искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Універсальний органічний миючий засіб Sodasan Sensitiv 1 л
Нейтральний засіб для чищення Frosch універсальний 5 л
Органічний універсальний антибактеріальний засіб Sоdasan 500 мл
Засіб Mellerud для очистки та догляду за нержавіючою сталлю та хромом 250
Засіб для чищення Domestos Спрей Універсальний 450мл 8720181057823
Domestos — вбиває всі відомі мікроби! Давно в пошуках засобу, який здатний впоратися з важкими забрудненнями, але водночас не хочете викидати гроші на різні засоби окремо для ванної кімнати, а окремо — для кухні та туалету? Універсальний спрей Domestos — це саме те, що вам потрібно! Він без проблем очистить холодильник, ручки дверей, відро для сміття, плитку у ванній і туалеті та навіть дошку! Доместос спрей може максимально ефективно використовуватися для очищення поверхонь, які контактують із харчовими продуктами. Універсальний спрей Domestos не просто стане незамінним помічником для генерального прибирання у квартирі, знищить цвіль, кухонний жир, важкі плями, але і продезінфікує поверхні! А найголовніше, що для досягнення ідеальної чистоти, вам тепер не потрібно докладати багато зусиль: навіть у разі найважчих забруднень вам буде досить залишити його всього на хвилину, щоб від них не залишилося ні сліду! Всього кілька рухів — і кахель, ванна, раковина, кухонні поверхні сяють чистотою і, що найголовніше, продезінфіковані!
Крем для чищення Cif Актив Лимон 750мл 8712561910750
Unilever - британо-нідерландська компанія, один зі світових лідерів на ринку продуктів харчування і товарів побутової хімії (зокрема парфумерії) Завдяки унікальній формулі з особливими мікрогранулами крем Cif ефективно справляється з найскладнішими забрудненнями, не пошкоджуючи поверхню і не залишаючи на ній подряпин. Крем Cif можна застосовувати для різних поверхонь на кухні та у ванній кімнаті, а також він ідеально підходить для чищення мангалів, шампурів, грилів, каструль і навіть горщиків для тушкування страв. Потужна формула густого крему Cif легко впорається зі: стійкими кухонними забрудненнями (жир і пригоріла їжа); іржею та вапняними відкладеннями, мильним нальотом. Застосування Нанесіть крем на вологу ганчірку або на саму поверхню, потріть і змийте водою Крем містить частинки порошку, тому для видалення сильних забруднень - потріть із зусиллям Застереження Не використовуйте засіб на лінолеумі, вінілі, алюмінієвих і металевих поверхнях, одязі, килимах, текстилі, шкірі, шпалерах, емальованих поверхнях і дереві. У разі використання на делікатних поверхнях, таких, як пофарбовані поверхні або поверхні з невідомого матеріалу, спершу спробуйте засіб на непомітній ділянці, не докладайте великих зусиль під час тертя Змийте одразу після застосування Уникайте потрапляння в очі та на шкіру Рекомендується використовувати захисні рукавички У разі потрапляння в очі промийте їх великою кількістю води
Крем для чищення Cif Актив Фреш 750мл 8717163522134
Unilever - британо-нідерландська компанія, один зі світових лідерів на ринку харчових продуктів і товарів побутової хімії (зокрема парфумерії). Завдяки унікальній формулі з особливими мікрогранулами крем Cif ефективно справляється з найскладнішими забрудненнями, не пошкоджуючи поверхню і не залишаючи на ній подряпин. Крем Cif можна застосовувати для різних поверхонь на кухні та у ванній кімнаті, а також він ідеально підходить для чищення мангалів, шампурів, грилів, каструль і навіть горщиків для тушкування страв. Потужна формула густого крему Cif легко впорається з: Стійкими кухонними забрудненнями (жир і пригоріла їжа). Іржею та вапняними відкладеннями. Мильним нальотом.
Універсальний мультиочисник L`Arbre Vert Sensitive 1л 3450601032578
Концентрований засіб для очищення всіх типів поверхонь, що миються: нержавіюча сталь, емаль, плитка, алюміній, пофарбовані або ламінованих поверхонь тощо. Не залишає слідів! Засіб має нейтральний PH, не тестується на тваринах і не містять інгредієнтів тваринного походження. Формула з екологічно чистих компонентів, не забруднює стічні води та септики. Без парабенів, барвників, ізотіазолінона або його похідних, без метілізотіазолінон (MIT). Пакування переробне на 100%. 
Універсальний мультиочисник L`Arbre Vert Розмарин 1л 3450601026171
Концентрований засіб для очищення всіх типів поверхонь, що миються: нержавіюча сталь, емаль, плитка, алюміній, пофарбовані або ламінованих поверхонь тощо. Не залишає слідів! Засіб має нейтральний PH, не тестується на тваринах і не містять інгредієнтів тваринного походження. Формула з екологічно чистих компонентів, не забруднює стічні води та септики. Без парабенів, барвників, ізотіазолінона або його похідних, без метілізотіазолінон (MIT). Пакування переробне на 100%. 
