искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Плямовивідник для тканин Vanish Oxi Action рідкий 450мл 5949031308981
Плямовивідник рідкий для тканини Vanish Oxi Action. Підходить для делікатних тканин (вовни та шовку). Безпечний для білих і кольорових тканин. Ефективний у холодній і гарячій воді. Уникати висихання Vanish на тканині. Завжди дотримуйтесь рекомендацій виробників щодо прання виробу. Для кольорових тканин рекомендується заздалегідь перевірити міцність забарвлення на непомітній ділянці. Не використовувати, якщо рекомендовано сухе чищення. Для кращого результату може знадобитися повторення процедури. Уникати потрапляння на металеві ґудзики та пряжки. Не залишайте заздалегідь оброблені або замочені речі під прямими сонячними променями або поблизу джерел тепла. Оберігати від впливу прямих сонячних променів і нагрівання вище 40°C.
Плямовивідник та відбілювач для тканин Vanish Oxi Action рідкий Кришталева
Reckitt Benckiser - міжнародна компанія, лідер у виробництві товарів для здоров'я та особистої гігієни. Завдяки своїй інноваційності, компанія посідає перші місця в більшості швидкозростаючих категорій, у яких представлена. У портфоліо компанії зараз 19 глобальних брендів, як-от Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Mucinex, Durex, Scholl, Lysol, Dettol, Clearasil, Veet, Harpic, Bang, Mortein, Finish, Vanish, Woolite, Calgon, Airwick і French's. Плямовивідник і відбілювач рідкий для тканини Vanish Oxi Action Кришталева білизна. Підходить для білих тканин. Ефективний у гарячій і холодній воді. Уникати висихання Vanish на тканині. Не використовувати, якщо рекомендовано сухе чищення. Уникати потрапляння на металеві ґудзики та пряжки. Для кращого результату може знадобитися повторення процедури. Не залишайте попередньо оброблені речі під прямими сонячними променями або поблизу джерел тепла. Оберігати від впливу прямих сонячних променів і нагрівання вище 40°С.
Плямовивідник L`Аrbre Vert 500мл 3450601000133
Засіб призначений для полегшення та повного видалення, важких або стійких, плям під час машинного прання. Гіпоалергенний, підходить для чутливої, атопічної шкіри. Засіб має нейтральний PH, не тестується на тваринах і не містять інгредієнтів тваринного походження. Формула з екологічно чистих компонентів, не забруднює стічні води та септики. Без парабенів, барвників, ізотіазолінона або його похідних, без метілізотіазолінон (MIT). Пакування переробне на 100%. 
Плямовивідник та відбілювач для тканин Vanish Oxi Action порошкоподібний К
Порошковий засіб для виведення плям і відбілювач Vanish Gold Oxi Action Кришталева білизна видаляє плями за 30 секунд і робить ваші речі на 3 тони білішими. Додавайте Vanish під час кожного прання. Завжди дотримуйтесь інструкції з прання, зазначеної на ярлику одягу. Не використовувати на кольорових речах. Зберігати в закритому прохолодному місці. Не використовувати для вовни, шовку та шкіри. Уникайте потрапляння на металеві ґудзики та пряжки. Порошковий засіб для виведення плям і відбілювач Vanish Gold Oxi Action Кришталева білизна видаляє плями за 30 секунд і робить ваші речі на 3 тони білішими. Додавайте Vanish під час кожного прання. Завжди дотримуйтесь інструкції з прання, зазначеної на ярлику одягу. Не використовувати на кольорових речах. Зберігати в закритому прохолодному місці. Не використовувати для вовни, шовку та шкіри. Уникайте потрапляння на металеві ґудзики та пряжки.Порошковий засіб для виведення плям і відбілювач Vanish Gold Oxi Action Кришталева білизна видаляє плями за 30 секунд і робить ваші речі на 3 тони білішими. Додавайте Vanish під час кожного прання. Завжди дотримуйтесь інструкції з прання, зазначеної на ярлику одягу. Не використовувати на кольорових речах. Зберігати в закритому прохолодному місці. Не використовувати для вовни, шовку та шкіри. Уникайте потрапляння на металеві ґудзики та пряжки.
