искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Труборіз Rothenberger Tube Cutter 30 Pro, 3-30 мм
Професійний інструмент для різання пластикових, латунних та сталевих труб товщиною до 30 мм Опис труборізу Rothenberger Tube Cutter 30 Pro: Rothenberger Tube Cutter 30 Pro – труборіз з відкидним гратознімачем та моноблочним корпусом. Застосовується в монтажі сантехнічних та опалювальних трубопроводів, а також для створення систем охолодження та кондиціювання. труб з пластику, сталевих труб, а також труб з м'яких металів: алюмінію, латуні, міді. , можливо різати матеріал максимально близько до відбортування.
Труборіз Rothenberger Minicut Mini Max, 3-28 мм
Механічний труборіз для роботи з латунними та сталевими трубами товщиною до 28 мм Опис труборізу Rothenberger Minicut Mini Max: Rothenberger Minicut Mini Max – простий і максимально ефективний пристрій для розрізання сталевих тонкостінних труб, а також латунних, мідних, алюмінієвих труб діаметром 3-28 мм. Модель має продуману, легку конструкцію (270 г), яка підійде для професійного та побутового використання. Робочий радіус інструменту всього 45 мм, що дозволяє використовувати його в місцях із утрудненим доступом. Якісне виконання різу впритул до відбортування забезпечують два напрягаючі ролики. > Тиск легко регулюється за допомогою великої ручки.
Телескопічний труборіз Super-Ego 735, 6-35 мм
Труборіз телескопічний для роботи з трубами товщиною 6-35 мм Опис телескопічного труборізу Super-Ego 735: Модель Super -Ego 735 призначається для різання труб 6-35 мм діаметром. Підходить для роботи з трубами з пластику, металопластику, тонкої сталі, м'яких металів: міді, алюмінію. час ремонту та монтажу кондиціювання установок, систем опалення та водопостачання. Труборіз має міцний корпус з
Ріжучі диски 5 шт. для труборізів Rothenberger Minicut 2000
Набір різальних дисків для труборізів Rothenberger по трубах діаметром 3-67 мм Опис запасного різального диску Rothenberger Minicut 2000: Ріжучі диски Minicut 2000 призначаються для установки на труборізи Rothenberger TUBE CUTTER 50, MINICUT II PRO, MINICUT I PRO, TUBE CUTTER 30 PRO, MINICUT 2000, Automatik 1, MINI MAX. Використовуються для різання металів: міді, латуні, алюмінію. Високоякісний матеріал в основі диска дозволяє легко справлятися з поставленими завданнями. Виріб відрізняється надійністю та довговічністю.
Труборіз Rothenberger Minicut ІІ Pro, 6-22 мм
Механічний труборіз для роботи з латунними та сталевими трубами товщиною до 22 мм Опис труборізу Rothenberger Minicut II Pro: Rothenberger ІІ Pro – простий та максимально ефективний пристрій для розрізання тонкостінних сталевих труб, а також латунних, мідних, алюмінієвих труб діаметром 6-22 мм. Модель має продуману, легку конструкцію (125 г), яка підійде для професійного і побутового використання. Невеликий робочий радіус інструменту дозволяє використовувати його в місцях із утрудненим доступом. Якісне виконання різу впритул до відбортування забезпечують два напрямні ролики. Тиск легко регулюється за допомогою великої ручки.
Гратознімач Rothenberger Gratfix зі змінним стрижнем
Опис гратознімача Rothenberger Gratfix: Гратознімач Rothenberger Gratfix ефективно зачищає, видаляє грати (задирок) з мідних, сталевих, алюмінієвих, латунних, чавунних, пластикових труб і листів. Висувна фіксуюча головка дає можливість працювати однією рукою. Відмінний момент, що крутить. Виготовлені зі швидкорізальної сталі, змінні леза Gratfix HSS при зношуванні можна легко замінити . Запасне лезо ви знайдете в комплекті. Ергономічна пластикова ручка зручно лежить у руці, не прослизає.
