искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Camomilla Schultz Chamomile освітлююча крем для видалення небажаного волос
Camomilla Schultz Chamomile, Креми для депіляції для жінок, Властивості: можна використовувати і для короткого волосся простий у використанні Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Arcocere Professional Wax крем для депіляції тіла для жінок 150 мл
Arcocere Professional Wax, 150 мл, Креми для депіляції для жінок, Засіб Arcocere Professional Wax полегшить процес депіляції та забезпечить вам чудову м’яку шкіру. Властивості: можна використовувати і для короткого волосся простий у використанні знижує загальну кількість волосся за умови регулярного використання Спосіб використання: Нанесіть крем на шкіру та залишіть його. Ополосніть. Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Wilkinson Sword Oh my Body! Hair Removal Kit набір для депіляції 1 кс
Wilkinson Sword Oh my Body! Hair Removal Kit, 1 кс, Косметичні набори для жінок, Усе для бездоганного вигляду вашої шкіри в одному наборі. Косметичний набір Wilkinson Sword Oh my Body! Hair Removal Kit неабияк порадує вас або стане чудовим подарунком для ваших близьких. Набір містить: дерев’яні шпателі 1 кс крем для депіляції тіла заспокоюючий крем після депіляції Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів можна використовувати і для короткого волосся нове волосся стане м’якшим простий у використанні Спосіб використання: Кожен продукт із косметичного набору слід використовувати за призначенням, дотримуючись інструкції на етикетці.
Veet Professional All Skin Types крем для депіляції для всіх типів шкіри 4
Veet Professional All Skin Types, 400 кс, Креми для депіляції для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Veet Professional All Skin Types дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: живить та зволожує шкіру простий у використанні акуратно видаляє волосся на декілька тижнів Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Gillette Venus For Pubic Hair&Skin делікатний пілінг для догляду за зоною
Gillette Venus For Pubic Hair&Skin, 177 мл, Засоби після гоління для жінок
Gillette Venus For Pubic Hair&Skin гель для гоління для догляду за зоною б
Gillette Venus For Pubic Hair&Skin, 190 мл, Засоби для гоління для жінок
Veet Minima Sensitive Skin крем для депіляції для чутливої шкіри алое вера
Veet Minima Sensitive Skin, 400 мл, Депіляція та епіляція для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Veet Minima Sensitive Skin дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів можна використовувати і для короткого волосся Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Veet Minima Dry Skin зволожуючий крем для депіляції для сухої шкіри 400 мл
Veet Minima Dry Skin, 400 мл, Депіляція та епіляція для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Veet Minima Dry Skin дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів живить та зволожує шкіру інгредієнти ретельно дбають про чутливу шкіру Спосіб використання: Нанесіть крем на шкіру та залишіть його. Ополосніть.
Collistar Uomo Depilatory Cream for Men крем для депіляції для чоловіків 2
Collistar Uomo Depilatory Cream for Men, 200 мл, Засоби по догляду за шкірою тіла для чоловіків, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Collistar Uomo Depilatory Cream for Men дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: здійснює досконалу депіляцію нове волосся стане м’якшим зменшує подразнення шкіри ефективно живить шкіру засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Sally Hansen Salon воскові смужки для видалення волосся для обличчя та чут
Sally Hansen Salon, 35 гр, Воски для епіляції для жінок, Засіб Sally Hansen Salon полегшить процес депіляції та забезпечить вам чудову м’яку шкіру. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів знижує загальну кількість волосся за умови регулярного використання діє вже від самих коренів можна також застосовувати для зони бікіні підходить також для чутливої шкіри Спосіб використання: Нагрівайте віск за невеликої температури, поки він не досягне консистенції меду. Одним рухом нанесіть на шкіру в напрямку росту волосся. Зробіть товстіший край на кінці, щоб було легше розірвати смужку. Різко зірвіть у напрямку росту волосся. Використовуйте для видалення волосся на обличчі.
Sally Hansen Extra Strength набір для депіляції для тіла та ніг 170 гр
Sally Hansen Extra Strength, 170 гр, Воски для епіляції для жінок, Навіть без регулярного відвідування салону краси ваші ноги або інші частини тіла можуть завжди бути ідеально гладенькими. Віск для епіляції Sally Hansen Extra Strength допомагає позбутися небажаного волосся – ви висмикнете його з коренями буквально одним рухом. Це гарантує, що ваша шкіра залишатиметься гладенькою, без натяку на волосся
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История