искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Ростовка
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 525 моделей:
| Vipole Сбросить все
Насадки-ковпачки Vipole Nordic Walking Rubber Shoes (R10 06) 921894
Насадки-ковпачки Vipole Nordic Walking Rubber Shoes (R10 06) призначені для захисту сталевих та твердосплавних наконечників палиць для скандинавської ходьби під час руху рівними асфальтовими та бетонними поверхнями. Спеціальна форма ковпачка відповідає правильній техніці ходьби з палицями. Також ковпачки служать для запобігання можливим травмам під час транспортування палиць.
Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16) 928535
Незважаючи на те, що трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16) початкового рівня, можна з упевненістю сказати про надійність, якість матеріалів та конструкції даної моделі. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 та фіксуються за допомогою класичної надійної системи затиску TwistLock, здатної витримати понад 110 кг осьового навантаження на кожну палицю. Палиці оснащені 32-мм трекінговими кільцями, зручними для походів твердим ґрунтом. Також варто відзначити мінімальну довжину цієї моделі в складеному вигляді, що завжди зручно, коли палиці необхідно переносити. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. Thin Shaft 12/14/16 mm - дана технологія дозволяє без шкоди для характеристик міцності виробляти трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій: 12/14/16 мм замість звичних 14/16/18 мм. Це досягається завдяки використанню сучасних матеріалів Alu 7075-F56 та 100% HM Carbon. Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються при ходьбі, мають малий опір вітру і забезпечують економію у вазі до 15%. TwistLock - внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці. Така система забезпечує надійну фіксацію секцій відносно одна одної. Як в транспортувальному, так і в робочому положенні, TwistLock не має зовнішніх виступаючих деталей, які могли б зачепитися за одяг або інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби.
Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12) 928536
Незважаючи на те, що трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12) рекомендовані для нескладних походів, можна з упевненістю сказати про надійність, якість матеріалів та конструкції даної моделі. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 та фіксуються за допомогою класичної надійної системи затиску TwistLock, здатної витримати понад 110 кг осьового навантаження на кожну палицю. Палиці оснащені 32-мм трекінговими кільцями, зручними для походів твердим ґрунтом. Ергономічна рукоятка з пресованого корка має найкращі водонепроникні та теплоізоляційні властивості. Система гасіння вібрації Antishock значною мірою знижує навантаження на суглоби рук. Також варто відзначити мінімальну довжину цієї моделі в складеному вигляді, що завжди зручно, коли палиці необхідно переносити. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. Thin Shaft 12/14/16 mm - дана технологія дозволяє без шкоди для характеристик міцності виробляти трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій: 12/14/16 мм замість звичних 14/16/18 мм. Це досягається завдяки використанню сучасних матеріалів Alu 7075-F56 та 100% HM Carbon. Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються при
Трекінгові палиці Vipole Trekker RH (S20 13) 929505
Незважаючи на те, що трекінгові палиці Vipole Trekker RH (S20 13) рекомендовані для нескладних походів, можна з упевненістю сказати про надійність, якість матеріалів та конструкції даної моделі. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 та фіксуються за допомогою класичної надійної системи затиску TwistLock, здатної витримати понад 110 кг осьового навантаження на кожну палицю. Палиці оснащені 32-мм трекінговими кільцями, зручними для походів твердим ґрунтом. Рукоятка з EVA-піни добре вбирає вологу, а також має відмінні теплоізоляційні характеристики. Наконечник із карбіду вольфраму має достатню твердість і високу стійкість до зношення. Також варто відзначити мінімальну довжину цієї моделі в складеному вигляді, що завжди зручно, коли палиці необхідно переносити. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. Thin Shaft 12/14/16 mm - дана технологія дозволяє без шкоди для характеристик міцності виробляти трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій: 12/14/16 мм замість звичних 14/16/18 мм. Це досягається завдяки використанню сучасних матеріалів Alu 7075-F56 та 100% HM Carbon. Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються при ходьбі, мають малий опір вітру і забезпечують економію у вазі до 15%. TwistLock - внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці. Така система забезпечує надійну фіксацію секцій відносно одна одної. Як в транспортувальному, так і в робочому положенні, TwistLock не має зовнішніх виступаючих деталей, які могли б зачепитися за одяг або інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби. RoundHead - спеціальна закруглена форма рукоятки дозволяє використовувати хват палиці зверху без побоювання травмувати долоню та променезап'ястковий суглоб. Такий хват забезпечує більшу зручність і надійність опори на крутих схилах, а також додатковий комфорт під час прогулянкової ходьби по рівній місцевості. Automatic Plume Strap є еталоном комфорту для ремінців, які використовуються в трекінгових палицях. Він повністю виготовлений із високоміцного поліестеру, не має швів, дуже м'який і приємний на дотик, повітропроникний, високоміцний і легкий: економить 9 грамів ваги в порівнянні зі стандартними ремінцями.