Плямовивідник для тканин Vanish Oxi Action порошкоподібний 470г 5900627081
Засіб для видалення плям Vanish Gold Oxi Action порошкоподібний для тканин видаляє плями всього за 30 секунд, підходить як для білих, так і кольорових речей. Відмінний результат прання навіть за температури 30 градусів!Видалення плям за 30 секунд! Гель Плямовивідник. Червоне вино. Сік. Ягоди. Косметика. Соус. Дитяче харчування. Використовуйте дозатор-кришку для нанесення на пляму. Потріть пляму. Наповніть мірну кришку згідно інструкції і покладіть в пральну машину. Підходить для кольорових та білих речей. Увага! Не допускайте висихання Vanish на тканині (не залишайте більш ніж на 10 хв) Використовуйте теплу воду для попередньої обробки тканини. Склад; не менше 15% кисневмісний вибілювач, аніонні та неоногенні ПАР, менше 5% оптичний відбілювач, ароматизатор, фосфонати, цитронелол, гексилицинномаль. Reckitt Benckiser – міжнародна компанія, лідер у виробництві товарів для здоров'я і особистої гігієни. Завдяки своїй інноваційності, компанія займає перші місця в більшості швидкозростаючих категорій, в яких представлена. У портфоліо компанії зараз 19 глобальних брендів, у тому числі Vanish.
Плямовивідник Спрей для одягу Lion Beat 500мл 8806325611417
Lion Beat - це засіб для виведення плям для одягу, у вигляді спрею, який призначений для видалення різних видів плям і забруднень з текстилю.  Основні характеристики: Об'єм: Пакування містить 500 мл спрею.  Призначення: Lion Beat призначений для видалення різних типів плям, таких як плями від їжі, напоїв, кави, вина, масла, жиру, і багатьох інших забруднень, що можуть виникнути на одязі. Універсальність: Він може бути використаний на різних видів текстилю, включаючи бавовну, лляні, синтетичні тканини, шерсть, та інші. Зручність в використанні: Легко розпилюється на забруднену область одягу і дозволяє легко видаляти плями перед пранням. Lion Beat - це корисний засіб для видалення різних видів плям і забруднень з вашого одягу, який може допомогти зберегти ваш одяг чистим і оновленим.
Плямовивідник-відбілювач кисневий Lion Beat O2 500мл 8806325603566
Прицільна боротьба проти будь-яких типів забруднень на тканинах Завдяки особливій технології SBD на основі активного кисню відбілювач справляється навіть із найважчими для виведення забрудненнями. Відразу після нанесення на тканину формується активна киснева піна, яка розщеплює забруднення, виштовхує їх зі структури волокна і паралельно відбілює білі тканини. Засіб можна використовувати для догляду за білизною з усіх видів тканин, крім шовку та вовни.
Плямовивідник Sano Oxygen Stain Remover Тригер 750мл 7290005430602
Універсальний рідкий спрей-плямовивідник Sano Oxygen Stain Remover допомагає видалити навіть найстійкіші плями. Використовується для кольорових і білих тканин. Можна використовувати для видалення забруднень з манжет і комірців.Спрей-плямовивідник Sano Oxygen Stain Remover був відзначений нагородою Ізраїльського Інституту Стандартів Platinum Mark. Перед використанням засобу уважно прочитайте інструкцію з прання виробу. Для тканини з нестійким барвником рекомендується попередньо перевірити засіб для виведення плям у непомітному місці.
Vanish Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action Кришталева білизна 470 г
+ 33 грн бонус, Тип засобу - порошок, Призначення - відбілювання, видалення плям, Колір білизни - для білого, об'єм/вага - 470 г, прання - універсальне
Vanish Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action 1 л (5997321747743/59006
+ 9 грн бонус, Тип засобу - рідина, Призначення - відбілювання, видалення плям, Колір білизни - для всіх типів, об'єм/вага - 1 л, прання - універсальне
Плямовивідник та відбілювача Vanish Oxi Action порошкоподібний Кришталева
Наша потужна формула Oxi Action забезпечує білосніжну білизну та дивовижне видалення плям. Спробуйте наш Кришталево білий порошок Oxi Action для чудового відбілювання, видалення плям і неприємного запаху! Переваги Відбілює білі речі, чи то ваш улюблений джемпер, чи то білу сорочку Виводить стійкі плями від макіяжу до кави Не містить хлору, безпечний для повсякденного прання з бавовни та поліестеру Для чого підходить для прання Наш білий плямовивідник Crystal White безпечний для використання на білому одязі з бавовни або поліестеру. Якщо ви хочете причепурити рушники або простирадла, додайте мірну ложку Vanish у воду для прання.
