искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 342 моделей:
| Liqui Moly Сбросить все
Мастило Liqui Moly для монтажу форсунок та свічок Pro-Line Injektoren-Und
Напівсинтетичне спеціальне консистентне мастило, яке не містить металів, для інжекторів, свічок розжарення і запалювання перед їх укручуванням у двигун. Запобігає проникненню вологи і тим самим корозії інжектора і свічки розжарювання. Завдяки спеціальному консистентному мастилу помітно полегшується демонтаж. Властивості запобігає пригоранню і холодному приварюванню відмінно стійка до холодної та гарячої води відмінний антикорозійний захист найвищий прийом тиску нейтрально до поширених матеріалів ущільнень не токсична умовно стійке до органічних кислот і лугів Сфера застосування Для змащування високонавантажених поверхонь ковзання будь-якого типу. Для розділення деталей, що перебувають під температурним навантаженням, типу інжекторів, свічок розжарення і запалювання, штифтів і болтів. Застосування Перед обробкою поверхні спеціальним консистентним мастилом необхідно очистити і видалити з неї наліт, бруд і вологу. Нанести на очищені поверхні за допомогою пензля, щітки або серветки, що не залишає волокон. Залежно від області застосування нанести відповідну кількість. 
Паста Liqui Moly керамічна Keramik-Paste 0,05л (4100420034183) 41004200341
Універсальна паста, що не містить металу, зокрема для найжорсткіших умов експлуатації. З напівсинтетичною базовою оливою, досконалою технологією присадок і найсучаснішими твердими мастильними матеріалами зі сфери високотехнологічної кераміки. Властивості умовно стійке до органічних кислот і лугів запобігає зворотному ковзанню хороша водотривкість запобігає пригоранню і холодному приварюванню нейтральне до поширених матеріалів ущільнень запобігає скрипу гальм найвищий прийом тиску не токсичне Сфера застосування Для змащування будь-яких поверхонь ковзання, схильних до високих навантажень. Особливо підходить для застосування при малих швидкостях ковзання і коливальних рухах. А також гвинтових, штекерних і байонетних з'єднань зі сталі та кольорових металів. Для розділення деталей, схильних до температурних навантажень, наприклад, у двигунах внутрішнього згоряння, турбінах і гальмівних системах транспортних засобів. Як корозійний захист на гвинтах, штифтах, болтах, фланцях, шпинделях і в посадкових місцях на нафтопереробних підприємствах, сталепрокатних, цементних заводах, а також у сфері водного транспорту і сільськогосподарського машинобудування. Застосування Перед обробкою деталі необхідно очистити і видалити з них залишковий наліт, бруд і вологу. Нанести на очищені поверхні за допомогою пензля, щітки або серветки, що не залишає волокон. Кількість залежить від області та способу застосування.
Спрей Liqui Moly для електропроводки Electronic-Spray 0,2 л (4100420031106
Спрей для електропроводки - це повністю синтетичний контактний спрей, сумісний із пластиком, призначений для електричної частини та електроніки в автомобілі. Не містить мінеральні, тваринні та рослинні олії та силікони.  Властивості очищає забруднені контакти хороше виділення води хороший захист від корозії підповзає під відкладення з оксидів і сульфідів витісняє вологу зменшує опір контактів не містить силікону Сфера застосування Для техобслуговування та догляду (чищення та захист) за будь-якими електричними деталями в автомобілі, як штекерні роз'єми та клемові з'єднання, цоколі лампочок, кабельні розподільники, перемикачі, реле, розподільник запалювання, переривник, стартер, генератор, запобіжники, полюси акумулятора, антени, змащування деталей приладів. Застосування Перед монтажем обробіть деталі спреєм Electronic, після чого встановіть їх. У разі контактів із сильною корозією почекайте довше для забезпечення дії, відсталі сліди корозії зітріть сукном або щіткою.