San Clean для видалення цвілі та бруду 750г розпилювач 4820003544211
Засіб для ефективного та швидкого видалення цвілі, бруду, залишків мила з ванн, раковин, унітазів, кахельної плитки, виробів із пластику. Спосіб застосування:ПЕРЕД використанням перевірити стійкість забарвлення або покриття до засобу на непомітній ділянці поверхні. Нанести Засіб на пляму цвілі чи забруднення. Витримати Кілька хвилин до осідання активної піни, ретельно розтерти губкою та змити великою кількістю води. Для Видалення застарілих плям процедуру рекомендується повторити. Після Використання промити сіточку розпилювача водою. Н8 – ВІДПОВІДНО до схеми збирання. Примітка: для довготривалого захисту та запобігання повторному утворенню цвілі виробник рекомендує після застосування цього засобу ретельно промити поверхню водою, а потім обробити дезінфікуючим засобом «SAN CLEAN». Склад: демінералізована вода, НПАВ менше 5%, відбілювач на основі хлору менше 5%, гідроксид натрію, ЕДТА менше 5%. Не містить фосфатів. Затверджено МОЗ України. Відповідає вимогам технічного регламенту миючих засобів.
Mr.Muscle Універсал 750мл Після Дощу 4823002005004
Продукція Містер Мускул допомагає підтримувати чистоту і гігієну у вашому помешканні. Засоби цієї торгової марки легко справляються з брудом і жиром на будь-яких поверхнях кухні, миють підлоги, прочищають труби від засмічень і зливні отвори, бездоганно миють скло. Засіб Містер Мускул Після дощу 750 мл (4823002005004) призначений для миття твердих поверхонь, таких як: плитка, кахель, лінолеум, кухонні столи і шафи, зовнішні поверхні побутових електроприладів. Швидко та ефективно видаляє бруд, не залишає розводів. Засіб Містер Мускул Після дощу поєднує в собі очищувальну силу Містер Мускул для бездоганного очищення і дезінфекції і чудовий аромат GLADE для свіжості у всьому будинку. Ідеально підходить для всіх видів підлог, кахлю, кухонних та інших поверхонь. Ви побачите миттєвий результат – ідеальна чистота, блиск і приємний аромат по всьому будинку.
Mr.Muscle Універсал 750мл Океанський оазис 4823002005745
Продукція Містер Мускул допомагає підтримувати чистоту і гігієну у вашому помешканні. Засоби цієї торгової марки легко справляються з брудом і жиром на будь-яких поверхнях кухні, миють підлоги, прочищають труби від засмічень і зливні отвори, бездоганно миють скло. Засіб Містер Мускул Океанський оазис 750 мл (4823002005745) - це універсальний миючий засіб, призначений для миття підлоги та інших поверхонь в будинку. Якісно і з легкістю видаляє забруднення, не залишає розводів. Дуже економічний завдяки своїй концентрованій формулі. Має приємний і ненав'язливий аромат. Засіб Містер Мускул Океанський оазис об'єднує в собі очищувальну силу Містер Мускул для бездоганного очищення і дезінфекції і чудовий аромат GLADE для свіжості у всьому будинку. Ідеально підходить для всіх видів підлог, кахлю, кухонних та інших поверхонь. Ви побачите миттєвий результат – ідеальна чистота, блиск і приємний аромат по всьому будинку.
Засіб для чищення Domestos універсальний Свіжість Атлантики 24 години 1л 8
Domestos Свіжість Атлантики - це ефективний універсальний засіб для чищення, який знищує всі відомі мікроби в усьому домі для захисту вашої родини. Завдяки особливій формулі з дезінфекційним ефектом і мийними компонентами виріб максимально відчищає бруд і усуває неприємні запахи. Регулярно використовуйте засіб для постійної чистоти та білизни. Густий, багатофункціональний, економний. Регулярне використання невеликої кількості виробу на мокрій ганчірці або губці у ванній видаляє темні плями та дезінфікує поверхні, запобігаючи повторній появі грибка.
Засіб для чищення Domestos Лимонна Свіжість 24 години Універсальний 1л 871
Unilever — британо-нідерландська компанія, один зі світових лідерів на ринку харчових продуктів й товарів побутової хімії (і навіть парфумерії). Універсальний засіб Domestos ефективно видаляє бруд і вбиває всі відомі мікроби, зокрема ті, що викликають небезпечні захворювання. Густий, багатофункціональний, економний. Регулярне використання невеликої кількості Domestos на мокрій ганчірці або губці у ванній видаляє темні плями та дезінфікує поверхні, запобігаючи повторній появі грибка.
Засіб для чищення Domestos Хвойна свіжість 24 год Універсальний 1л 8717163
Unilever — британо-нідерландська компанія, один зі світових лідерів на ринку харчових продуктів й товарів побутової хімії (і навіть парфумерії). Універсальний засіб Domestos ефективно видаляє бруд і вбиває всі відомі мікроби, зокрема ті, що викликають небезпечні захворювання. Густий, багатофункціональний, економний. Регулярне використання невеликої кількості Domestos на мокрій ганчірці або губці у ванній видаляє темні плями та дезінфікує поверхні, запобігаючи повторній появі грибка.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   44  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История