искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 114 моделей:
| Presto Сбросить все
Мастило Presto Multifunktions Spray 400мл. (217722) 217722
Багатоцільове мастило з широким спектром дії. Працює за принципом інших аналогічних аерозолів. Швидко відпускає болти і гайки, що приржавіли, одночасно змащуючи їх. Витісняє вологу, захищає електричні ланцюги від дії вологи. Діє як миючий засіб. Запобігає корозії та окисленню. Змащує гумові ущільнювачі, перешкоджає їх замерзанню та прилипанню. Усуває скрипи. Стійка до температур від -50 до +250°С. Перед застосуванням струсіть балон, нанесіть один тонкий шар. Найкращий ефект досягається після випаровування розчинника
Олива Presto Рідкий ключ із МOS2 400мл. (217746) 217746
Ефективний засіб на основі графіту і молібдену для ослаблення гвинтових з'єднань, що сильно приржавіли, одночасно змащує деталь і сприяє легкому демонтажу. На відміну від багатьох аналогічних рідин, що працюють за принципом проникаючої олії, цей засіб разом з олією доставляє замість іржі графіт з молібденом, які суттєво знижують тертя та необхідне зусилля на відкручування. Основна перевага не тільки в тому, що з'єднання простіше відкрутити, в крайньому випадку на ключ можна надіти трубу і за допомогою властивих даному моменту слів все одно вивернути. Головне достоїнство аерозолі - істотно знижується ймовірність "потягнути різьблення". А в автомобілі це дуже важливо, і не тільки в автомобілі. Засіб дуже ефективний і при монтажі різьбових з'єднань. Олія довго, але не вічне, захищає різьбове з'єднання від утворення нової іржі. І коли олія таки витікає, у місцях зіткнення металевих поверхонь залишається графіт та молібден, які дуже довго перешкоджають іржавінню вузла. І через рік, і через три роки Ви легко відкрутите гайку і не будете шукати труби та кликати сусіда на допомогу. Засіб не пошкоджує предмети з металу, гуми та пластику. Перед застосуванням струсити, закрити лаковані та пластмасові частини. Наносити засіб доти, доки забруднення не будуть видалені. Завдяки спеціальному клапану балон можна розпорошувати в будь-якому положенні.
Мастило Presto з міддю 400мл (306383) 306383-Presto
Presto KUPFER-SPRAY 217654А (6шт+1шт) - мастило з високим вмістом міді. Зберігає тривалий мастильний ефект навіть за екстремальних температурних коливань (від –40 до +1100 °С).  Особливості: Стійка до води, слабких кислот, солей, лугів, запобігає корозії. Галузь застосування: Ідеальна для обробки різьблення свічок запалювання, що направляють гальмівних колодок, болтів, з'єднань газовихлопного тракту та інших деталей, що працюють при підвищених температурах. Метод застосування: Поверхня має бути сухою, чистою та знежиреною. Перед використанням необхідно струшувати балон з мастилом щонайменше 2 хвилини та періодично струшувати його під час використання.
Мастило Presto Силіконове 400мл. (217784) 217784
Presto SILIKON-SPRAY 217784 - високоякісний мастильний матеріал для синтетичних поверхонь. У зимовий період запобігає прилипанню та примерзанню ущільнювачів автомобіля. Особливості: безбарвне силіконове мастило, водостійке, не містить токсичних інгредієнтів; використовується при температурі від -50 до +200 °С. Галузь застосування: Використовується для мастила та захисту пластикових та гумових виробів від розтріскування. Метод застосування: Поверхня має бути сухою, чистою, знежиреною. Перед використанням добре струсити балон, після чого нанести один тонкий шар мастила.
Витіснювач вологи Presto Електропротектор 400мл. (217661) 217661
Швидкодіючий захист електричних ланцюгів від впливу вологи і конденсату, що утворюється. Витісняє вологу, створює рідку ізоляцію та полегшує запуск двигуна за вологої погоди. Захищає контакти від окиснення. Застосування електропротектора-витіснювача вологи PRESTO Перед застосуванням необхідно струсити PRESTO Електропротектор-витискувач вологи щонайменше 2 хвилини. Балон повинен мати кімнатну температуру. Використовувати за температури навколишнього повітря від 5 до 30 град. C. Перед використанням вимкнути все електричне обладнання. Розпорошувати PRESTO Електропротектор-витіснювач вологи рівномірним тонким струменем. Не використовувати на карбюраторі, радіаторі та опалювальних пристроях! PRESTO - електропротектор-витискувач вологи Електропротектор-витискувач вологи Presto дозволяє запобігти проблемам із запуском двигуна в сиру погоду. Завдяки чудовій проникаючій здатності засіб ефективно витісняє вологу. Забезпечує захист деталей двигуна від корозії та забруднень. Галузь застосування: Вимикачі, кабелі, штекери, свічки запалювання, запобіжники. Якість та властивості продукту: Рідкий ізоляційний засіб. Запобігає проблемам із запуском двигуна. Має водовідштовхувальні властивості. Забезпечує захист від корозії. Захищає контакти від окиснення. Чудова проникаюча здатність. Чудова адгезія. Швидкий ефект. Стійкість до води, солей, слабких кислот та основ. Завдяки наявності спеціального клапана продукт можна розпорошувати у будь-якому положенні. Відповідність нормам TRG 300. Інструкція: Перед використанням уважно ознайомтеся з інструкцією та дотримуйтесь усіх приписів! Спосіб застосування: Довести балон до кімнатної температури. Температура застосування – від 5 до 30 °C. Перед обробкою вимкнути електроустаткування. Поверхня має бути чистою, сухою та знежиреною. Перед використанням струшувати балон протягом двох хвилин. Наносити продукт тонкими шарами. Не використовувати на карбюраторі, радіаторі та опалювальних пристроях. Рекомендації: Намагайтеся захистити навколишній простір від надлишків засобу під час його розпилення. Оптимальний температурний діапазон - від 10 до 25 ° C, максимальна вологість повітря - 60%. Зберігати у сухому місці. Бережіть від сонячних променів та інших джерел тепла. Використовувати тільки в суху погоду, в місцях, захищених від вітру, і в приміщеннях, що добре провітрюються. Докладніша інформація вказана на етикетці.