Спрей Liqui Moly безбарвний силіконовий Pro-Line Silikon-Spray 0,4л (41004
Розділовий, мастильний і захисний засіб на основі силікону, що не містить мінеральних олив і консистентних мастил. Підходить для внутрішнього і зовнішнього застосування. Захищає, змащує, забезпечує догляд та ізолює. Не викликає плям. Має антистатичні властивості. Усуває скрегіт, скрип і утруднений хід. Забезпечує тривалий захист від зносу. Універсальне застосування, насамперед у тих сферах, у яких небажані мастильні матеріали, що містять оливи або мастила, або ті, що заважають подальшій обробці. Властивості просякнуте відмінний засіб для відокремлення під час зварювання під флюсом ізольовано знищує скрип приємний запах чисте застосування захист будь-яких пластмас і догляд за ними Сфера застосування Автомобільна сфера: Пластикові деталі, наприклад, бампери, решітки радіатора, спойлери, молдинги, вінілові дахи тощо зберігають дзеркальний блиск і не стають крихкими. Гумові елементи, наприклад, гумові деталі дверцят і капотів, гумові упори, молдинги, шланги радіатора тощо підтримуються в належному стані, не стають крихкими, не прилипають і не примерзають. Гарантує вільний хід напрямних люка даху та сидінь, роликів ременів безпеки тощо. Запобігає писку і скрипу між різнорідними матеріалами, наприклад, металпластик тощо. Промислова сфера: Слугує як допоміжний монтажний засіб, наприклад, для шлангових з'єднань і ущільнень. Захищає електричні контакти від вологи. Для точок змащення, в яких потрібне застосування мастила, що не містить мінеральних олив. Запобігає писку і скрипу між різнорідними матеріалами, наприклад, металпластик і т.д. Підходить як розділовий засіб під час газоелектричного зварювання. Для змащування конвеєрних і транспортерних стрічок, як допоміжний монтажний засіб у виробництві (гумові та пластмасові деталі), для змащування рухомих пластикових елементів на машинах, для змащування пластикових зубчастих коліс і для технічного обслуговування монетних і торгових автоматів. Застосування Розпорошити тонким рівномірним шаром на оброблювані деталі. За необхідності повторити обробку. Не застосовувати поруч із місцями проведення фарбувальних робіт. Не розпорошувати на продукти харчування і деталі машин, що безпосередньо контактують з харчовими продуктами. Розкладна розпилювальна трубка забезпечує точкове розпилення. Якщо розпилювальна трубка складена, розпилення проводиться на великій площі. Розпилення також можливе в перевернутому положенні. 
Спрей-олива Liqui Moly надлипке Pro-Line Haftschmier Spray 0,4л (410042007
Високоякісна синтетична, термостабільна суміш мастильних матеріалів з надзвичайно хорошими адгезійними властивостями і стійкістю щодо відцентрових зусиль. Після випаровування розчинника залишається плівка мастильного матеріалу з дуже хорошими адгезійними властивостями. Завдяки спеціальному складу забезпечує оптимальний захист від корозії і чудову ущільнювальну здатність. Завдяки високій навантажувальній здатності під тиском і тривалій дії забезпечує оптимальний захист всіх деталей навіть в екстремальних умовах. Властивості найвищий прийом тиску дуже стійкий до холодної та гарячої води відмінний захист від корозії відмінно тримається відмінна стійкість до температури оптимальна ефективність у незмішаному стані хороша проникаюча здатність також підходить для роботи в перевернутому стані з довгостроковим ефектом чисте застосування Сфера застосування Автомобільна сфера: Для профілактичного періодичного змащування деталей в автомобільній сфері та комерційному транспорті, наприклад, шарнірів, карданних з'єднань, систем рульових тяг, поворотних важелів, напрямних, планок заспокоювача, дверних пальців, підшипників і пружинних приводів. Промислова сфера: Розпилення на великій площі дозволяє створити антикорозійне покриття з хорошими адгезійними властивостями на нерухомих сталевих поверхнях. Для первинного і періодичного змащування конструктивних деталей у промисловій сфері, наприклад, ковзних рейок, шарнірів, карданних з'єднань, тяг, поворотних важелів, шпинделів, напрямних і підшипників. Застосування Оброблювані поверхні повинні бути чистими і вільними від бруду і вологи. Перед застосуванням ретельно збовтати. Залежно від області застосування напилювати необхідну товщину шару. Розкладна розпилювальна трубка забезпечує точкове розпилення. Якщо розпилювальна трубка складена, розпилення проводиться на великій площі. На велику площу розпорошувати без розпилювальної трубки з відстані в прибл. 20 25 см. Розпилення також можливе в перевернутому положенні. 
Спрей Liqui Moly тефлоновий Pro-Line Ptfe-Pulver-Spray 0,4 л (410042007384
Антифрикційний і розділювальний засіб на основі ПТФЕ (тефлону або політетрафторетилену), що не містить жирів. Усуває скрегіт, скрип і тугий хід і забезпечує тривалий захист від зносу. Сухий мастильний матеріал не притягує пил і бруд.  Властивості висока хімічна стійкість не містить олії, жиру та силікону легко обробляється надзвичайно низький коефіцієнт тертя знищує скрип придатне до догляду, захисту та ізоляції широкий діапазон температур застосування Сфера застосування Для змащування рухомих деталей типу планок заспокоювача, шарнірів, відповідних планок, пасової механіки тощо. Як роздільник або для усунення шумів облицювання для майже всіх матеріалів. Особливо підходить для застосування там, де мастильні матеріали, що містять масло і силікон, заважають подальшій обробці. Застосування Оброблювана поверхня має бути знежиреною, чистою і сухою. Наносити тонкими шарами і час від часу давати просохнути. Розкладна розпилювальна трубка забезпечує точкове розпилення. Якщо розпилювальна трубка складена, розпилення проводиться на великій площі. Розпилення також можливе в перевернутому положенні. 
