искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Neo Tools Труборіз NEO для пластикових труб 0-42 мм (02-073) 02-073
NEO пластиковий труборіз для професійного різання труб. Високоякісний гострий клинок забезпечує легкість роботи. Можливість зміни леза забезпечує багаторічну експлуатацію інструмента. Доступні змінні леза. Характеристики продукту: для труб PP, PVC, PE, алюмінієвий корпус, гумова ручка TPR, храповий механізм, лезо з тефлоновим покриттям, змінні леза, діапазон: 0-42 мм.
Neo Tools Труборіз NEO для пластикових труб 0-50 мм (02-074) 02-074
NEO пластиковий труборіз для професійного різання труб. Високоякісний гострий клинок забезпечує легкість роботи. Можливість зміни леза забезпечує багаторічну експлуатацію інструмента. Доступні змінні леза. Характеристики продукту: для труб PP, PVC, PE, алюмінієвий корпус, гумова ручка TPR, храповий механізм, лезо з тефлоновим покриттям, змінні леза, діапазон: 0-50 мм.
Stanley 0-70-448
Уже понад 170 років Stanley розробляє та виготовляє інструмент, який допомагає зробити роботу швидшою та зручнішою. Багато з того, що є зараз галузевим стандартом, було розроблено інженерами Stanley. В активі компанії більш ніж 150 патентів на винаходи.Інструмент Stanley працював на всіх відомих світових будівництвах 19-го та 20-го століття. Зараз він є найпопулярнішим у світі брендом ручного інструменту, а компанія забезпечує понад 25% світового споживання, постачаючи інструмент на всі континенти.
Neo Tools Труборіз NEO для пластикових труб 0-63 мм (02-075) 02-075
NEO пластиковий труборіз для професійного різання труб. Високоякісний гострий клинок забезпечує легкість роботи. Можливість зміни леза забезпечує багаторічну експлуатацію інструмента. Доступні змінні леза. Характеристики продукту: для труб PP, PVC, PE, алюмінієвий корпус, прогумована ручка TPR, храповий механізм, лезо з тефлоновим покриттям, змінні леза, діапазон: 0-63 мм.
Запасне лезо гратознімача Rothenberger розмір I
Опис запасного леза гратознімача Rothenberger розмір I: Запасне лезо гратознімача Rothenberger розмір I виготовлено з якісної швидкорізальної сталі. При частому використанні ґратознімача лезо зношується, піддається впливу частинок, забруднень або інших факторів, що може спричинити його пошкодження. Заміна такого леза на нове дозволяє зберігати ефективність і якість різання. Його зручно
Ріжучий диск для труборізів Super-Ego, Steel
Ріжучий диск для труборізів Super-Ego Steel Опис запасного різального диска Super-Ego, Steel: Ріжучий диск призначається для встановлення на труборізи Super-Ego Steel 701. Використовуються для різання труб з нержавіючої сталі та сталі (Fe) діаметром 1.1/4". Високоякісний матеріал в основі диска дозволяє легко справлятися з поставленими завданнями. Виріб відрізняється надійністю та довговічністю.
Ріжучий диск для труборізів Super-Ego, Inox
Відрізний ролик для труборізів Super-Ego Inox Опис запасного різального диска Super-Ego, Steel: Ріжучий диск призначаються для установки на труборізи Super-Ego MINICUT 7221, MINI-MAX 728, PRO725, PRO 726, PRO 716, PRO 722, 735, 742. Використовуються для різання мідних, сталевих, латунних, металопластикових, алюмінієвих діаметром 3-50 мм. Високоякісний матеріал в основі диска дозволяє легко справлятися з поставленими завданнями. Виріб відрізняється надійністю та довговічністю.
Універсальний фаскознімач внутрішній/зовнішній Rothenberger для труб 4-36
Опис універсального фаскознімача Rothenberger: Універсальний фаскознімач Rothenberger ефективно знімає фаску з внутрішньої та зовнішньої кромки труб, виготовлених з нержавіючого металу, міді, сталі. Призначений для труб діаметрами 4-36 мм (1/8"-1 3/8"). За допомогою даного фаскозйомника можна легко і точно видаляти фаски, що особливо корисно при підготовці матеріалу до зварюванню або з'єднанню. Сталеві шліфовані, загартовані різці високоякісно обрізають край матеріалу під певним кутом.
