искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Засіб для миття підлоги Sano 4 в 1 Fresh Пасифлора 2 л (7290003015634) 729
Клас засобу - інші, забруднення - бруд, пил, поверхня - дерево, мармур, ламінат, пробка, лінолеум, паркет, ПВХ, об'єм/вага - 2 л, Країна-виробник - Ізраїль
Засіб для миття підлоги Sano 4 в 1 Fresh Персик 2 л (7290003015627) 729000
Клас засобу - інші, забруднення - бруд, пил, поверхня - дерево, ламінат, пробка, лінолеум, паркет, ПВХ, об'єм/вага - 2 л, Країна-виробник - Ізраїль
Засіб для миття підлоги Mellerud Для чищення керамограніту та керамічної п
забруднення - бруд, водяні плями, різні забруднення, пил, поверхня - мармур, кераміка, об'єм/вага - 1 л
Засіб для миття підлоги Фрекен Бок Go Green Конюшина 1л 4823071628937
Ідеально підходить для миття підлоги, також підходить для миття будь-яких поверхонь у будинку. Легко змивається, не залишає розводів. Не потребує змивання. Містить екстракт конюшини, який має антисептичні властивості. Спосіб застосування: Розчинити 30 мл (1 ковпачок) засобу в 5 л теплої води та протерти поверхню.
Засіб для підлоги та стін Cif Квіткова свіжість 1л 8717644075265
CIF розроблений спеціально для миття твердих поверхонь, таких як підлога, в т.ч. ламінату, лінолеуму, паркету і плитки. Також підходить для щоденного очищення інших великих і малих поверхонь (стіни, робочі поверхні, столи, стільці, кухонна раковина). Засіб CIF для чищення підлоги і стін видаляє бруд, не пошкоджуючи поверхню, і повертає блиск і красу поверхням. Завдяки своїй формулі, легко видаляє навіть застарілий бруд, надає блиск і не потребує змивання. Склад:
Засіб для миття стін та підлоги Mr. Proper Wood Floor Кедр та мандарин 1л
Mr Proper Delicate & Clean Wood Floor Cleaner забезпечує неймовірне очищення. Продукт безпечний для використання на дерев'яній підлозі, а також підходить для всіх підлог і поверхонь на кухні, у ванній кімнаті та навіть у всьому будинку. Mr Proper Wood містить олію апельсинової цедри та видаляє бруд і жир, перевірено на всіх найпоширеніших поверхнях і типах бруду. Не залишає розводів завдяки рослинному компоненту у своїй формулі (12% від загальної кількості поверхнево-активних речовин, що підлягають обробці). Просто розбавте два ковпачки рідини Mr Proper Wood на 5 літрів теплої води і використовуйте, щоб отримати чисту підлогу без розводів, не вимагаючи змивання. Повні інструкції з використання див. на упаковці. Особливості: Безпечний на дерев'яній підлозі. З олією апельсинової цедри. Наш найкращий блиск. З рослинним компонентом. Спосіб застосування: Провокує серйозне подразнення очей. Зберігати в недосяжному для дітей місці. У разі потрапляння в очі: обережно промити очі водою протягом декількох хвилин. Ретельно вимити руки після використання. Після використання засобу ретельно промийте поверхні водою та висушіть. Не використовуйте на не призначених для миття поверхнях (наприклад, необроблені та проолівлені дерев'яні поверхні, вощений мармур), а також на мідних, латунних і каучукових поверхнях. У разі виникнення сумнівів: перевірте дію засобу на непомітній ділянці. На пофарбованих/лакованих поверхнях використовуйте засіб у розведеному вигляді.
Засіб для миття підлоги та стін Mr. Proper Квіти бавовни 1л 8006540918968
За допомогою універсального миючого засобу Mr. Proper можна чистити майже всі види твердих поверхонь у будинку. Він підходить для чищення раковин, забруднених жиром кухонних плит і для регулярного миття підлог. Рідкий засіб Mr. Proper видаляє бруд і жир, не залишаючи розводів, завдяки формулі з компонентами рослинного походження (12% від загальної кількості ПАР, що підлягають обробці). Відкрийте для себе найяскравіший блиск від Mr. Proper. Наповніть свій дім свіжим ароматом квітів бавовни. Особливості та переваги: Найяскравіший блиск від Mr. Proper, що не залишає розводів і твердих залишків. Видаляє пил, жир і бруд, що в'ївся, в усьому будинку. Містить компоненти рослинного походження (12 % від загальної кількості ПАР, що підлягають обробці). Надає яскравий блиск і залишає стійкий свіжий аромат. Без відбілювача, аміаку та консервантів. Пляшка підлягає вторинному переробленню.  
