає тупитися, але при цьому дуже близька за якістю гоління до класичних клинків. Дизайн виконаний у стилі клинкових бритв старої школи. Елегантна форма і колір рукояті прекрасно гармонують з металом робочої поверхні бритви. Тримач леза з рифленим хвостовиком для додаткового захоплення виготовлений з нержавіючої сталі і встановлений на елегантну дерев'яну ручку з горіхового дерева, на якій вигравірувано назву бренду. На рукоять нанесено фірмовий логотип Proraso. Рукоять шавети Proraso Old Style Razor виконана з горіха, має зручну ергономічну форму, завдяки чому рука не буде втомлюватися під час гоління. Дерево просякнуте гідрофобним складом, який не дозволяє йому вбирати вологу, що дозволить прослужить ручці дуже довго. Робоча поверхня шаветти Proraso виготовлена з нержавіючої сталі і з'єднана із руків'ям металевим кріпленням. Даним кріпленням можна регулювати ступінь вільного ходу рукояті.Небезпечна бритва зі змінними лезами (шавета) Proraso Razor дуже проста у використанні. До неї підходять як половинки звичайних двосторонніх лез так і спеціальні односторонні леза для шавет. Половинка леза вставляється в спеціальні пази і надійно закріплюється там за допомогою відкидного фіксатора. * В комплект леза не входять. Тип бритви: шавета. Вага: 54 гр. Довжина:161 мм. Матеріал тримача: нержавіюча сталь. Матеріал ручки: грецький горіх.   
Braun Series 5 52S планшет 52S 1 кс
Braun Series 5 52S, 1 кс, Змінні картриджі для гоління для чоловіків, Запасні леза Braun Series 5 та їхня регулярна заміна завжди забезпечить вам гладке гоління, неначе з новою бритвою. Властивості: забезпечує максимально гладке гоління легко замінюється Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Philips 5000/7000 Series SH71/50 запасні голівки для бритви SH71/50 1 кс
Philips 5000/7000 Series SH71/50, 1 кс, Змінні картриджі для гоління для чоловіків, Ви не досягаєте такого ж точного результату за допомогою бритви, як раніше? Саме час змінити лезо. Запасні леза Philips 5000/7000 Series SH71/50 та їх регулярна заміна завжди забезпечать вам гладке гоління, неначе з новою бритвою. Властивості: легко замінюється не викликає подразнення забезпечує максимально гладке гоління Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Т-подібна бритва Muehle TRADITIONAL R89
Т-подібна бритва M?HLE TRADITIONAL R89 - це те що тобі потрібно для щоденного гоління! Muehle R89 складається з трьох деталей, які скріплюються одним гвинтом, що робить даний інструмент досить простою у догляді і надійним по виконанню. Головка виготовлена з хромованої латуні, рукоятка – з суміші цинку і алюмінію, покритої хромом. Головка з закритим зрізом (closed comb) володіє помірною агресивністю: голить досить м'яко, але в той же час чисто, завдяки чому згладжується і брак техніки, і відсутність належного досвіду - порізатися практично нереально. Вага верстата дозволяє видаляти щетину під власною вагою, не вдаючись до надмірного тиску на шкіру. Довжина – 94 мм, Ширина – 41 мм Товщина ручки – 12 мм Вага: 66 г Зроблено в Німеччині
Станок для Гоління Т-подібний Muehle R41 Rosegold Traditional Razor Open C
Класичний Т-подібний станок зі структурованою ручкою, покритою хромованим рожевим золотом. Забезпечує ідеально комфортне гоління кожного дня. Гребінь відкритого типу. Голова бритви виготовлена з легованогоцинкового сплаву ZAMAC і хромована, а латунна ручка має додаткове напилення з 12-каратного рожевого золота, яке особливо вдало поєднується з хромованими деталями. Шанувальники класичного вологого гоління оцінять його по достоїнству! Технічні характеристики: Загальна довжина: 94 мм. Довжина ручки: 86 мм. Вага: 64 г. Матеріал ручки: латунь з високоякісною хромованою обробкою і додатковим покриттям 12-каратним рожевим золотом. Матеріал головки: лита з цинкового сплаву ZAMAC, з хромованою обробкою і ручним поліруванням. Упаковка: картонна коробка виробника з логотипом Muehle. Включає: лезо Muehle DE, 1 шт.
Т-подібний станок для гоління The Bluebeards Revenge Scimitar Double-Edge
Т-подібна бритва The Bluebeards Revenge Scimitar виконана в класичній конструкції, складається з ручки, верхньої та нижньої плити, між якими затискається стандартне подвійне лезо. Рукоятка виготовлена з латуні, а верхня частина бритви - з цинкового сплаву, має відмінний баланс і хорошу маневреність під час гоління під різними кутами. Станок забезпечує ідеальне контактне гоління. Оптимально підійде і для новачків і для досвідчени, так як закритий тип гребеня найбільш безпечний і м’який при голінні. Cтанок виконаний у хромованому покритті із фірмовим логотипом бренду, виглядає дуже стильно та елегантно, може стати гідним презентом чоловікові на будь-яке свято. Загальна довжина: 95 мм Довжина ручки: 85 мм Матеріал: латунь+цинковий сплав Гребінь закритий Вага: 67 г Зроблено в Англії.
Т-подібний станок для гоління The Bluebeards Revenge Cutlass Double-Edge R
Класичний Т-подібний станок для гоління з хромованою ручкою та гребенем закритого типу. Підходить для щоденного гоління.  Станок для гоління The Bluebeards Revenge “CUTLASS” Double-Edge Safety Razor є прекрасним інструментом для ідеально чистого і легкого гоління. Екстра довга, тонка, добре збалансована рельєфна ручка запобігає вислизанню бритви з мокрої руки і робить гоління вдвічі безпечніше. Хромоване покриття. Закритий гребінь створений з високоякісних хромованих пластин.  Станок забезпечує ідеальне контактне гоління. Оптимально підійде для новачків класичного гоління, так як закритий тип гребеня найбільш безпечний і м’який при голінні. Якщо раніше голіитись традиційними станками на змінні леза ще не доводилося – це ідеальний варіант, щоб почати. Тип гребеня: закритийДовжина загальна: 100 ммДовжина ручки: 90 ммВага: 55 г
Braun Series 7 70S планшет 1 кс
Braun Series 7 70S, 1 кс, Змінні картриджі для гоління для чоловіків, Запасні леза Braun Series 7 та їхня регулярна заміна завжди забезпечить вам гладке гоління, неначе з новою бритвою. Властивості: забезпечує максимально гладке гоління легко замінюється Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Philips Series 9000 SH91/50 запасні голівки для бритви 1 кс
Philips Series 9000 SH91/50, 1 кс, Змінні картриджі для гоління для чоловіків, Запасні леза Philips Series 9000 та їхня регулярна заміна завжди забезпечить вам гладке гоління, неначе з новою бритвою. Властивості: легко замінюється Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Станок для гоління Lezo Prime 3 Razor For Men, чоловічий, з 4 змінними кас
Бритва одноразова Dorco Eve6 6 лез, 1 шт.
Бритва одноразова Wilkinson Sword Extra 3 Beauty Essentials, 4 шт.
Бритва одноразова Wilkinson Sword Quattro Intuition, 1 шт.
Бритва одноразова Wilkinson Sword Extra 3 Essential Sensitive, 3 шт.
Бритва одноразова Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive, 1 шт.
Предыдущая   Следующая
1   ...   8   9   10   11   12   ...   46  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История