искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Рукавички гумові Фрекен Бок, розмір L
Рукавички гумові Фрекен Бок, розмір S
Рукавички одноразові нітрилові Фрекен Бок, розмір L, 10 шт.
Пакети для сміття Paclan Bee Smart, 120 л, 10 шт.
П'ятишаровий вугільний фільтр води для крана Supretto, блакитний (7150-000
Пакети для сміття Paclan Bee Smart, 160 л, 10 шт.
Відро Kornel пластикове прямокутне 15 л в асортименті
Відро Violet House Баттал Black, 25 л, чорний (0134 Баттал BLACK с/кр.25 л
Комплект для прибирання Kornel віник та совок 90 см
Шпагат джутовий Gruntek 2 мм x 100 м 2 рулони (295203200) 295203200
Джутовий шпагат, 2 рулони, діаметр 2 мм, довжина 100 м, колір натуральний, джутова пряжа, містить 20 прищіпок для одягу. Особливості: Екологічно чистий продукт Висока міцність Використовується для підв’язування рослин, зав’язування різних речей, для виготовлення прикрас і художніх витворів "HandMade" та інше.
Мікрофібра (авторушник) ColorWay автомобільна універсальна Extra Dry 800gs
Мікрофібровий рушник ColorWay Super Dry 800gsm - якісна серветка з мікрофібри для миття, сушіння та полірування автомобіля. Двостороння серветка має підвищені вбираючи властивості. Дозволяє м’яко, абсолютно безпечно, без тиску на кузов висушити поверхню. Окантовка мікрофібри зшита з м’якої тканини і не залишає пошкоджень при контакті з поверхнею. Завдяки м’якому тонкому ворсу, дозволяє використовувати рушник також для протирання скляних та делікатних поверхонь таких як (вікна, душові кабіни, дзеркала, хромовані вироби та інше). виготовлено з високоякісної двошарової мікрофібри розмір - 50х60 см щільність – 800 g/m2 екстра вбираючи властивості вологи не залишає розводі та плям дбайливий для різних поверхонь, не пошкоджуючи їх.
Комплект для прибирання Uctem Совок + Щітка Big Dust Set AF202 Синій (8697
Матеріал - пластик, синій
Мікрофібра (авторушник) ColorWay автомобільна універсальна Extra Dry 1200g
Мікрофібровий рушник ColorWay Extra Dry 1200gsm - двосторонній мікрофібровий рушник для делікатної роботи з лакофарбовим покриттям автомобіля: сушки, видалення пилу, усунення залишків воску, витирання скла. Дозволяє м’яко, абсолютно безпечно, без тиску на кузов висушити поверхню в 2-3 рази швидше за звичайну замшеву ганчірку. Окантовка мікрофібри зшита з м’якої тканини і не залишає пошкоджень при контакті з поверхнею. Завдяки м’якому тонкому ворсу, і спеціальному плетінню «кручена петля» має екстра абсорбуючі властивості - вбирає до 600% води від власної ваги без залишків розводів та ворсу, що дозволяє використовувати рушник також для протирання скляних та делікатних поверхонь таких як (вікна, душові кабіни, дзеркала, хромовані вироби та інше). виготовлено з високоякісної двошарової мікрофібри екстра вбираючи властивості - вбирає до 600% води від власної ваги використання волокна «кручена петля»: об’єднуються 3 нитки пряжі (зазвичай одна або дві), що застосовується для створення петель та скручування забезпечує сушку великої площі поверхні не залишає розводі, плям та залишків ворсу дбайливий для різних поверхонь, не пошкоджуючи їх
Шпагат бавовняний Gruntek 3 мм х 150 м (295404100) 295404100
Бавовняний шпагат, діаметр 3 мм, довжина 150 м, натуральний колір, 100% бавовна. Особливості: Висока міцність на розрив шнура, завдяки 3 скрученим ниткам бавовняного волокна. Використовується для підв’язування рослин, розмежування грядок, зав’язування різних речей, для сушіння білизни, для виготовлення креативних витворів "HandMade" та інше. Легко миється й тому може бути повторно використаний.
Серветки вологі Фрекен Бок для прибирання універсальні 48шт 4823071618716
Господарські вологі серветки торгової марки Фрекен БОК призначені для прибирання забруднених поверхонь у будинку. Серветки ефективно видаляють пил, жир, бруд, надають блиск поверхням, що очищаються. Мийний склад спільно з м'якою структурою серветки дозволяє уникнути розводів і подряпин. Універсальні серветки Фрекен БОК не вимагають ополіскування і застосування додаткових мийних засобів. Упаковка оснащена спеціальним клапаном, який запобігає випаровуванню вологи з серветок.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   664  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История