Засіб для миття підлоги Yope Lavender 1000 мл 5906874565063
Рідина для чищення підлог і жорстких поверхонь з ароматом ніжної лаванди ефективно очищає забруднення і пил. Підходить для чищення теракоти, лінолеуму, мармуру, паркету, стільниць, вікон і дверей. Ви можете використовувати його у ванних кімнатах, кухнях та інших кімнатах. Не містить хлору, оптичних відбілювачів, SLES, PEG, SLS, EDTA, розчинників, бджолиного воску.
Засіб для ручного чищення килимів Vanish Oxi Action 500мл 5900627012477
Засіб для килимів торгової марки Vanish - незамінний засіб для боротьби з пилом, брудом і мікробами на килимових поверхнях. У 5 разів ефективніший і чистіший, ніж під час звичайного прибирання пилососом! Як діє Активні компоненти шампуню глибоко проникають у волокна килима, очищаючи їх і роблячи м'якшими. Завдяки активній формулі Oxi Action засіб справляється навіть із найскладнішими та найзастарілими плямами. А приємний аромат залишає тривале відчуття свіжості та чистоти після прибирання. Важливою перевагою є те, що з шампунем Vanish Oxi Action килим збереже свою структуру і колір у первісному вигляді надовго. Стандарт чистоти Vanish - гарантія вашого затишку! Не забудьте скористатися рукавичками. Яким би безпечним не був засіб, він не призначений для тісного контакту зі шкірою рук. Як використовувати Змішайте шампунь із водою в пропорції 1:9. Збийте до утворення піни. Рівномірно нанесіть піну на килим. Дочекайтеся повного висихання. Пропилососьте.
San Clean універсал для підлоги 5000мл 4820003541135
Кошти виготовлені за спеціальною технологією для миття підлоги з будь-яким покриттям: паркет, ламінат, лінолеум, кахель. Ефективно видаляє бруд, створює захисний шар на поверхні, завдяки чому знімає електростатику, що знижує налипання пилу та бруду, залишаючи аромат свіжості у приміщенні. Добавка силікону полегшує миття підлоги та створює блиск. Діють навіть у холодній воді. Завдяки унікальній формулі, засіб видаляє бруд, створює захисний шар і надає блиску, залишаючи аромат свіжості в приміщенні. Чи не дратує шкіру рук. Склад Демінералізована вода, АПАВ і НПАВ, ЕДТА, силіконовий піногасник, консервант, суміш запашних речовин
San Clean підлоговий паркет та ламінат 5000мл 4820003541692
Засіб для миття підлоги San Clean (Сан Клин) для паркету та ламінату – виготовлено за спеціальною технологією для миття підлоги з будь-яким покриттям: паркет, ламінат, лінолеум, кахель. Основні переваги: Ефективно діє навіть у холодній воді Містить силікони, що полегшують ковзання ганчірки по поверхні підлоги, полегшують роботу прибиральниць Знижують піну, зусилля і кількість води для змивання засобу Надають блиск обробленої поверхні Володіють антистатичними властивостями Зменшують повторне налипання бруду на оброблені поверхні Спосіб застосування: Перед використанням збовтати. Для використання 1-3 ковпачка засобу (залежно від ступеня забрудненості підлоги) розчинити в 10-ти літрах води, розмішати. Не вимагає додаткового ополіскування підлог. Склад Демінералізована вода, ПАР менше 5%, ЕДТА менше 5%, силікон, піногасник, консервант, парфумерна композиція.
Засіб для миття підлоги на всіх типах автоматичних підлогомийних машин Pro
Засіб для миття підлог на всіх типах автоматичних підлогомийних машин PRO service - це концентрований лужний мийний засіб для особливо сильних забруднень. Призначений для застосування в автоматичних підлогомийних машинах і ручного миття підлог. Використовується в готелях, бізнес-центрах, гіпермаркетах, у комунальному господарстві та вдома. Призначений для очищення всіх видів водостійких покриттів: ПВХ, бетонних і полімерно-бетонних, гранітних поверхонь. Підходить для монолітних, наливних і пофарбованих поверхонь, кахлю. Особливості: Для миття дуже брудної підлоги Для машинного та ручного миття Не містить фосфатів і фенолів
Nanomax Засіб для миття підлоги Nanomax Pro Для дерев'яної підлоги 1000 мл
+ 15 грн бонус, забруднення - бруд, різні забруднення, неприємний запах, поверхня - паркет, об'єм/вага - 1 л
Nanomax Засіб для миття підлоги Nanomax Pro Для поверхонь із каменю та тер
+ 15 грн бонус, забруднення - бруд, різні забруднення, неприємний запах, поверхня - кахель, мармур, об'єм/вага - 1 л
Nanomax Засіб для миття підлоги Nanomax Pro Для паркету 1000 мл (590154995
+ 15 грн бонус, забруднення - бруд, різні забруднення, неприємний запах, поверхня - паркет, об'єм/вага - 1 л
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   107  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История