Спрей Liqui Moly для електроконтактів Pro-Line Electronic Spray 0,4л (4100
Повністю синтетичний, сумісний із пластмасами спрей для очищення забруднених електродеталей і догляду за ними. Захищає електронні деталі від корозії шляхом витіснення вологи і води. Проникає під оксидну і сульфідну плівку, в результаті цього знижується контактний опір, забезпечується захист електронних деталей і надійність роботи. Не чинить агресивної дії на пластик і гумові деталі. Формула, що швидко сохне, не залишає нальоту і не містить силікону. Властивості зменшує опір контактів не залишає залишків нейтральний під час контакту з гумою і пластиком не містить силікону також підходить для роботи в перевернутому стані хороший захист від корозії підповзає під вологість і витісняє її очищає забруднені контакти Сфера застосування Для технічного обслуговування, догляду, очищення та захисту всіх електричних деталей на автомобілі, наприклад, штекерних і затискних з'єднань, цоколів ламп, кабельних розгалужувачів, елементів схем, реле, розподільників запалювання, переривників, стартерів, генераторів, запобіжників, клем акумуляторів і антен, а також для змащення деталей точної механіки. Застосування Розпорошити на електро деталі перед монтажем, а потім змонтувати їх. На контактах із сильними корозійними пошкодженнями залишити на більш тривалий час. Залишки корозії, що відійшли, стерти ганчіркою або щіткою. Розкладна розпилювальна трубка забезпечує точкове розпилення. Якщо розпилювальна трубка складена, розпилення проводиться на великій площі. Розпилення також можливе в перевернутому положенні. Вказівка: Після розпилення дати 10 хв. часу на випаровування, перш ніж приєднувати деталь до джерела напруги.
Спрей-мастило Liqui Moly білий відштовхуючий бруд Pro-Line Wartungs-Spray
Високоадгезійний, водостійкий високопродуктивний мастильний матеріал білого кольору. Після випаровування розчинника залишає м'який змащувальний матеріал, який завдяки відмінній низькотемпературній і високотемпературній стійкості може застосовуватися в найважчих умовах. Оптимально захищає всі деталі завдяки надійній антикорозійній дії та хорошій стійкості до води. Завдяки неймовірно високій міцності зчеплення мастильної плівки забезпечує максимальну чистоту застосування. Змащує всі деталі та доглядає за ними. Властивості чудова поведінка за високого тиску та опір зносу хороший захист від корозії відмінно тримається хороша водотривкість чисте застосування запобігає фрикційній корозії відмінна змащувальна здатність також підходить для роботи в перевернутому стані відмінна поведінка при (високих) температурах не містить силікону Сфера застосування Для змащування рухомих деталей, як-от вали, шарніри, болти, боуденівські троси, планки заспокоювача, ланцюги, пружини, відповідні планки, всі елементи точної механіки, шпинделі, напрямні, пружини тощо. Застосування Оброблювані поверхні повинні бути чистими і вільними від бруду і вологи. Перед застосуванням ретельно збовтати. Залежно від області застосування напилювати необхідну товщину шару. Розкладна розпилювальна трубка забезпечує точкове розпилення. Якщо розпилювальна трубка складена, розпилення проводиться на великій площі. На велику площу розпорошувати без розпилювальної трубки з відстані в прибл. 20 25 см. Розпилення також можливе в перевернутому положенні. 