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Kids (S20 38) 929313
Компанія Vipole створила спеціальні дитячі палиці для скандинавської ходьби, які мають весь функціонал повноцінних палиць для дорослих, але при цьому значно легше і коротше стандартних палиць і оснащені зменшеним темляком, адаптованим під дитячий або жіночий розмір руки. Vipole Vario Kids (S20 38) ідеально підходять для дітей і підлітків зростом від 95 до 150 см. Палки зроблені з алюмінієвого сплаву Alu 7075, який має поєднання легкості і міцності, недоступне для інших матеріалів. Асиметричні темляки Nordic Power з дихаючого гіпоалергенного неопрена ідеально фіксують руку, дозволяючи Вам відштовхуватися, не стискаючи рукоятку палиці. За необхідності можна моментально звільнити руку від палиці, завдяки системі швидкого звільнення Top-Click. Внутрішній затиск Twist Lock дозволяє встановити необхідну довжину, відповідно до Вашого зросту, і надійно зафіксувати телескопічні секції палиці. Наконечник із карбіду вольфраму має достатню твердість і високу стійкість до зношення. Все це необхідно для постановки правильної техніки скандинавської ходьби. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення і корозії. TwistLock - внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці.
Трекінгові палиці Vipole Trekker QL Green (S20 14) 929506
Незважаючи на те, що трекінгові палиці Vipole Trekker QL Green (S20 14) рекомендовані для нескладних походів, можна з упевненістю сказати про надійність, якість матеріалів та конструкції даної моделі. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 і обладнані системою фіксації QuickLock, яка забезпечує надійність і гарантує зручність зміни довжини телескопічної палиці за будь-яких погодних умов. Палиці оснащені 32-мм трекінговими кільцями, зручними для походів твердим ґрунтом. Рукоятка з EVA-піни добре вбирає вологу, а також має відмінні теплоізоляційні характеристики. Наконечник із карбіду вольфраму має достатню твердість і високу стійкість до зношення. Також варто відзначити мінімальну довжину цієї моделі в складеному вигляді, що завжди зручно, коли палиці необхідно переносити. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. Thin Shaft 12/14/16 mm - дана технологія дозволяє без шкоди для характеристик міцності виробляти трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій: 12/14/16 мм замість звичних 14/16/18 мм. Це досягається завдяки використанню сучасних матеріалів Alu 7075-F56 та 100% HM Carbon. Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються
Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11) 929310
Серія трекінгових палиць Vipole Climber - відмінний вибір для тих, хто планує придбати недорогі, але при цьому дуже надійні телескопічні палиці для комфортного та безпечного трекінгу. Всі палиці даної серії виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075, а секції мають стандартний діаметр 14/16/18 мм, що забезпечує більший запас міцності в порівнянні з секціями меншого діаметра. Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11) обладнані подвійною системою фіксації QuickLock + TwistLock, а також оснащені антишоком. Система гасіння вібрації Antishock значною мірою знижує навантаження на суглоби рук. Рукоятка з EVA-піни добре вбирає вологу, а також має відмінні теплоізоляційні характеристики. Наконечник із карбіду вольфраму має достатню твердість і високу стійкість до зношення. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. Thin Shaft 12/14/16 mm - дана технологія дозволяє без шкоди для характеристик міцності виробляти трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій: 12/14/16 мм замість звичних 14/16/18 мм. Це досягається завдяки використанню сучасних матеріалів Alu 7075-F56 та 100% HM Carbon. Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються при ходьбі, мають малий опір вітру і