Мастило Presto ланцюгових передач 400мл. (217630) 217630
Мастило для ланцюгових передач PRESTO 217630 забезпечує тривалий змащувальний ефект ланцюгових передач в велосипедах, мотоциклах, сільськогосподарських машинах та інших високонавантажених і швидко рухомих систем ланцюгових передач. Стійка до механічних та термічних впливів, водовідштовхувальна, перешкоджає налипанню бруду. Запобігає зносу та заїданню металевих поверхонь. Захищає ланцюг від розтягування. Підходить для О-подібних ланцюгових передач.
Мастило Presto для електроконтактів 400мл. (217951) 217951
Мастило для електроконтактів Presto підходить для обробки кришки трамблера і високовольтних проводів. Можна змащувати точні механічні деталі: замки, підіймачі, електричні шини. Захищає від корозії та не проводить електрику. Відповідає нормам TRG 300. Як застосовувати Вимкніть електричні пристрої від джерела живлення; Відчистить оброблювану поверхню очищувачем електроконтактів Presto; Струсіть балон і нанесіть мастило тонкими шарами Термін придатності: 10 років при зберіганні балона при температурі від +10 ° C до +25 ° C.
Мастило Presto для клем акумулятора 400мл. (217920) 217920
Мастило Presto для клем акумулятора захищає електричні контакти і клеми батарей від окислення і корозії. Віск синього кольору запобігає витоку електричного струму і розряду акумуляторної батареї. Оберігає клеми та контакти від пошкодження кислотою. Завдяки використанню спеціального клапана продукт можна розпилювати в будь-якому положенні. Спосіб застосування: Довести балон до кімнатної температури. Температура застосування - від 5°C до 30°C. Поверхня деталей має бути чистою і сухою. Перед застосуванням добре струсити балон. Тонким шаром нанести мастило для клем акумулятора на оброблювані деталі.
Мастило Presto для клинових ременів 400мл. (217821) 217821
Presto KEILRIEMEN-SPRAY - мастило клинових ременів захищає ремінь та шківи від передчасного зносу. Запобігає прослизу та свисту, покращує зчеплення ременя зі шківом. Після обробки клинові ремені стають еластичними, що збільшує термін служби. Особливості: зручність використання; швидкий ефект. Галузь застосування: Застосовується для всіх типів клинових ременів, у тому числі працюючих просто неба (у компресорах, вентиляторах). Не підходить для ременів ГРМ. Метод застосування: Перед використанням інтенсивно струсити. Нанести на бічні поверхні ременя.
Паста Presto мідна 100гр. (266874) 266874
Мастильна паста з високим вмістом міді. Мідна паста стійка до води, слабких кислот, солей і лугів, перешкоджає знебарвленню корозії. Зберігає тривалий змащувальний ефект навіть за екстремальних температурних коливань. Стійка температура від -40oС до +1100oС. Мастило ідеально підходить для оброблення різі свічок запалювання, напрямних гальмівних колодок, колісних болтів, болтів і з'єднань газових бавовняного тракту та інших деталей, що працюють за підвищених температур. 
Мастило Presto Multifunktions Spray 400мл. 217722 6шт+1шт (217722А) 217722
Змащує і захищає металеві та гумові деталі від вологи, не дає їм замерзнути та пристати. Швидко відпускає заржавілі болти та гайки, а також видаляє масло, дьоготь, віск і залишки клею. Мультиспрей (багатоцільове мастило) Presto підходить для всіх видів ремонтних робіт в будинку або в майстерні. Відповідає нормам TRG 300. Діапазон робочих температур: від -50 ° C до +200 ° C. В набір входить 7 шт. Як використовувати: Струшуйте балон протягом 2 хвилин Нанесіть спрей тонким шаром і давайте йому висохнути Результат дії мастила ви побачите після повного випаровування розчинника Термін придатності: 10 років при зберіганні балона при температурі від +10 ° C до +25 ° C.
PRESTO 217937
Мастило
PRESTO 217791
Мастило
PRESTO 217814
Мастило
PRESTO 217616
Керамічне мастило
Очисник гальм 500мл PRESTO (аерозоля) [217609]
Очисник гальм 500мл PRESTO (аерозоль)
217722 Мультиспрей Presto (многоцелевая смазка) 400 мл Мультиспрей Presto
Захисне покриття на основі воску Presto 400МЛ (217968)
Мультиспрей (багатоцільове мастило) в аерозолі 400мл PRESTO 217722
Мультиспрей Presto (багатоцільове мастило) 400 мл
Очисник гальмівних механізмів Presto 500 мл (217609)
Силікон (змазка) в аерозолі 400мл PRESTO 217784
Відкруч.Змазування болтів 400 мл. PRESTO /РІДКИЙ КЛЮЧ/ 217746
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на смазки для авто Presto. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить смазка для авто Presto в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на смазки для авто Presto. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История