Олива Liqui Moly синтетична для гальмівної системи Bremsen-Anti-Quietsch-S
Bremsen-Antiquietschspray - це спеціально розроблена аерозоль на основі синтетичних і керамічних елементів, яка усуває скрип гальм. Властивості хороший захист від корозії легко обробляється знищує скрип стійкий до солі та водяних бризок надзвичайно низький коефіцієнт тертя відмінна стійкість до температури відмінно тримається оптимально підходить як розділювальна паста Сфера застосування Bremsen-Antiquietschspray призначений для застосування під час проведення ремонтних, монтажних і сервісних роботах у гальмівній системі для базового змащення, а також з профілактичною метою для усунення скрипу гальм. Крім цього аерозоль може застосовуватися як універсальне мастило не тільки в гальмівних системах. Увага! Не наносити спрей на фрикційну поверхню накладки або гальмівного диска! Застосування У супортах гальмівних механізмів із плаваючою рамою спочатку очистити всі поверхні ковзання, порожнини та робочі поверхні щіткою або гальмівним напилком. Очистити також грубі забруднення з уже використаних гальмівних колодок, а також штифтів і пружин, що схрещуються. Потім очистити деталі гальм за допомогою швидкого очищувача Schnellreiniger (номер виробу 3318). Після випаровування розчинника на всі поверхні ковзання, порожнини і робочі поверхні очищених деталей розпорошити спрей. Після випаровування газу-витіснювача, можливо, повторити процес.
Спрей-паста Liqui Moly керамічна Pro-Line Keramik-Spray 0,4л (410042007385
Неймовірно стійка до температури та високого тиску паста для змащування, розділення та антикорозійного захисту. Покриває прибл. 90 % усіх застосувань стандартних спреїв. Запобігає ушкодженням у процесі припрацювання, руху ривками (ефект "стіксліп"), зносу, а також пригоранню і холодній заварці. Особливо підходить для застосування при малих швидкостях ковзання і/або коливальних рухах. Має відмінну стійкість до гарячої та холодної води, а також дуже хорошу стійкість до кислот і лугів. Розділювальна дія до 1400 °C. Не містить металів. Властивості запобігає скрипу гальм найвищий прийом тиску запобігає пригоранню і холодному приварюванню запобігає зворотному ковзанню нейтральне до поширених матеріалів ущільнень хороша водотривкість не токсичний умовно стійке до органічних кислот і лугів не містить силікону Сфера застосування Для змащування високонавантажених поверхонь ковзання всіх видів, наприклад, різьбових, вставних і штикових з'єднань зі сталі та кольорових металів. Для розділення конструкційних деталей під температурним навантаженням, наприклад, у двигунах внутрішнього згоряння, турбінах і гальмівних системах транспортних засобів. Як антикорозійний захист на гвинтах, штифтах, болтах, фланцях, шпинделях і в посадкових місцях. Застосування Оброблювані поверхні повинні бути чистими і сухими. Перед застосуванням ретельно збовтати. Залежно від області застосування напилювати необхідну товщину шару. Розкладна розпилювальна трубка забезпечує точкове розпилення. Якщо розпилювальна трубка складена, розпилення проводиться на великій площі. Розпилення також можливе в перевернутому положенні.
Олива Liqui Moly для електроконтактів Batterie-Pol-Fett 0,05кг (4100420031
Спрей для електропроводки - це повністю синтетичний контактний спрей, сумісний із пластиком, призначений для електричної частини та електроніки в автомобілі. Не містить мінеральні, тваринні та рослинні олії та силікони.  Властивості очищає забруднені контакти хороше виділення води хороший захист від корозії підповзає під відкладення з оксидів і сульфідів витісняє вологу зменшує опір контактів не містить силікону Сфера застосування Для техобслуговування та догляду (чищення та захист) за будь-якими електричними деталями в автомобілі, як штекерні роз'єми та клемові з'єднання, цоколі лампочок, кабельні розподільники, перемикачі, реле, розподільник запалювання, переривник, стартер, генератор, запобіжники, полюси акумулятора, антени, змащування деталей приладів. Застосування Перед монтажем обробіть деталі спреєм Electronic, після чого встановіть їх. У разі контактів із сильною корозією почекайте довше для забезпечення дії, відсталі сліди корозії зітріть сукном або щіткою.
Мастило Liqui Moly шрус з дисульфідом молібдену LM 47 MoS2 Langzeitfett 0,
Високоякісне спеціальне консистентне мастило. Додавання MoS2 забезпечує обраному базовому консистентному мастилу чудову змащувальну здатність і властивості в напружених режимах експлуатації, яких не мають звичайні консистентні мастила. Під час експлуатації на місцях ковзання утворюється міцнозчеплена, найтонша плівка дисульфіду молібдену, яка тривалий час продовжує володіти змащувальними властивостями і після повного припинення подачі консистентного мастила. Неймовірно довго зберігає мастильні властивості, підходить для прокачування в централізованих системах змащення. Маркування згідно з DIN 51502 KPF2K-30. Властивості підвищує стійкість роботи відмінно стійка до холодної та гарячої води хороший захист від корозії придатне до прокачування в системах центрального змащення економічно універсально застосовне висока стійкість до старіння найвищий прийом тиску відмінна змащувальна здатність характерна поведінка за високого тиску знижує тертя і знос Сфера застосування Для загального застосування в екстремальних умовах. Призначена для монтажу, технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів, верстатів, будівельних машин і пресів. Для змащування підшипників і шарнірів, зубчастих валів, різьбових з'єднань і напрямних, схильних до високих навантажень. Підходить для карданних шарнірів рівних кутових швидкостей. Застосування Як у звичайного консистентного мастила. Необхідно дотримуватися приписів виробників підшипників. Для використання ємностей різного розміру LIQUI MOLY рекомендує наступне обладнання: пластиковий картридж 400 г, ручний важільний змащувальний шприц для картриджів, пластикове відро 25 кг, пневматична система мастила для відра на 25 кг.  