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S20 30) 929892
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S20 30) виготовлені з алюмінієвого сплаву Alu 7075, який має поєднання легкості та міцності, недоступне для інших матеріалів. Асиметричні темляки Nordic Power із дихаючого гіпоалергенного неопрену ідеально фіксують кисть, дозволяючи вам відштовхуватися, не стискаючи рукоятку палиці. За необхідності можна миттєво звільнити руку від палиці завдяки системі швидкого відстібування Top-Click. Внутрішній затискач TwistLock дозволяє встановити необхідну довжину, що відповідає вашому зросту, та надійно зафіксувати телескопічні секції палиці. Наконечник із карбіду вольфраму має достатню твердість і високу стійкість до зношення. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. TwistLock - внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці. Така система забезпечує надійну фіксацію секцій відносно одна одної. Як в транспортувальному, так і в робочому положенні, TwistLock не має зовнішніх виступаючих деталей, які могли б зачепитися за одяг або інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби. Top-Click - система швидкого відстібування темляка є спеціальною формою фастекса з верхньою кнопкою, яка дозволяє моментально звільнити руку з темляком від палиці: достатньо просто натиснути на кнопку великим пальцем. Так само просто темляк пристібається назад. Використовуючи систему Top-Click, можна звільнити руку, не знімаючи темляка, що дуже зручно, коли необхідно терміново відповісти на телефонний дзвінок. Deluxe Pack - нова більш зручна та презентабельна упаковка трекінгових палиць Vipole. Вона складається з картонної коробки, в яку вкладені кільця та ​​міцний чохол для перенесення. Палиці прикріплені до коробки парою сполучних скоб, які надалі можна використовувати для зберігання палиць.
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Violet DLX (S20 32) 929894
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Violet DLX (S20 32) виготовлені з алюмінієвого сплаву Alu 7075, який має поєднання легкості та міцності, недоступне для інших матеріалів. Асиметричні темляки Nordic Power із дихаючого гіпоалергенного неопрену ідеально фіксують кисть, дозволяючи вам відштовхуватися, не стискаючи рукоятку палиці. За необхідності можна миттєво звільнити руку від палиці завдяки системі швидкого відстібування Top-Click. Внутрішній затискач TwistLock дозволяє встановити необхідну довжину, що відповідає вашому зросту, та надійно зафіксувати телескопічні секції палиці. Наконечник із карбіду вольфраму має достатню твердість і високу стійкість до зношення. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. TwistLock - внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці. Така система забезпечує надійну фіксацію секцій відносно одна одної. Як в транспортувальному, так і в робочому положенні, TwistLock не має зовнішніх виступаючих деталей, які могли б зачепитися за одяг або інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби. Top-Click - система швидкого відстібування темляка є спеціальною формою фастекса з верхньою кнопкою, яка дозволяє моментально звільнити руку з темляком від палиці: достатньо просто натиснути на кнопку великим пальцем. Так само просто темляк пристібається назад. Використовуючи систему Top-Click, можна звільнити руку, не знімаючи темляка, що дуже зручно, коли необхідно терміново відповісти на телефонний дзвінок. Deluxe Pack - нова більш зручна та презентабельна упаковка трекінгових палиць Vipole. Вона складається з картонної коробки, в яку вкладені кільця та ​​міцний чохол для перенесення. Палиці прикріплені до коробки парою сполучних скоб, які надалі можна використовувати для зберігання палиць.