Труборіз Rothenberger Inox Tube Cutter 30 Pro, 3-30 мм
Професійний інструмент для різання пластикових, латунних та сталевих труб завтовшки до 30 мм Опис труборізу Rothenberger Inox Tube Cutter 30 Pro: Rothenberger Inox Tube Cutter 30 Pro – труборіз з відкидним гратознімачем та моноблочним корпусом з нержавіючої сталі. Застосовується в монтажі сантехнічних та опалювальних трубопроводів, а також для створення систем охолодження та кондиціювання. Підходить для ручного різання труб із пластику, сталевих труб, а також труб із м'яких металів: алюмінію, латуні, міді. Пристрій ріже труби товщиною 3-30 мм. Завдяки двом спеціально пристосованим роликам з канавкою, можливо різати матеріал максимально близько до відбортування. ul>
Ріжучі диски 3шт. для труборізів Rothenberger 1 1/4”
Набір різальних дисків для труборізів Rothenberger Super/Inox Super Опис запасного різального диску Rothenberger: Ріжучі диски призначені для встановлення на труборізи Rothenberger Super/Inox Super. Використовуються для різання сталевих труб. Високоякісний матеріал в основі диска дозволяє легко справлятися з поставленими завданнями. Виріб відрізняється надійністю та довговічністю.
Телескопічний труборіз Super-Ego 742, 6-42 мм
Труборіз телескопічний для роботи з трубами товщиною 6-42 мм Опис телескопічного труборізу Super-Ego 742: Модель Super -Ego 742 призначається для різання труб 6-42 мм діаметром. Підходить для роботи з трубами з пластику, металопластику, тонкої сталі, м'яких металів: міді, алюмінію. час ремонту та монтажу кондиціювання установок, систем опалення та водопостачання. Труборіз має міцний корпус з
Труборізи Rothenberger Minicut І Pro та Mini Max
Механічний труборіз для роботи з латунними та сталевими трубами Опис труборізів Rothenberger Minicut І Pro та Mini Max: Rothenberger Minicut І Pro та Mini Max – прості та максимально ефективні пристрої для розрізання тонкостінних сталевих труб, а також латунних, мідних, алюмінієвих труб діаметром 3-28 мм. Моделі мають продуману, легку конструкцію, яка підійде для професійного і побутового використання. Невеликий робочий радіус інструментів дозволяє використовувати їх у місцях із утрудненим доступом. Якісне виконання різу впритул до відбортування забезпечують два направляючі ролики. Тиск легко регулюється великою ручкою.
Ріжучі диски 2 шт. для труборізів Rothenberger Inox Super
Набір різальних дисків для труборізів Rothenberger Inox Super Опис запасного різального диску Rothenberger: Ріжучі диски призначені для встановлення на труборізи Rothenberger Inox Super. Використовуються для різання труб з нержавіючої сталі. Високоякісний матеріал в основі диска дозволяє легко справлятися з поставленими завданнями. Виріб відрізняється надійністю та довговічністю .
Телескопічний труборіз Rothenberger Tube Cutter 35 Duramag, 6-42 мм
Труборіз телескопічний для роботи з трубами товщиною 6-42 мм Опис телескопічного труборізу Rothenberger Tube Cutter 35 Duramag: Модель Rothenberger Tube Cutter 35 призначається для різання труб діаметром 6-42 мм. Підходить для роботи з трубами з пластику, металопластику, тонкої сталі, м'яких металів: міді, алюмінію. під час ремонту та монтажу кондиціювання установок, систем опалення та водопостачання.
Ріжучі диски 3шт. для труборізів Rothenberger Super R 1/8-2"
Набір різальних дисків для труборізів Rothenberger Super/Inox Super Опис запасного різального диску Rothenberger: Ріжучі диски призначені для встановлення на труборізи Rothenberger Super/Inox Super. Використовуються для різання сталевих труб. Високоякісний матеріал в основі диска дозволяє легко справлятися з поставленими завданнями. Виріб відрізняється надійністю та довговічністю.
Телескопічний труборіз Super-Ego 735 Inox, 6-35 мм
Труборіз телескопічний для роботи з трубами товщиною 6-35 мм Опис телескопічного труборізу Super-Ego 735 Inox: Модель Super-Ego 735 Inox призначається для різання труб діаметром 6-35 мм. Підходить для роботи з трубами із пластику, металопластику, тонкої сталі, м'яких металів: міді, алюмінію. Широко застосовується під час ремонту та монтажу кондиціювання установок, систем опалення та
Телескопічний труборіз Rothenberger Tube Cutter TC 35 та Cutting Wheels, 6
Труборіз телескопічний для роботи з трубами товщиною 6-35 мм Опис телескопічного труборізу Rothenberger Tube Cutter TC 35: Модель Rothenberger Tube Cutter TC 35 призначається для різання труб 6-35 мм діаметром. Підходить для роботи з трубами з пластику, металопластику, тонкої сталі, м'яких металів: міді, алюмінію. Широко застосовується під час ремонту та монтажу кондиціювання установок, систем опалення та
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   92  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История