искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 16 моделей:
| Cillit Сбросить все
Засіб для унітазу Cillit Bang Сила цитруса, 750 мл
Засіб для очищення поверхонь Cillit Bang Природня сила, Антиналіт, 750 мл
Засіб для видалення вапняного нальоту та іржі Cillit 450мл 5900627003000
Засіб для чищення Cillit для видалення вапняного нальоту та іржі Видаляє 100% вапняного нальоту. Засоби Cillit легко очищають до сорока типів плям, зокрема й іржу. Застосування !Увага: не залишайте засіб на поверхні більше, ніж на 5 хв, щоб уникнути несприятливих наслідків. Перед використанням спробуйте засіб на менш помітній ділянці. У разі спостереження несприятливого ефекту, негайно змийте водою - засіб застосовувати не можна. Нанесіть необхідну кількість засобу на вологу губку або безпосередньо на забруднену поверхню (попередньо змочену водою) Залиште на 1-5 хв макс, потім потріть поверхню губкою і ретельно сполосніть водою За необхідності повторіть процедуру Протріть оброблену поверхню насухо для надання бажаного блиску *Берегти від дітей. Уникати потрапляння в очі. Не використовувати разом із хлорвмісними засобами. При потраплянні в очі негайно промити великою кількістю води та звернутися до лікаря. У разі потрапляння на шкіру негайно змити великою кількістю води. Людям із чутливою шкірою рекомендується використовувати гумові рукавички.
Засіб для чищення туалетів Cillit Bang Оригінальний 750мл 5908252011186
Cillit Bang Оригінальний Видаляє вапняний наліт, сечовий камінь, іржу, забруднення. Чистить і дезінфікує під обідком унітазу, вбиває 99,9% мікробів, ароматизує туалет. Діє через 1 хвилину змінюючи колір, чистить над і під водою. Тільки для чищення. Для знищення 99.9% мікробів залиште на 60 хвилин. Засоби Cillit Bang легко очищають до сорока типів плям, зокрема й іржу. Застосування Підніміть кришку унітазу і направте носик під обідок унітазу Натисніть і нанесіть по всьому колу унітазу, щоб гель повністю покрив поверхню Для кращого результату, залиште на 10 хв, почистіть щіткою і змийте Для знищення всіх мікробів залиште на 60 хв., почистіть щіткою і змийте Підходить для будь-яких унітазів, виняток унітази з нержавіючої сталі Не допускати потрапляння на інші поверхні, крім унітазу. Щоб відкрити кришку, натисніть на мітки з двох боків і відкрутіть (для того, щоб закрити кришку, закручуйте сильно для характерного клацання) *При потраплянні на шкіру або очі викликає опіки та пошкодження. Містить соляну кислоту. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не вдихати випаровування. Ретельно мити руки після використання. Використовувати захисні рукавички, захист очей та обличчя. У разі потрапляння на шкіру: негайно зняти забруднений одяг, сполоснути шкіру водою. У разі потрапляння в очі: обережно промити протягом декількох хвилин, зняти контактні лінзи, якщо вони присутні, продовжити промивати. У разі надмірного вдихання: перемістити потерпілого на свіже повітря, залишити в спокої в положенні зручному для дихання. У разі проковтування: прополоскати рот, не викликати блювання. Негайно звернутися по медичну допомогу. У разі звернення за медичною допомогою, мати з собою етикетку або упаковку продукту. Не змішувати з іншими засобами. Зберігати упаковку закритою. Утилізувати продукт та упаковку відповідно до чинного законодавства.
Засіб для чищення туалетів Cillit Bang Сила відбілювання 750мл 59006270615
Потужний засіб для чищення унітаза Cillit Bang Сила відбілювання ідеально відбілює унітаз Видаляє вапняний наліт, сечовий камінь, іржу, забруднення. Чистить і дезінфікує під обідком унітаза, вбиває 99,9% мікробів, ароматизує туалет. Діє через 1 хвилину змінюючи колір, чистить над і під водою. Тільки для чищення. Для знищення 99.9% мікробів залиште на 60 хвилин. Засоби Cillit Bang легко очищають до сорока типів плям, зокрема й іржу. 10 потужних функцій: знищує 99.9% мікробів, швидка дія, сяючий і чистий унітаз, чистить і дезінфікує під обідком унітаза, видаляє органічні плями, освіжає, видаляє застарілий бруд, чіпляється до поверхні, діє під водою. Застосування Підніміть кришку унітаза і направте носик під обідок унітаза Натисніть і нанесіть по всьому колу унітаза, щоб гель повністю покрив поверхню Для кращого результату, залиште на 10 хв, почистіть щіткою і змийте Для знищення всіх мікробів залиште на 60 хв., почистіть щіткою і змийте Підходить для будь-яких унітазів, виняток унітази з нержавіючої сталі Не допускати потрапляння на інші поверхні, крім унітазу. Щоб відкрити кришку, натисніть на мітки з двох боків і відкрутіть. Для того, щоб закрити кришку, закручуйте сильно для характерного клацання. Застереження: У разі потрапляння на шкіру або очі спричиняє опіки та пошкодження. Містить соляну кислоту. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не вдихати випаровування. Ретельно мити руки після використання. Використовувати захисні рукавички, захист очей та обличчя. У разі потрапляння на шкіру: негайно зняти забруднений одяг, сполоснути шкіру водою. У разі потрапляння в очі: обережно промити протягом декількох хвилин, зняти контактні лінзи, якщо вони присутні, продовжити промивати. У разі надмірного вдихання: перемістити потерпілого на свіже повітря, залишити в положенні зручному для дихання. У разі проковтування: прополоскати рот, не викликати блювання. Негайно звернутися по медичну допомогу. У разі звернення за медичною допомогою, мати з собою етикетку або упаковку продукту. Не змішувати з іншими засобами. Зберігати упаковку закритою. Утилізувати продукт та пакування відповідно до чинного законодавства.
