искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Ігровий набір Silverlit Роботи-футболісти (88549) 88549
Якщо ваша дитина не уявляє свого життя без футболу і захопливих ігор, то цікавий ігровий набір з роботами-футболістами від бренду Silverlit стане для неї найкращим подарунком. У наборі представлено: - 2 роботи; - 2 пульти дистанційного керування; - 12 кеглів; - 2 напрямні для м'яча; - 2 воріт; - м'яч; - інструкція. Живлення: 3 батарейки типу ААА для робота, 2 батарейки типу ААА для пульта. Розмір робота становить 13 х 9 х 9 см. Ігровий набір дозволяє вибрати один із чотирьох варіантів гри: футбол, боулінг, хто швидше збере всі кеглі, хто більше заб'є м'ячів у ворота. Рекомендовано дітям від 3-х років.
Ігровий набір Silverlit Роботи-боксери (88052) 88052
Пропонуємо вашій увазі унікальних роботів-боксерів від торгової марки Silverlit, завдяки яким дозвілля стане захопливим і веселим. Виконані з безпечного та сертифікованого пластику роботи виконують до 5 різних рухів, оснащені реалістичним світло-звуковим супроводом, а також мають знімні наплічники. Залежно від обраного режиму, роботи можуть битися один з одним або ж вести битву з
Робот-собака DACKEL JUNIOR (88578) 88578
Робот-собака Silverlit DACKEL JUNIOR — чудовий подарунок для дитини, яка захоплюється технікою та любить тварин. Особливості робота: - очі світяться; - собака обожнює наздоганяти м'яч; - обладнано звуковими ефектами; - варто провести рукою перед мордочкою пса — і він почне ганятися за вами; - якщо покласти руку на груди, то робот почне хитати хвостом; - іграшка розтягується до 26 см; - собаки вміють взаємодіяти один із одним. Виготовлено із якісного пластику. Для роботи потрібні 4 батарейки типу ААА (немає в комплекті). Гра з роботом Silverlit сприяє розвитку дрібної моторики, уваги, уяви та просторового мислення. Рекомендовано для дітей від 5-ти років.
Ігровий набір Silverlit Роботи-вікінги (88059) 88059
Ігровий набір Silverlit Роботи-вікінги – круті бойові роботи з потужними кулаками! Вони захоплять будь-яку дитину і не залишать байдужою навіть дорослу людину. Функціональні можливості справлять враження та надихнуть на всілякі захоплюючі поєдинки. Роботи вміють виконувати комбо-удари, які супроводжуються звуковими ефектами, що зробить бій ще більш епічним! Робокомбат спритно уникає атак противника і пересувається за допомогою коліщаток, а його очі оснащені світлодіодним підсвічуванням.
Ігровий набір Silverlit Вибухові роботи-боксери (88039) 88039
Ігровий набір Silverlit Вибухові роботи-боксери — чудовий подарунок для дитини, яка захоплюється технікою та любить змагатися. Особливості роботів: - у наборі 2 роботи і 2 пульти; - замість голови — повітряна куля, яку для перемоги потрібно луснути або збити на підлогу; - час гри становить понад 120 хвилин; - обладнані звуковими ефектами; - дальність дії пультів керування
Інтерактивна іграшка Blue rocket Робот-шпигун (XT30038) XT30038
Відкрийте для себе світ гри і програмування з роботом Blue Rocket Шпигун. Компанія розробник вже давно виготовляє іграшки для хлопчиків і заслужила шану і повагу серед багатьох дітей по всьому світу. Робот вміє здійснювати різні рухи, а також виконувати різноманітні функції. Для початку гри з ним, потрібно натиснути на кнопку Demo, таким чином дитина дізнається все, що може робити
Робот Blue Rocket STEM Марк (XT3803275) XT3803275
Новий робот Марк має крутий дизайн та дуже стильний срібно-чорний колір. Він може рухатись, ходити, танцювати, видавати звуки та змінювати емоції! Він керується пультом (радіус дії до 5 метрів), а також деякі функції активуються рухами. В комплекті: - робот; - пульт керування; - USB-кабель; - інструкція. Живлення: 2 АА (не входять в комплект). Висота робота: 28 см.