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Green DLX (S20 31) 929893
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Green DLX (S20 31) виготовлені з алюмінієвого сплаву Alu 7075, який має поєднання легкості та міцності, недоступне для інших матеріалів. Асиметричні темляки Nordic Power із дихаючого гіпоалергенного неопрену ідеально фіксують кисть, дозволяючи вам відштовхуватися, не стискаючи рукоятку палиці. За необхідності можна миттєво звільнити руку від палиці завдяки системі швидкого відстібування Top-Click. Внутрішній затискач TwistLock дозволяє встановити необхідну довжину, що відповідає вашому зросту, та надійно зафіксувати телескопічні секції палиці. Наконечник із карбіду вольфраму має достатню твердість і високу стійкість до зношення. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. TwistLock - внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці. Така система забезпечує надійну фіксацію секцій відносно одна одної. Як в транспортувальному, так і в робочому положенні, TwistLock не має зовнішніх виступаючих деталей, які могли б зачепитися за одяг або інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби. Top-Click - система швидкого відстібування темляка є спеціальною формою фастекса з верхньою кнопкою, яка дозволяє моментально звільнити руку з темляком від палиці: достатньо просто натиснути на кнопку великим пальцем. Так само просто темляк пристібається назад. Використовуючи систему Top-Click, можна звільнити руку, не знімаючи темляка, що дуже зручно, коли необхідно терміново відповісти на телефонний дзвінок. Deluxe Pack - нова більш зручна та презентабельна упаковка трекінгових палиць Vipole. Вона складається з картонної коробки, в яку вкладені кільця та ​​міцний чохол для перенесення. Палиці прикріплені до коробки парою сполучних скоб, які надалі можна використовувати для зберігання палиць.
Трекінгові палиці Vipole Base Camp QL Mid Green DLX (S20 07) 929309
Все трекінгові палиці Vipole Base Camp виготовлені з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 і обладнані системою фіксації QuickLock, яка забезпечує надійність і гарантує зручність зміни довжини телескопічної палиці за будь-яких погодних умов. Base Camp - серія досить універсальних трекінгових палиць, які не обтяжують своєю вагою і в той же час можуть використовуватися при тривалих складних переходах з важким спорядженням. Ергономічна подовжена рукоятка з EVA-піни спеціально створена для зручного хвата при проходженні місцевості з частими та різкими перепадами висоти, добре вбирає вологу, а також має відмінні теплоізоляційні характеристики. Наконечник із карбіду вольфраму має достатню твердість і високу стійкість до зношення. Трекінгові палиці комплектуються фірмовим чохлом для перенесення. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. Thin Shaft 12/14/16 mm - дана технологія дозволяє без шкоди для характеристик міцності виробляти трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій: 12/14/16 мм замість звичних 14/16/18 мм. Це досягається завдяки використанню сучасних матеріалів Alu 7075-F56 та 100% HM Carbon. Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються при
Палиці для скандинавської ходьби Vipole High Performer Alu (S20 25) 928653
Vipole High Performer Alu (S20 25) - унікальні палиці для скандинавської ходьби та трейлу, що мають вбудований гідравлічний антишок. Запатентована система Super HSA гасить вібрацію при ходьбі твердим ґрунтом і зменшує навантаження на суглоби рук. Палиці виготовлені з алюмінієвого сплаву Alu 7075, який має поєднання легкості та міцності, недоступне для інших матеріалів. Асиметричні темляки Nordic Power із дихаючого гіпоалергенного неопрену ідеально фіксують кисть, дозволяючи вам відштовхуватися, не стискаючи рукоятку палиці. За необхідності можна миттєво звільнити руку від палиці завдяки системі швидкого відстібування Top-Click. Внутрішній затискач TwistLock дозволяє встановити необхідну довжину, що відповідає вашому зросту, та надійно зафіксувати телескопічні секції палиці. Наконечник із карбіду вольфраму має достатню твердість і високу стійкість до зношення. Все це потрібно для встановлення правильної техніки скандинавської ходьби. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. Thin Shaft 12/14/16 mm - дана технологія дозволяє без шкоди для характеристик міцності виробляти трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій: 12/14/16 мм замість звичних 14/16/18 мм. Це
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Instructor Vario QL Violet DLX (S2