Відбілювач кисневий для білизни Lion Korea Clean Plus 1,4 кг 8806325620105
Lion Clean Plus - революційний кисневий засіб для білизни вагою 1,4 кг. Цей кисневий відбілювач розроблений спеціально для видалення важких плям від жиру, слідів фруктів, соків, трави, іржі, чаю та інших забруднень, які можуть накопичуватися на комірцях і манжетах одягу. Він не лише додає білому одязі більшої чистоти, але й зберігає яскравість кольорового одягу, не пошкоджуючи тканину. Особливості: Має дезінфікуючу дію, знищуючи до 99% бактерій, включаючи кишкову, дизентерійну, синьогнійну паличку, сальмонелу, клебсієлу пневмонії та ендоспори. Має протигрибковий та антипліснявий ефект, запобігаючи розвитку плісняви в баці пральної машини та у воді для прання. Має економічну витрату та не подразнює шкіру. Підходить для прання як кольорової, так і білої білизни. За допомогою ферментів, спрямованих на догляд за кольором, він зберігає яскравість кольорів. Присутня харчова сода, яка робить білий одяг ще більш білим. Проте, слід дотримуватися певних обережних заходів при використанні цього засобу: використовуйте його тільки за призначенням, зберігайте у герметичному контейнері після використання, ретельно мийте руки після контакту з засобом, уникайте прямого контакту з білизною та не змішуйте з іншими порошками для прання. Тримайте подалі від дітей. У разі потрапляння засобу в очі або проковтнення - негайно промийте великою кількістю води та зверніться до лікаря. Застосування: Для видалення застарілих плям розведіть кисневий відбілювач у гарячій воді (10 г порошку на 2 л води). Після його розчинення нанесіть засіб на плями, замочіть білизну на 5-30 хвилин, залежно від типу тканини, прополощіть білизну. Для дезінфекції білизни розведіть 5 г порошку у 5 л води, замочіть білизну на 30 хвилин, потім виперіть. Для прання в автоматичних пральних машинах додавати до основного мийного засобу: 3 кг білизни - 10 г засобу, 3-5 кг - 17 грамів, 5-7,5 кг - 27 грамів 7,5 кг - 33 грами.    
Плямовивідник та відбілювач для тканин Vanish Oxi Action рідкий Кришталева
Reckitt Benckiser - міжнародна компанія, лідер у виробництві товарів для здоров'я та особистої гігієни. Завдяки своїй інноваційності, компанія посідає перші місця в більшості швидкозростаючих категорій, у яких представлена. У портфоліо компанії зараз 19 глобальних брендів, як-от Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Mucinex, Durex, Scholl, Lysol, Dettol, Clearasil, Veet, Harpic, Bang, Mortein, Finish, Vanish, Woolite, Calgon, Airwick і French's. Плямовивідник і відбілювач рідкий для тканини Vanish Oxi Action Кришталева білизна. Підходить для білих тканин. Ефективний у гарячій і холодній воді. Уникати висихання Vanish на тканині. Не використовувати, якщо рекомендовано сухе чищення. Уникати потрапляння на металеві ґудзики та пряжки. Для кращого результату може знадобитися повторення процедури. Не залишайте попередньо оброблені речі під прямими сонячними променями або поблизу джерел тепла. Оберігати від впливу прямих сонячних променів і нагрівання вище 40°С.
Плямовивідник Vanish Oxi Action 2л 5997321747828
Плямовивідник рідкий для тканини Vanish Oxi Action підходить для делікатних тканин (вовни та шовку). Безпечний для білих і кольорових тканин. Ефективний у холодній і гарячій воді. Уникати висихання на тканині. Завжди дотримуйтесь рекомендацій виробників щодо прання виробу. Для кольорових тканин рекомендується заздалегідь перевірити міцність забарвлення на непомітній ділянці. Особливості: Підходить для делікатних тканин (вовни та шовку). Безпечний для білих і кольорових речей. Ефективний у холодній і гарячій воді.
Відбілювач м'який Domik Expert Liquid, 1 л
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   105  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История