Засіб для чищення ванної кімнати Cillit Bang Чистота та блиск 750мл 590062
Cillit Bang для чищення ванної кімнати - новий засіб для очищення поверхонь. Видаляє вапняний і мильний наліт. Особливості: видаляє стійкі забруднення: іржу, вапняний наліт, залишки мила; дезінфікує; залишає захисне покриття. !УВАГА: Наступні поверхні не призначені для обробки засобом Cillit Bang: всі види натурального каменю, латунь, мідь, лінолеум, текстиль. Перед використанням завжди перевіряйте засіб на непомітній ділянці, щоб переконатися в сумісності засобу з поверхнею. Застосування Поверніть носик у положення "ON" Розпиліть засіб на поверхню і залиште на кілька секунд, щоб засіб почав діяти. Очистіть поверхню, протріть і змийте. У разі сильного забруднення залиште максимум на 5 хвилин і використовуйте жорстку мочалку.
Піна активна для чищення ванн Cillit Bang 600мл 5900627051513
Cillit Bang Активна піна для ванної та душу - інноваційний продукт для швидкого та легкого прибирання великих поверхонь у ванній Вдосконалений розпилювач для суперширокого нанесення піни одним легким рухом. Активна піна проникає в усі куточки, розчиняє мильний наліт і бруд на ванні, залишаючи блискучі чистотою поверхні. Особливості: Сучасний дизайн ковпачка для великого покриття поверхонь за допомогою одного розпилення Активна піна глибоко проникає в бруд і видаляє його, залишаючи сяючий блиск Ідеально підходить для використання на різних поверхнях ванної кімнати: керамічна плитка, душова кабіна, раковина і ванна, хромовані та сталеві поверхні, косметичні столики Засоби Cillit Bang легко очищають до сорока типів плям, зокрема й іржу. Застосування Добре струшуйте перед і під час використання Тримаючи ковпачком догори, розпиліть на відстані 30-40 см від поверхні, яку хочете очистити Зачекайте 2 хвилини, щоб піна проникла в бруд і мильний наліт (до 10 хвилин у разі складних плям) Змийте водою або протріть вологою губкою в разі плям, які важко вивести За бажанням - протріть сухою ганчіркою після змивання *Не вдихайте аерозоль. Балон знаходиться під тиском - уникайте потрапляння прямих сонячних променів і не залишайте балон при температурі понад 40˚ С. Не проколюйте і не спалюйте балон навіть після використання. Не розпилюйте поблизу відкритого вогню та розпечених предметів. Не паліть під час використання. Не допускайте замерзання. Уникайте потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі негайно промийте їх великою кількістю води та зверніться до лікаря. У разі проковтування негайно зверніться до лікаря і покажіть йому балон або етикетку. Використовуйте тільки в добре провітрюваних приміщеннях. Не розбирати і не давати дітям. Тримайте поза зоною досяжності дітей. Не містить озоноруйнівних речовин. Порожні балончики утилізувати як побутові відходи.
Засіб для чищення туалетів Cillit Bang Сила цитрусу 750мл 5908252011179
Ефективне чищення без зусиль. Засіб для чищення туалетів Cillit Bang Сила цитруса - це ефективний засіб, який допоможе вам швидко та легко очистити ваш туалет від будь-яких забруднень. Формула засобу містить спеціальні компоненти, які ефективно розчиняють вапняний наліт, сечовий камінь, іржу та інші забруднення. Активні речовини засобу також мають антибактеріальну дію, знищуючи 99,9% бактерій. За допомогою засобу Cillit Bang Сила цитруса ви зможете: Очистити унітаз від будь-яких забруднень, включно з вапняним нальотом, сечовим каменем та іржею. Знищити 99,9% бактерій, забезпечуючи гігієнічну чистоту вашого туалету. Залишити приємний цитрусовий аромат у вашому туалеті. Переваги: Ефективно видаляє будь-які забруднення Має антибактеріальну дію Залишає приємний цитрусовий аромат
Cillit BANG з розпилювачем 750 мл BANGзрозпилювачем750мл
Вага, г/Немає|Об`єм, мл/750 мл|Бренд/Cillit|Комплектація, шт/1 шт|Матеріал упаковки/Пластик|Застосування/Для ванної кімнати|Тип засобу/Спрей
Засіб від известкового нальоту та іржі Cillit Duragard 450 мл
Очисний засіб Cillit для видалення вапняного нальоту та іржі 450 мл (59006
Очисний засіб Cillit для видалення вапняного нальоту та іржі 450 мл (59006
Засіб д/видалення вапняного нальоту та іржі CILLIT 450мл (b03000)
Засіб для видалення нальоту та іржі Cillit 450 мл (08810)
Засіб чистий для туалету Cillit Bang 750мл Сила Цитрусу (b61444)
Засіб для чищення Cillit Bang Антиналіт+Блиск, з розпилювачем, 750 мл

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на средства для ванн и туалета Cillit. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить средство для ванн и туалета Cillit в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на средства для ванн и туалета Cillit. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История