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Instructor Vario QL Violet DLX (S20 29) виготовлені з високомодульного карбону, який відмінно поглинає вібрації та має пружні властивості. Асиметричні темляки Nordic Power із дихаючого гіпоалергенного неопрену ідеально фіксують кисть, дозволяючи вам відштовхуватися, не стискаючи рукоятку палиці. За необхідності можна миттєво звільнити руку від палиці завдяки системі швидкого відстібування Top-Click. Система фіксації QuickLock гарантує зручність зміни довжини телескопічної палиці, навіть коли її поверхня волога, або якщо ви в зимових рукавичках. Твердосплавні наконечники з карбіду вольфраму, що мають спеціальну форму Knife, ідеально підходять для швидкісної ходьби різними типами поверхонь. Особливості: 100% HM Carbon - високомодульний карбон - сучасний технологічний композитний матеріал, що складається з ультратонких полімерних волокон, характеризується високою пружністю (на рівні сталі) та малою вагою (в півтора рази менше, ніж у алюмінієвих сплавів). Виготовлені з високомодульного карбону палиці, відчутно легші за традиційні алюмінієві, краще поглинають вібрації, мають значну жорсткість на вигин і не схильні до корозії. QuickLock - зовнішня кутова система фіксації секцій телескопічної палиці з алюмінієвими зажимами, що має ряд незаперечних переваг. QuickLock дозволяє швидко змінювати довжину телескопічної палиці на схилах або підйомах. Зручність даної системи відчутна під час дощу, коли секції телескопічної палиці вологі та можуть прослизати в руках. В умовах мінусових температур ексцентриковий важіль має зручний хват і не примерзає до палиці, а регулювання можна робити навіть не знімаючи товстих зимових рукавичок, при цьому сила фіксації важеля встановлюється самим користувачем. Алюмінієві затиски більш компактні та надійні в порівнянні з пластиковими. Таким чином, навіть при мимовільному розстібанні або поломці зовнішнього фіксатора, палиця буде продовжувати виконувати свої функції, завдяки внутрішній системі фіксації. Top-Click - система швидкого відстібування темляка є спеціальною формою фастекса з верхньою кнопкою, яка дозволяє моментально звільнити руку з темляком від палиці: достатньо просто натиснути на кнопку великим пальцем. Так само просто темляк пристібається назад. Використовуючи систему Top-Click, можна звільнити руку, не знімаючи темляка, що дуже зручно, коли необхідно терміново відповісти на телефонний дзвінок. Deluxe Pack - нова більш зручна та презентабельна упаковка трекінгових палиць Vipole. Вона складається з картонної коробки, в яку вкладені кільця та ​​міцний чохол для перенесення. Палиці прикріплені до коробки парою сполучних скоб, які надалі можна використовувати для зберігання палиць.  
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Traveller DLX (S20 35) 928659
Компанія Vipole одна з небагатьох, хто випускає компактні палиці для скандинавської ходьби. Технологія Pop-Up дозволяє зменшити розмір палиць у складеному вигляді до 34 см. Такі палиці легко помістяться в рюкзак або спортивну сумку, а за необхідності можуть транспортуватися в невеликому чохлі, що входить до комплекту поставки. Vipole Traveller DLX (S20 35) - професійні палиці для скандинавської ходьби. Їх секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 і обладнані системою фіксації QuickLock, яка забезпечує надійність і гарантує зручність зміни довжини палиці за будь-яких погодних умов. Асиметричні темляки Nordic Power із дихаючого гіпоалергенного неопрену ідеально фіксують кисть, дозволяючи вам відштовхуватися, не стискаючи рукоятку палиці. За необхідності можна миттєво звільнити руку від палиці завдяки системі швидкого відстібування Top-Click. Наконечник із карбіду вольфраму має достатню твердість і високу стійкість до зношення. Особливості: Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливо, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075-F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. Thin Shaft 12/14/16 mm - дана технологія дозволяє без шкоди для характеристик міцності виробляти трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій: 12/14/16 мм замість звичних 14/16/18 мм. Це
Vipole Палиці для скандинавської ходи Vipole Instructor Vario QL Dark DLX
+ 157 грн бонус, телескопічні, кількість секцій - 2, кількість палиць - 2, максимальна довжина - 130 см, матеріал палиці - 100% HM Carbon, загальна вага - 410 г
Насадки-ковпачки Vipole Nordic Walking Rubber Shoes (R10 06) 921894
Насадки-ковпачки Vipole Nordic Walking Rubber Shoes (R10 06) призначені для захисту сталевих та твердосплавних наконечників палиць для скандинавської ходьби під час руху рівними асфальтовими та бетонними поверхнями. Спеціальна форма ковпачка відповідає правильній техніці ходьби з палицями. Також ковпачки служать для запобігання можливим травмам під час транспортування палиць.
