искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Пол
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 75 моделей:
| LISTERINE Сбросить все
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Expert Захист ясен, 250 мл (10306
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Total Care, 250 мл
Ополіскувач для ротової порожнини Listerine Свіжість імбиру та лайма, 500
Ополіскувач для ротової порожнини Listerine Naturals з ефірними оліями 500
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Total Care, 500 мл
Ополіскувач для ротової порожнини Listerine Ультра відбілювання, 500 мл
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Expert Захист ясен, 500 мл (10306
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Total Care, 600 мл
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Expert Захист ясен, 1 л (10306004
Ополіскувач для ротової порожнини дитячий Listerine Smart Rinse Ягідна сві
Дитячий ополіскувач для ротової порожнини Listerine Smart Rinse Ягідна свіжість.  Для дітей від 6 років і старше. Містить фторид, який зміцнює і допомагає запобігти карієсу до 40% порівняно з тільки чищенням зубів. Знищує шкідливі бактерії - причину нальоту, карієсу та захворювання ясен. Працює у всій порожнині рота. Без спирту та цукру. Доводить, що чищення зубів недостатньо, вимиваючи і підфарбовуючи пропущені під час чищення залишки їжі та нальоту, які дитина побачить у раковині. Чому необхідно користуватися ополіскувачем для ротової порожнини? Чистити зуби щодня недостатньо, інакше лікувати карієс не довелося б. Саме тому Listerine рекомендований передовими стоматологічними асоціаціями. Оновлена упаковка складається на 50% з переробленого пластику і підходить для подальшого перероблення, що дає змогу дбайливіше ставитися до природи.
Listerine "зелений чай" ополіскувач для ротової порожнини 500 мл 357466125
LISTERINE" Зелений чай" з ефірними маслами та натуральним екстрактом зеленого чаю натхненний природою для підтримки здоров'я ясен кровоточивість ясен Знижує утворення зубного нальоту і підтримує здоров'я ясен Дарує тривалу свіжість дихання Застосування Використовуйте 2 рази на день, вранці та ввечері, після чищення зубів. Налийте 20 мл (4 чайні ложки) в склянку і прополощіть ротову порожнину протягом 30 секунд, потім сплюньте. *Не рекомендується для використання дітьми
Listerine Cool Mint рідина для полоскання рота для свіжого подиху 250 мл
Listerine Cool Mint, 250 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Listerine Cool Mint не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: захист від зубного нальоту підтримує здоров’я ясен знищує бактерії зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Listerine "захист від карієсу" ополіскувач для ротової порожнини 500 мл 50
Listerine – на захисті вашої усмішки Здається, у вашому домашньому арсеналі є все, що може забезпечити здоров'я ротової порожнини: високоякісна зубна паста, сучасна зубна щітка, а також надійний флос, який видаляє залишки їжі у важкодоступних місцях. Однак, приємні відчуття чистоти та свіжості, які дарує зубна паста, швидко минає. Продовжити його, а також підвищити ефективність чищення зубів допоможе ополіскувач для порожнини рота «Захист від карієсу» від відомого бренду Listerine. Завдяки активному складу засобу, заснованому на натуральних ефірних маслах і фториді натрію, і регулярному застосуванню, зубна емаль стає міцнішою і міцнішою. Ополіскувач від Listerine активно бореться з бактеріями у ротовій порожнині, перешкоджаючи утворенню зубного нальоту. Засіб піклується і про здоров'я ясен: заспокоює знімає запалення знижує кровоточивість
Listerine "свіжа м'ята" ополіскувач для ротової порожнини 1л 35746610
Бажаєте відчувати свіжість дихання протягом усього дня? Чистки зубів мало, оскільки зубна щітка очищає лише 25%, в роті однаково залишаються бактерії, які викликають неприємний запах з рота. Клінічні доведено, при використанні двічі на день, ополіскувач LISTERINE «Свіжа м'ята»: Знищує 99% бактерій, що викликають неприємний запах з рота Освіжає дихання надовго Зміцнює зубну емаль і сприяє захист від проблем з карієсом Будьте впевнені у свіжості свого дихання з LISTERINE «Свіжа м'ята». Застосування Використовуйте 2 рази на день, вранці та ввечері, після чищення зубів. Налийте 20 мл (4 чайні ложки) в склянку і прополощіть ротову порожнину протягом 30 секунд, потім сплюньте. *Не рекомендується для використання дітьми
Listerine Cool Mint рідина для полоскання рота для свіжого подиху 500 мл
Listerine Cool Mint, 500 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Listerine Cool Mint не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: захист від зубного нальоту підтримує здоров’я ясен знищує бактерії зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Listerine Fresh Ginger & Lime освіжаюча рідина для полоскання рота 500 мл
Listerine Fresh Ginger & Lime, 500 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Listerine Fresh Ginger & Lime не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: надовго позбавляє від неприємного запаху з рота знищує бактерії підтримує здоров’я ясен зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Listerine Ополіскувач для порожнини рота Listerine Total Care 1 л (3574661
+ 17 грн бонус, Призначення - очищення, освіжаюче, комплексний захист, Об`єм/Вага - 1000 мл, Клас косметики - мас-маркет
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Свіжа м'ята, 250 мл
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Зелений Чай, 250 мл
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Свіжа М'ята, 500 мл
Ополіскувач для порожнини рота Listerine Свіжа М'ята, 1 л
LISTERINE Зеленый чай 250 мл (3574661253398)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
LISTERINE "Свіжа м'ята", 250 мл (3574661044965)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
LISTERINE Expert Защита десен 250 мл (3574660639643)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубные пасты и ополаскиватели LISTERINE. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить зубная паста / ополаскиватель LISTERINE в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на зубные пасты и ополаскиватели LISTERINE. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История