искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 8 моделей:
| Veet Сбросить все
Теплий віск для депіляції Veet з ефірними оліями 250 мл (8041286)
Veet Professional All Skin Types крем для депіляції для всіх типів шкіри 1
Veet Professional All Skin Types, 100 мл, Креми для депіляції для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Veet Professional All Skin Types дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: живить та зволожує шкіру простий у використанні акуратно видаляє волосся на декілька тижнів Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Veet Minima Dry Skin зволожуючий крем для депіляції для сухої шкіри 100 мл
Veet Minima Dry Skin, 100 мл, Депіляція та епіляція для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Veet Minima Dry Skin дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів живить та зволожує шкіру інгредієнти ретельно дбають про чутливу шкіру Спосіб використання: Нанесіть крем на шкіру та залишіть його. Ополосніть.
Veet Minima Sensitive Skin крем для депіляції для чутливої шкіри алое вера
Veet Minima Sensitive Skin, 100 мл, Депіляція та епіляція для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Veet Minima Sensitive Skin дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів можна використовувати і для короткого волосся Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Veet Minima Normal Skin крем для депіляції Для нормальної шкіри 100 мл
Veet Minima Normal Skin, 100 мл, Депіляція та епіляція для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Veet Minima Normal Skin дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів інгредієнти ретельно дбають про чутливу шкіру Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Veet MEN крем для депіляції для душу для чутливої шкіри для чоловіків 150
Veet MEN, 150 мл, Депіляція та епіляція для чоловіків, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Veet MEN дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів знижує загальну кількість волосся за умови регулярного використання живить та зволожує шкіру Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Veet Minima Sensitive Skin крем для депіляції для чутливої шкіри алое вера
Veet Minima Sensitive Skin, 400 мл, Депіляція та епіляція для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Veet Minima Sensitive Skin дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів можна використовувати і для короткого волосся Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Veet Minima Dry Skin зволожуючий крем для депіляції для сухої шкіри 400 мл
Veet Minima Dry Skin, 400 мл, Депіляція та епіляція для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Veet Minima Dry Skin дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів живить та зволожує шкіру інгредієнти ретельно дбають про чутливу шкіру Спосіб використання: Нанесіть крем на шкіру та залишіть його. Ополосніть.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на крема и воск для депиляции Veet. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить крем / воск для депиляции Veet в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на крема и воск для депиляции Veet. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История