Кільця для палиць Vipole Alpinism Basket 88 mm (R10 03) 921890
Кільця для палиць Vipole Alpinism Basket 88 mm (R10 03) призначені для трекінгових палиць при русі по снігу. Даними кільцями можуть бути оснащені всі палиці Vipole, які мають систему швидкої зміни кілець Quad Basket System. Кільця виконані з морозостійкого пластику, що не розтріскується при багаторазових перепадах температур. Кільця накручуються на пластиковий наконечник і щільно фіксуються.
Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16) 928535
Незважаючи на те, що трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16) початкового рівня, можна з упевненістю сказати про надійність, якість матеріалів та конструкції даної моделі. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 та фіксуються за допомогою класичної надійної системи затиску TwistLock, здатної витримати понад 110 кг осьового навантаження на кожну палицю. Палиці оснащені
Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12) 928536
Незважаючи на те, що трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12) рекомендовані для нескладних походів, можна з упевненістю сказати про надійність, якість матеріалів та конструкції даної моделі. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 та фіксуються за допомогою класичної надійної системи затиску TwistLock, здатної витримати понад 110 кг осьового навантаження на кожну
Трекінгові палиці Vipole Trekker RH (S20 13) 929505
Незважаючи на те, що трекінгові палиці Vipole Trekker RH (S20 13) рекомендовані для нескладних походів, можна з упевненістю сказати про надійність, якість матеріалів та конструкції даної моделі. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 та фіксуються за допомогою класичної надійної системи затиску TwistLock, здатної витримати понад 110 кг осьового навантаження на кожну
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Kids (S20 38) 929313
Компанія Vipole створила спеціальні дитячі палиці для скандинавської ходьби, які мають весь функціонал повноцінних палиць для дорослих, але при цьому значно легше і коротше стандартних палиць і оснащені зменшеним темляком, адаптованим під дитячий або жіночий розмір руки. Vipole Vario Kids (S20 38) ідеально підходять для дітей і підлітків зростом від 95 до 150 см. Палиці виготовлені з
Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11) 929310
Серія трекінгових палиць Vipole Climber - відмінний вибір для тих, хто планує придбати недорогі, але при цьому дуже надійні телескопічні палиці для комфортного та безпечного трекінгу. Всі палиці даної серії виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075, а секції мають стандартний діаметр 14/16/18 мм, що забезпечує більший запас міцності в порівнянні з секціями меншого діаметра. Трекінгові
Трекінгові палиці Vipole Trekker QL Green (S20 14) 929506
Незважаючи на те, що трекінгові палиці Vipole Trekker QL Green (S20 14) рекомендовані для нескладних походів, можна з упевненістю сказати про надійність, якість матеріалів та конструкції даної моделі. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 і обладнані системою фіксації QuickLock, яка забезпечує надійність і гарантує зручність зміни довжини телескопічної палиці за
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Novice Blue/Violet (S20 34)
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Novice Blue/Violet (S20 34) виготовлені з алюмінієвого сплаву Alu 7075, який має поєднання легкості та міцності, недоступне для інших матеріалів. Асиметричні темляки Nordic Power із дихаючого гіпоалергенного неопрену ідеально фіксують кисть, дозволяючи вам відштовхуватися, не стискаючи рукоятку палиці. За необхідності можна миттєво звільнити руку від
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   22  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на треккинговые палки Vipole. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить треккинговые палки Vipole в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на треккинговые палки Vipole. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История