Робот Blue Rocket Роббі (XT380831) XT380831
Робот Blue Rocket Роббі стане другом для вашої дитини і допоможе почати вивчати програмування! Особливості: - робот має до 20 виразів обличчя зі звуками; - більше 20 функцій: танець, музика, управління жестами; - радіус дії пульта — до 5 метрів; - має LED-підсвітку та звукові роботизовані ефекти. Комплектація: робот, пульт керування, 1 USB-кабель. Живлення: 2 AA (немає у комплекті). Рекомендований вік: для дівчаток та хлопчиків від 5-ти років.
Робот-рятівник Blue Rocket STEM Скут (XT3803426) XT3803426
Робот-рятівник Скут може рухатись, ходити, танцювати, видавати звуки та змінювати емоції! Він керується пультом (радіус дії до 5 метрів), а також деякі функції активуються рухами. В комплекті: - робот; - пульт керування; - USB-кабель; - інструкція. Живлення: 2 АА (не входять в комплект). Висота робота: 28 см.
Робот Blue Rocket Софі (XT380838) XT380838
Робот Blue Rocket Софі — цікава іграшка для вашої дитини, адже поєднує в собі і навчання, і розваги! Особливості: - у робота до 20 виразів обличчя зі звуками; - більше 20 функцій: танець, музика, управління жестами, 4 напрямки руху; - радіус дії пульта — до 5 метрів; - LED-підсвітка та звукові ефекти. Комплектація: робот, пульт керування, 1 USB-кабель. Живлення: 2 AA (немає у комплекті). Рекомендований вік: для дівчаток та хлопчиків від 5-ти років.
Робот-шпигун Blue Rocket STEM Джеймс (XT3803084) XT3803084
Для бажаючих пограти у таємного агента новий робот-шпигун Джеймс. Він керується пультом (радіус дії до 5 метрів) та ляском долоней. В нього можна змінити колір очей та увімкнути зміну голосу. У шпигунському режимі робот може записувати та відтворювати звуки у приміщенні та повідомлення. В комплекті: - робот; - пульт керування; - інструкція. Живлення: робот - 3 АА; пульт - 2 АА (не входять в комплект). Висота робота: 28 см.
Ігровий набір Sharper image Robo rage (1212006111) 1212006111
Ігровий набір Sharper image Robo rage надає можливість поринути у світ роботів-гладіаторів та влаштувати справжні битви у стилі наукової фантастики. Набір поставляється з двома унікальними керованими роботами-гладіаторами, кожен з яких має просте управління. Можна влаштовувати захоплюючі битви між роботами. Роботи можуть переміщатися з боку в бік і вперед, завдаючи руками ударів роботі суперника, щоб збільшити свої шанси на перемогу. Цей набір стане чудовим способом провести час у компанії близьких та створити незабутні моменти.
Робот Silverlit Ycoo Robo blast (88098) 88098
Чудовим подарунком для дитини стан робот Silverlit Ycoo Robo blast. Особливості: - ковзає у всі сторони; - керується за допомогою пульта; - стріляє 3 дротиками з руки; - вільно рухома рука у якій розташовані дротики; - програмується до 20+ дій; - LED обличчя; - звукові ефекти; - може танцювати. В комплекті: - 1 робот; - 1 пульт керування; - 6 дротиків; - інструкція; - window box. Живлення: 4 батарейки АА для робота та 3 батарейки ААА для пульта керування (не входять до комплекту). Робот рекомендований для дітей віком від 7-ми років.
Ігровий набір Sharper image Mecha rivals (1212013131) 1212013131
Ігровий набір Sharper image Mecha rivals занурить дитину в майбутнє, де могутні роботи борються за домінування у захоплюючих битвах. Набір включає пульти керування, які дозволяють вам контролювати рухи та дії роботів. Ви можете змагатися у битвах із друзями, розробляти тактику та створювати неймовірні сценарії боїв. Ви можете влаштовувати битви всередині приміщення або на відкритому
Інтерактивний робот Silverlit Macrobot блакитний (88045/88045-3) 88045/880
Інтерактивний робот «Macrobot» від бренду «Silverlit» — це ідеальний робот для початкового програмування. Корпус іграшки виконаний у білому кольорі з блакитними елементами. Особливості: - рухається у різних напрямках і реагує на перешкоди; - переносить легкі вантажі (до 150 г); - режим Follow me та охорони хазяїна (до 30 хв); - кнопка на голові робота дозволяє записувати до трьох фраз; -
Предыдущая   Следующая
1   ...   5   6   7   8   9   ...   24  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История