искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Количество лезвий
Кол-во в упаковке
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 4 моделей:
| The Bluebeards Revenge Сбросить все
Леза для бритви The Bluebeards Revenge 10 шт
Леза для бритви The Bluebeards Revenge - відмінний приклад справжньої англійського якості. Надзвичайно гострі, відмінно впораються навіть з дуже жорсткою щетиною. Представлені змінні леза призначені для Т-подібної бритви, а також підходять для шаветт. Кожне лезо йде в індивідуальній упаковці. Упаковка - 10 змінних лез в пластиковому диспенсері.
Т-подібний станок для гоління The Bluebeards Revenge Cutlass Double-Edge R
Класичний Т-подібний станок для гоління з хромованою ручкою та гребенем закритого типу. Підходить для щоденного гоління.  Станок для гоління The Bluebeards Revenge “CUTLASS” Double-Edge Safety Razor є прекрасним інструментом для ідеально чистого і легкого гоління. Екстра довга, тонка, добре збалансована рельєфна ручка запобігає вислизанню бритви з мокрої руки і робить гоління вдвічі безпечніше. Хромоване покриття. Закритий гребінь створений з високоякісних хромованих пластин.  Станок забезпечує ідеальне контактне гоління. Оптимально підійде для новачків класичного гоління, так як закритий тип гребеня найбільш безпечний і м’який при голінні. Якщо раніше голіитись традиційними станками на змінні леза ще не доводилося – це ідеальний варіант, щоб почати. Тип гребеня: закритийДовжина загальна: 100 ммДовжина ручки: 90 ммВага: 55 г
Т-подібний станок для гоління The Bluebeards Revenge Scimitar Double-Edge
Т-подібна бритва The Bluebeards Revenge Scimitar виконана в класичній конструкції, складається з ручки, верхньої та нижньої плити, між якими затискається стандартне подвійне лезо. Рукоятка виготовлена з латуні, а верхня частина бритви - з цинкового сплаву, має відмінний баланс і хорошу маневреність під час гоління під різними кутами. Станок забезпечує ідеальне контактне гоління. Оптимально підійде і для новачків і для досвідчени, так як закритий тип гребеня найбільш безпечний і м’який при голінні. Cтанок виконаний у хромованому покритті із фірмовим логотипом бренду, виглядає дуже стильно та елегантно, може стати гідним презентом чоловікові на будь-яке свято. Загальна довжина: 95 мм Довжина ручки: 85 мм Матеріал: латунь+цинковий сплав Гребінь закритий Вага: 67 г Зроблено в Англії.
Небезпечна бритва зі змінними лезами The Bluebeards Revenge Cut-Throat Raz
Небезпечна бритва The Bluebeards Revenge шаветт це високоякісний інструмент для гоління зі стильним дизайном. Шаветта відрізняється від класичної небезпечної бритви тим, що гоління відбувається звичайним стандартним лезом для безпечних бритв, половинка якого вставляється в спеціальний тримач. Так, власник обходиться без заточки, навіть для досягнення оптимальних результатів. Зручний і стильний аксесуар, особливо для тих, хто часто подорожує або з інших причин не може приділяти належну увагу праці і заточуванню “опаски”! Робоча частина бритви The Bluebeards Revenge виготовлена з високоякісної сталі. Вона складається з верхнього і нижнього полотна, між якими вставляється половинка леза, а також  спеціальної скоби, яка надійно фіксує лезо між ними. Рукоять шаветти Bluebeards зроблена з дуже міцного акрилу, прикрашена фірмовим логотипом і виконана в глибокому синьому кольорі бренду The Bluebeards Revenge. На металевій частині бритви логотип The Bluebeards Revenge вигравіруваний лазером. Не потрібно турбуватися про виправлення або заточування бритви. Просто встановіть нове лезо в бритву і насолоджуйтеся комфортним голінням. Довжина в розкритому стані 22 см. Вага: 40 г

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на станки и лезвия для бритья The Bluebeards Revenge. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить станок / лезвие The Bluebeards Revenge в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на станки и лезвия для бритья The Bluebeards Revenge. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История