Ріжучий диск для труборізів Super-Ego, Steel 701-2"
Ріжучий диск для труборізів Super-Ego Steel Опис запасного різального диска Super-Ego, Steel: Ріжучий диск призначається для установки на труборізи Super-Ego Steel 701. Використовуються для різання труб з нержавіючої сталі та сталі (Fe) діаметром 2". Високоякісний матеріал в основі диска дозволяє легко справлятися з поставленими завданнями. Виріб відрізняється надійністю та довговічністю.
Труборіз Rothenberger Minicut І Pro, 3-16 мм
Механічний труборіз для роботи з латунними та сталевими трубами товщиною до 16 мм Опис труборізу Rothenberger Minicut Pro І: Rothenberger Minicut Pro І – простий та максимально ефективний пристрій для розрізання тонкостінних сталевих труб, а також латунних, мідних, алюмінієвих труб діаметром 3-16 мм. Модель має продуману, легку конструкцію (115 г), яка підійде професійного та побутового використання. Робочий радіус інструменту всього 38 мм, що дозволяє використовувати його в місцях із утрудненим доступом. Якісне виконання різу впритул до відбортування забезпечують два напрягаючі ролики. > Тиск легко регулюється за допомогою великої ручки.
Ножиці для пластикових труб Rothenberger Rocut 42 мм
Зручні ручні ножиці для поперечного розрізання пластикових труб завтовшки до 42 мм Опис ножиць для пластикових труб Rothenberger Rocut: Ножиці Rothenberger Rocut забезпечують якісне різання труб з ПБ, ПЕ, ПВДФ, ПП, РЕ5Х. Підходять для роботи з трубами, діаметр яких не перевищує 42 мм. Конструкція інструменту виконана з міцного алюмінієвого. сплаву, який гарантує надійність виробу та його довговічну експлуатацію. Сталеве лезо з V-подібним перерізом виконане призначається для точного та рівного різу. повною мірою передається на лезо.
Ріжучий диск для труборізів Super-Ego, Steel 710-4"
Ріжучий диск для труборізів Super-Ego Steel Опис запасного різального диска Super-Ego, Steel: Ріжучий диск призначається для встановлення на труборізи Super-Ego Steel 710. Використовуються для різання труб з нержавіючої сталі та сталі (Fe) діаметром 4". Високоякісний матеріал в основі диска дозволяє легко справлятися з поставленими завданнями. Виріб відрізняється надійністю та довговічністю.
Труборіз Super-Ego 725 Pro, 3-30 мм
Професійний інструмент для різання пластикових, латунних та сталевих труб завтовшки до 30 мм Опис труборізу Super-Ego 725 Pro: Super-Ego 725 Pro – труборіз з відкидним гратознімачем та моноблочним корпусом. Застосовується в монтажі сантехнічних та опалювальних трубопроводів, а також для створення систем охолодження та кондиціювання. Підходить для ручного різу труб з пластику, сталевих труб, а також труб з м'яких металів: алюмінію, латуні, міді. , можливо різати матеріал максимально близько до відбортування. Зручна кругла ручка забезпечує гарне захоплення. У рукоятці передбачено місце для запасного різального кола.
Гратознімач Rothenberger Unigrat із затискачем
Опис гратознімача Rothenberger Unigrat із затискачем: Гратознімач Rothenberger Unigrat ефективно зачищає, видаляє грати (задирок) з мідних, сталевих, алюмінієвих, латунних, чавунних, пластикових труб і листів. Висувна фіксуюча головка дає можливість працювати однією рукою. Відмінний момент, що крутить. Виготовлені з швидкорізальної сталі, змінні леза Gratfix HSS при зношуванні можна легко замінити. Запасні леза ви знайдете в ручці самого інструменту. Ергономічна пластикова ручка з поглибленням зручно лежить у руці, не прослизає.
Труборіз Rothenberger Minicut 2000, 6-22 мм
Механічний труборіз для роботи з латунними та сталевими трубами товщиною до 22 мм Опис труборізу Rothenberger Minicut 2000: Rothenberger Minicut 2000 – простий та максимально ефективний пристрій для розрізання тонкостінних сталевих труб, а також латунних, мідних, алюмінієвих труб діаметром 6-22 мм. Модель має продуману, легку конструкцію (140 г), яка підійде для професійного і побутового використання. Робочий радіус інструменту всього 45 мм, що дозволяє використовувати його в місцях із утрудненим доступом. Якісне виконання різу впритул до відбортування забезпечують два напрягаючі ролики. Тиск легко регулюється за допомогою великої ручки.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   92  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История