искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 2 моделей:
| Mr Muscle Сбросить все
Mr.Muscle Універсал 750мл Після Дощу 4823002005004
Продукція Містер Мускул допомагає підтримувати чистоту і гігієну у вашому помешканні. Засоби цієї торгової марки легко справляються з брудом і жиром на будь-яких поверхнях кухні, миють підлоги, прочищають труби від засмічень і зливні отвори, бездоганно миють скло. Засіб Містер Мускул Після дощу 750 мл (4823002005004) призначений для миття твердих поверхонь, таких як: плитка, кахель, лінолеум, кухонні столи і шафи, зовнішні поверхні побутових електроприладів. Швидко та ефективно видаляє бруд, не залишає розводів. Засіб Містер Мускул Після дощу поєднує в собі очищувальну силу Містер Мускул для бездоганного очищення і дезінфекції і чудовий аромат GLADE для свіжості у всьому будинку. Ідеально підходить для всіх видів підлог, кахлю, кухонних та інших поверхонь. Ви побачите миттєвий результат – ідеальна чистота, блиск і приємний аромат по всьому будинку.
Mr.Muscle Універсал 750мл Океанський оазис 4823002005745
Продукція Містер Мускул допомагає підтримувати чистоту і гігієну у вашому помешканні. Засоби цієї торгової марки легко справляються з брудом і жиром на будь-яких поверхнях кухні, миють підлоги, прочищають труби від засмічень і зливні отвори, бездоганно миють скло. Засіб Містер Мускул Океанський оазис 750 мл (4823002005745) - це універсальний миючий засіб, призначений для миття підлоги та інших поверхонь в будинку. Якісно і з легкістю видаляє забруднення, не залишає розводів. Дуже економічний завдяки своїй концентрованій формулі. Має приємний і ненав'язливий аромат. Засіб Містер Мускул Океанський оазис об'єднує в собі очищувальну силу Містер Мускул для бездоганного очищення і дезінфекції і чудовий аромат GLADE для свіжості у всьому будинку. Ідеально підходить для всіх видів підлог, кахлю, кухонних та інших поверхонь. Ви побачите миттєвий результат – ідеальна чистота, блиск і приємний аромат по всьому будинку.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на универсальные моющие средства Mr Muscle. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить универсальное моющее средство Mr Muscle в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на универсальные моющие средства Mr Muscle. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История