искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Пол
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 31 моделей:
| Elmex Сбросить все
Зубна паста Elmex Sensitive Toothpaste 75 мл
Зубна паста Elmex Junior Toothpaste 75 мл
Ополіскувач Elmex Sensitive Plus для ротової порожнини 400 мл
Зубна паста Elmex Childrens Toothpaste 50 мл
Elmex Sensitive паста для чутливих зубів 75 мл
Elmex Sensitive, 75 мл, Для чутливих зубів для чоловіків, Завдяки зубній пасті для чутливих зубів Elmex Sensitive ви зможете насолоджуватись холодними чи гарячими напоями без неприємних відчуттів. Попрощайтеся з підвищеною чутливістю зубів. Властивості: знижує чутливість зубів
Elmex Caries Protection зубна паста для захисту від карієсу з фтором 75 мл
Elmex Caries Protection, 75 мл, Для комплексного догляду для чоловіків, Зубна паста Elmex Caries Protection забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: ретельно чистить зуби піклується про ясна запобігає утворенню зубного каменю Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку та чистіть зуби принаймні упродовж 2-х хвилин. Ретельно ополосніть ротову порожнину. Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою.
Elmex Junior 6-12 Years зубна паста для дітей 75 мл
Elmex Junior 6-12 Years, 75 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Elmex Junior 6-12 Years досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: ефективно захищає зуби
Elmex Caries Protection Kids зубна паста для дітей 50 мл
Elmex Caries Protection Kids, 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Elmex Caries Protection Kids досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: запобігає виникненню карієсу зміцнює зубну емаль має приємний смак Спосіб використання: Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами. Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Elmex Junior 6-12 Years рідина для полоскання рота для дітей 400 мл
Elmex Junior 6-12 Years, 400 мл, Дитячі ополіскувачі для ротової порожнини для дітей, Властивості: надає захист від карієсу зміцнює емаль Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Elmex Caries Protection Kids зубна паста для дітей 2 x 50 мл
Elmex Caries Protection Kids, 2 x 50 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Elmex Caries Protection Kids досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: запобігає виникненню карієсу зміцнює зубну емаль має приємний смак Спосіб використання: Нанесіть пасту на зубну щітку та чистіть зуби делікатними круговими рухами. Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Elmex Anti-Caries Professional зубна паста для захисту від карієсу 75 мл
Elmex Anti-Caries Professional, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Elmex Anti-Caries Professional зміцнює зубну емаль, захищаючи ваші зуби від карієсу та підвищеної чутливості. Властивості: має профілактичну дію від карієсу освіжає подих нейтралізує шкідливі кислоти Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Elmex Junior 6-12 Years зубна паста для дітей 2 x 75 мл
Elmex Junior 6-12 Years, 2x75 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Elmex Junior 6-12 Years досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: ефективно захищає зуби
Elmex Intensive Cleaning зубна паста для гладкої та білосніжної емалі зубі
Elmex Intensive Cleaning, 50 мл, Відбілюючі зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Elmex Intensive Cleaning призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: відбілює зуби бореться з карієсом і зубним нальотом Спосіб використання: Чистіть зуби ретельно принаймні упродовж 2 хвилин. Після чищення зубів використовуйте зубну нитку чи міжзубну щітку. Використовуйте щонайменше двічі на день.
Elmex Sensitive Professional зубна паста для чутливих зубів 75 мл
Elmex Sensitive Professional, 75 мл, Догляд за ротовою порожниною для чоловіків, Завдяки зубній пасті для чутливих зубів Elmex Sensitive Professional ви зможете насолоджуватись холодними чи гарячими напоями без неприємних відчуттів. Попрощайтеся з підвищеною чутливістю зубів. Властивості: зміцнює зубну емаль бореться з карієсом і зубним нальотом піклується про оголені зубні шийки Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Elmex Sensitive Plus Complete Protection зміцнююча зубна паста 75 мл
Elmex Sensitive Plus Complete Protection, 75 мл, Для комплексного догляду унісекс, Зубна паста Elmex Sensitive Plus Complete Protection забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: ретельно чистить зуби піклується про ясна запобігає утворенню зубного нальоту запобігає утворенню зубного каменю Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою.
Elmex Caries Protection Complete Care освіжаюча зубна паста для повноцінно
Elmex Caries Protection Complete Care, 75 мл, Для комплексного догляду унісекс, Зубна паста Elmex Caries Protection Complete Care забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: ретельно чистить зуби піклується про ясна запобігає утворенню зубного нальоту запобігає утворенню зубного каменю Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку та чистіть зуби принаймні упродовж 2-х хвилин.
Elmex Opti-namel Seal & Strengthen зубна паста для захисту зубної емалі 75
Elmex Opti-namel Seal & Strengthen, 75 мл, для зміцнення зубної емалі для чоловіків, Зубна паста Elmex Opti-namel зміцнює зубну емаль, захищаючи ваші зуби від карієсу та підвищеної чутливості. Властивості: зміцнює зубну емаль освіжає подих знижує чутливість зубів Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Elmex Caries Protection рідина для полоскання рота для захисту від карієсу
Elmex Caries Protection, 400 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Elmex Caries Protection не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: зберігає свіжість подиху зміцнює емаль бореться із виникненням карієсу захист від зубного нальоту Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Elmex Caries Protection зубна паста для захисту від карієсу з фтором 2x75
Elmex Caries Protection, 2x75 мл, Для комплексного догляду для чоловіків, Зубна паста Elmex Caries Protection забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: ретельно чистить зуби піклується про ясна запобігає утворенню зубного каменю Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку та чистіть зуби принаймні упродовж 2-х хвилин. Ретельно ополосніть ротову порожнину. Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою.
Elmex Sensitive паста для чутливих зубів 2x75 мл
Elmex Sensitive, 2x75 мл, Для чутливих зубів для чоловіків, Завдяки зубній пасті для чутливих зубів Elmex Sensitive ви зможете насолоджуватись холодними чи гарячими напоями без неприємних відчуттів. Попрощайтеся з підвищеною чутливістю зубів. Властивості: знижує чутливість зубів
Elmex Sensitive Whitening паста для натуральної білизни зубів 2x75 мл
Elmex Sensitive Whitening, 2x75 мл, зубні пасти для чоловіків, Завдяки зубній пасті для чутливих зубів Elmex Sensitive Whitening ви зможете насолоджуватись холодними чи гарячими напоями без неприємних відчуттів. Попрощайтеся з підвищеною чутливістю зубів. Властивості: знижує чутливість зубів бореться з карієсом і зубним нальотом відбілює зуби Спосіб використання: Використовуйте щонайменше двічі на день. Чистіть зуби ретельно принаймні упродовж 2 хвилин.
Elmex Caries Protection стоматологічний набір
Elmex Caries Protection, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Elmex Caries Protection забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Набір містить: 400 ml 75 ml Властивості: ретельно чистить зуби запобігає утворенню зубного нальоту Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість пасти на зубну щітку та чистіть зуби принаймні упродовж 2-х хвилин. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Elmex Sensitive стоматологічний набір (для чутливих зубів)
Elmex Sensitive, зубні пасти для чоловіків, Набір містить: 400 ml 75 ml
Elmex Junior 6-12 Years зубна паста для дітей 3x75 мл
Elmex Junior 6-12 Years, 3x75 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Elmex Junior 6-12 Years досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: ефективно захищає зуби
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубные пасты и ополаскиватели Elmex. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить зубная паста / ополаскиватель Elmex в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на зубные пасты и ополаскиватели Elmex. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История