искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 3 моделей:
| Old Spice Сбросить все
Лосьйон після гоління Old Spice Wolfthorn 100 мл 4015600314590
Лосьйон після гоління Old Spice Wolfthorn має бадьорий аромат, який додасть шкірі заряду енергії і свіжості на весь день. Після використання на поверхні обличчя не залишиться небажаних подразнень, відчуття липкості або дискомфорту. Достатньо невеликий його краплі, щоб охолодити чутливі ділянки шкіри і зробити поверхню обличчя більш доглянутою і привабливою. Після використання лосьйону на шкірі залишиться приємний, ненав'язливий аромат, який ще протягом кількох годин нагадуватиме про себе. До його складу входять спеціальні активні компоненти, що доглядають, що знімають відчуття стягнутості шкіри. Лосьйон пом'якшить, заспокоїть і зволожить шкіру, роздратовану після гоління. Лосьйон" Wolfthorn" створений для справжніх чоловіків. Спосіб застосування: Одразу після гоління нанести невелике кількість засобу на чисту і суху шкіру обличчя легкими рухами, що поплескують. Склад ALCOHOL DENATURED, AQUA, PARFUM, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, LHT, BHT, LET, CI 60730.
Лосьйон після гоління Old Spice WhiteWater 100 мл 5000174440256
Лосьйон після гоління Old Spice WhiteWater Лосьйон після гоління Old Spice WhiteWater 100 мл має бадьорий аромат, який надасть шкірі заряду енергії та свіжості на весь день. Після використання на поверхні обличчя не залишиться небажаних подразнень, відчуття липкості або дискомфорту. Досить невеликий його краплі, щоб охолодити чутливі ділянки шкіри і зробити поверхню обличчя більш доглянутою і привабливою. Після використання лосьйону на шкірі залишиться приємний, ненав'язливий аромат, який ще протягом кількох годин нагадуватиме про себе. Old Spice – це американський бренд, який спеціалізується на лінійці чоловічих аксесуарів для гоління та догляду за тілом. Компанія була заснована в 1934 Вільям Лайтфут Шульц. Спосіб застосування.ПІСЛЯ Гоління нанести достатню кількість засобу на чисту і суху шкіру обличчя легкими рухами, що поплескують. Склад: Alcohol Denat, Aqua, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phospatidylcholine, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.
Old Spice Captain After Shave Lotion тонік після гоління 100 мл
Old Spice Captain After Shave Lotion, 100 мл, Засоби по догляду за шкірою тіла для чоловіків, Після гоління ваша шкіра може бути подразненою, чутливою і дуже вразливою. Засіб після гоління Old Spice Captain After Shave Lotion заспокоює обличчя, знімає ознаки подразнення та сприяє регенерації шкіри. Він забезпечує відновлювальний догляд і дарує відчуття комфорту вашій шкірі, підданій стресу. Властивості: надає чудового аромату запобігає подразненню шкіри освіжає втомлену шкіру Спосіб використання: Нанесіть на зволожену шкіру обличчя та шиї.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лосьоны после бритья Old Spice. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить лосьон после бритья Old Spice в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на лосьоны после бритья Old Spice. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История