Засіб Liqui Moly універсальний LM 40 Multi-Funktions-Spray 0,2 л (41004200
Комбінація активних речовин, що захищає від корозії, розчиняє іржу і витісняє воду з відмінною змащувальною дією. Покращує електричну провідність на контактах і усуває бруд, а також стійкі залишки олив і мастил. Підтримує рухливість деталей у всіх сферах. З приємним запахом завдяки кокосовим ароматизаторам. Властивості оптимальна проникаюча здатність видаляє іржу хороша водотривкість змащує і доглядає хороший захист від корозії покращує електропровідність видаляє бруд знижує тертя і зношування не містить силікону зберігає рухливість рухомих деталей нейтральне до пластику, лаку, металу і дерева універсально застосовне Сфера застосування Мультиталант для дому, хобі, майстерень, автомобіля і промисловості. Для шарнірів, роликів, замків, гвинтів, вимикачів, ручок, тросів, автомобільних антен і багато чого іншого. Застосування Розпорошити засіб на ділянку, яку необхідно обробити, і залишити впливати деякий час. Можна розпилювати і догори дном.
Засіб Liqui Moly універсальний LM 40 Multi-Funktions-Spray 0,4 л (41004200
Комбінація активних речовин, що захищає від корозії, розчиняє іржу і витісняє воду з відмінною змащувальною дією. Покращує електричну провідність на контактах і усуває бруд, а також стійкі залишки олив і мастил. Підтримує рухливість деталей у всіх сферах. З приємним запахом завдяки кокосовим ароматизаторам. Властивості оптимальна проникаюча здатність видаляє іржу хороша водотривкість змащує і доглядає хороший захист від корозії покращує електропровідність видаляє бруд знижує тертя і зношування не містить силікону зберігає рухливість рухомих деталей нейтральне до пластику, лаку, металу і дерева універсально застосовне Сфера застосування Мультиталант для дому, хобі, майстерень, автомобіля і промисловості. Для шарнірів, роликів, замків, гвинтів, вимикачів, ручок, тросів, автомобільних антен і багато чого іншого. Застосування Розпорошити засіб на ділянку, яку необхідно обробити, і залишити впливати деякий час. Можна розпилювати і догори дном.
Змащення Liqui Moly силіконове Silicon-Fett 0,1 кг (48021277605) (3312) 48
Діелектричний широкодіапазонний мастильний матеріал для будь-яких температур. З відмінними розділовими і мастильними властивостями, високою стійкістю до окислення і низькою схильністю до випаровування. Відмінна стійкість до холодної та гарячої води, температурна стабільність і стійкість до старіння, ізолююча дія від забруднень і прокачуваність у централізованих мастильних
LIQUI MOLY 3139
Мастило
LIQUI MOLY 39022
Смазка для направляющих пальцев суппорта Liqui Moly Bremsenfuhrungsstiftefet 5мл
LIQUI MOLY 7643
Змазка для клем акумулятора Batterie-Pol-Fett 50ml
LIQUI MOLY 1987
Смазка для ШРУС с дисульфидом молибдена - Liqui Moly LM 47 Langzeitfett MoS2 0,1кг
Мастило автомобільне Liqui Moly Schmierfix 0.05кг. (1080)
Мастило автомобільне Liqui Moly Pro-Line Injektoren- Gluhkerzenfett 0.02л
LIQUI MOLY 8048
Смазка универсальная Liqui Moly LM-40 MULTI-FUNKTIONS-SPRAY 0,2л
Мастило автомобільне Liqui Moly Auspuff-Reparatur-Paste 0.2кг (3340)
Мастило автомобільне Liqui Moly Keramik-Paste 0.05л. (3418)
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   15  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на смазки для авто Liqui Moly. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить смазка для авто Liqui Moly в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на смазки для авто Liqui Moly. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История