искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Количество лезвий
Кол-во в упаковке
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 3 моделей:
| MERKUR Сбросить все
T-подібний станок Merkur 23C закритого типу
Класичний Т-подібний станок Merkur 23C – це просто ідеальний варіант для тих, хто тільки почав освоювати традиційні техніки гоління. Тип головки станка – закритий. Це означає, що порізатися ним практично неможливо. Хромований Т-подібний станок із довгою ручкою забезпечує повний контроль за кутом нахилу бритви. Якість Merkur завжди гарантує стабільне утримання леза. Надійність та відмінне балансування для комфортного гоління. Підходить людям із чутливою шкірою. Меркур 23С спочатку був виготовлений у 20-х роках минулого століття. Його надійні якості просто роблять його вічною класикою: довга ручка та прямий край забезпечують особливо ніжне гоління. Типовий просторий проміжок між лезами MERKUR скоротить високу витрату мила, а також значно полегшує очищення від волосся. Виробництво: Головка станка виготовлена ​​з використанням процесу лиття під тиском цинку, оскільки це забезпечує дуже точні виробничі допуски та складні форми. Щоб забезпечити приємний розподіл ваги, завод використовує лише латунь для ручки. Хромована обробка захищає бритву від корозії та підкреслює якісний дизайн. Руків’я станка доволі довге, що забезпечує зручність бритви – вона ергономічна і маневрена. Всі деталі виготовлені з міцного сплаву і додатково вкриті хромом. Така бритва слугуватиме Вам роками, а може й десятиліттями за правильного поводження з інструментом. Безпечна бритва із закритим гребенем – універсальний засіб для класичного вологого гоління. Інтуїтивно ви відчуєте правильний кут атаки вашого інструменту і одразу зможете помилуватися найкращими результатами гоління. Щедрий зазор леза забезпечує високий потік мила і тим самим захищає голівку для гоління від засмічення зрізаним волоссям або залишками піни. Хромована безпечна бритва Merkur 23C з подовженою ручкою Складається з 3-х частин, короткий гвинт Подовжена ручка, порожня всередині полегшує вагу станка Насічка на ручці дозволить впевнено керувати станоком навіть мокрими руками. У картонній коробці з 1 лезом Merkur Superplatinum - голіться відразу після покупки! Вага 59 г Виготовлена ​​в Німеччині, у м. Золінген Матеріал: Ручка з латуні, головка з литого цинку, гальванічні поверхні, полірований хром Голова: Закритий гребінь, прямий зріз Короткий гвинт, трикомпонентна бритва Розміри: 4,1 см х 2,5 см х 10,6 см Упаковка: Картонна коробка
T-подібний станок Merkur 47C закритого типу
Стильна класична Т-бритва з гребенем закритого типу – це ідеальний інструмент для комфортного і безпечного гоління. Станок чудово підходить як новачкам, так і досвідченим фанатам безпечної класики. Майстри Merkur Solingen як завжди тішать бездоганною якістю та надійністю своєї продукції. Кожен справжній чоловік гідно оцінить таку тонку роботу! Бритва Merkur 47C – шикарний варіант для новачків у справі класичного гоління. Завдяки закритій голівці леза практично невідчутно ковзають, не дряпають і не подразнюють шкіру. Бритву виготовлено з міцного зносостійкого латунного сплаву і вкрито хромом. Такий станок слугуватиме роками і збереже свій бездоганний вигляд, щоб не тільки якісно голити, але і завжди тішити око свого щасливого власника. Ручка бритвы з поздовжніми канавками дуже зручно лежить в руці. Навіть в душі бритва не вислизне з пальців. Ба більше, держак доволі важкий і спеціально подовжений виробником на численні прохання покупців. Завдяки цьому бритва вийшла спритною і ергономічною – вибривати важкодоступні ділянки стало легко як ніколи! Характеристики бритви: довжина - 102 мм; вага - 85 г; тип гребеня - закритий (Closed Comb).
T-подібний станок Merkur 20C закритого типу
Станок для гоління Т-подібний Merkur 20. Німці Merkur радують неймовірною високою якістю своїх класичних Т-подібних бритв. Простий та надійний станок Merkur 20C служитиме Вам довгими роками. Порізатися такою бритвою практично неможливо, зате навіть у найжорсткішої щетини не залишиться і шансу. Бритва з голівкою закритого типу – дійсно безпечна бритва, ця модель практично зводить нанівець ризик порізатися. Така бритва ідеально підійде новачкам, але може прийтись до смаку і досвідченим користувачам. Лезо ковзає плавно, практично невідчутно зрізуючи волоски під корінь. З цією бритвою Ви точно забудете про проблему врослих волосків, роздратування та почервоніння шкіри. Також слід зазначити і розкішну зовнішність бритви. Стриманий, строгий та стильний станок у сріблястому та чорному кольорах – це втілення німецької прагматичності та тонкого почуття стилю. Рукоятка станка – акрилова. Загальна довжина бритви становить 106 мм, та її вага – 64г.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на станки и лезвия для бритья MERKUR. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить станок / лезвие MERKUR в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на станки и лезвия для бритья MERKUR. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История