искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Пол
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 63 моделей:
| Sensodyne Сбросить все
Зубна паста Sensodyne Захист від карієсу 75мл 5054563095923
Щоденний догляд за чутливими зубами. Захищає від карієсу завдяки вмісту фтору. Знижує підвищену чутливість зубів і забезпечує тривалий захист від чутливості. Підтримує здоров'я ясен. Зубна паста Сенсодин Захист від карієсу ефективно знижує підвищену чутливість зубів, забезпечує захист від чутливості протягом усього дня, а також підтримує здоров'я ясен, сповільнюючи ріст бактерій. При чищенні зубів двічі на день паста Sensodyne Захист від карієсу також захищає від карієсу завдяки вмісту фтору. Під час чищення щодня двічі на день. Склад Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Potassium Nitrate, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma1, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Sodium Hydroxide. Містить натрій фторид 0,315% w/w (1450 ppm фтору). Інструкція щодо застосування Чистити зуби двічі на день, але не більше трьох. Уникати проковтування пасти. Після чищення зубів необхідно прополоскати рот водою і сплюнути. Попередження та застереження Чутливість зубів може бути ознакою прихованої проблеми, що потребує звернення до стоматолога. Якщо симптоми не минають або посилюються, необхідно звернутися до стоматолога. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати дітям до 12 років без консультації стоматолога. У разі появи подразнення припинити застосування. Слід негайно звернутися до стоматолога або лікаря при виникненні набряку обличчя або ротової порожнини.
Зубна паста Sensodyne Екстрасвіжість 75мл 5054563072931
Щоденний догляд за чутливими зубами Захищає від карієсу завдяки вмісту фтору*. Знижує підвищену чутливість зубів і забезпечує тривалий захист від чутливості* Дарує відчуття екстра свіжості Зубна паста Сенсодин Екстра Свіжість спеціально розроблена для людей з підвищеною чутливістю зубів. У разі використання двічі на день вона зміцнює зуби, захищає від карієсу та забезпечує здоров'я ясен. Зубна паста Сенсодин Екстра Свіжість надовго залишає відчуття екстра свіжості та чистоти в ротовій порожнині. Склад Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Aroma1, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Sodium Hydroxide, Limonene, CI 42090. Містить фторид натрію 0,315% (1 450 ppm фтору). Інструкція щодо застосування Чистити зуби двічі на день, але не більше трьох. Уникати проковтування пасти. Після чищення зубів необхідно прополоскати рот водою і сплюнути. Попередження та застереження Чутливість зубів може бути ознакою прихованої проблеми, що потребує звернення до стоматолога. Якщо симптоми не минають або посилюються, необхідно звернутися до стоматолога. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати дітям до 12 років без консультації стоматолога. У разі появи подразнення припинити застосування. Слід негайно звернутися до стоматолога або лікаря при виникненні набряку обличчя або ротової порожнини.
Зубна паста Sensodyne Прохолодна м`ята 100мл 5054563125736
Зубна паста Sensodyne Прохолодна м'ята - це спеціальний засіб для догляду за зубами та ротовою порожниною, розроблений для людей, які стикаються з проблемою чутливості зубів. Основною особливістю цієї пасти є вміст фтору, який сприяє зміцненню зубної емалі та зменшенню чутливості зубів до зовнішніх подразників. Завдяки регулярному використанню цієї зубної пасти, ви можете очікувати на зменшення болю та дискомфорту під час споживання гарячих і холодних напоїв, кислої їжі та солодких ласощів. Крім того, вона допомагає підтримувати вашу ротову порожнину в здоровому стані та освіжає подих. Для досягнення максимального результату рекомендується використовувати цю пасту регулярно під час чищення зубів. Як використовувати Невелику кількість пасти нанесіть на зубну щітку. Чистіть зуби протягом 2-х хвилин, після чого прополощіть рот водою. Чистіть зуби двічі, не більше трьох разів на день.
Зубна паста Sensodyne Екстра Відбілююча 75мл 4047400040706
Зубна паста Sensodyne Відбілююча Зниження та тривалий захист від чутливості зубів Щоденне відновлення чутливих ділянок зубів Відбілювання Захист від карієсу Свіже дихання. Обнаження дентину є причиною підвищеної чутливості зубів. З зубною пастою Sensodyne Відновлення та Захист Відбілююча у вас є можливість відновити нормальну чутливість. Зубна паста Sensodyne Відновлення та Захист Відбілююча утворює на поверхні чутливих ділянок зубів захисний шар, подібний до складу з природною емаллю зубів. Використовуйте пасту Sensodyne Відновлення та Захист Відбілююча 2 рази на день для відновлення та захисту зубів від чутливості. Разом з тим, паста Sensodyne Відновлення та Захист Відбілююча допомагає підтримувати природну білизну зубів.
Зубна паста Sensodyne Комплексний захист 75мл (4047400093801) 404740009380
Зубна паста Sensodyne Комплексний Захист Захищає емаль Дарує відчуття свіжості Захищає від утворення зубного нальоту Підтримує здоров'я ясен Зменшує хворобливі відчуття, спричинені чутливістю зубів . Переваги Sensodyne: Захист від карієсу Свіжий смак Зниження чутливості зубів Тривалий захист від чутливості зубів. Зубна паста Sensodyne Комплексний Захист утворює захисний шар на поверхні чутливих ділянок ваших зубів для тривалого захисту від чутливості. Має всі переваги догляду за порожниною рота, які вам необхідні, в одному комплексному засобі для чутливих зубів. При чистці зубів 2 рази на день зубна паста Sensodyne Комплексний Захист також захищає від утворення зубного нальоту та підтримує здоров'я ясен. Склад: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Zinc Citrate, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Sodium Fluoride, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin, Sucralose, Limonene, Cinnamal, Eugenol. Інструкція із застосування Дорослі та діти віком 14 років і старші: Нанесіть кількість пасти розміром з горошину на зубну щітку з м'якими щетинками. Чистити зуби двічі на день протягом 1 хвилини, але не більше трьох разів, або ж згідно з рекомендацією стоматолога (лікаря). Намагайтеся чистити всі чутливі ділянки зубів ретельніше. Чи не ковтати. Плюнути. Діти віком до 14 років: Проконсультуйтеся зі стоматологом або лікарем.
Зубна паста Sensodyne Комплексний захист 75мл (4047400093801) 505456311977
Зубна паста Sensodyne комплексний захист + відбілювання забезпечує всі важливі переваги для здоров'я порожнини рота Це також перша в історії зубна паста, яка містить сферичні очисні частинки, що мають оптимальний розмір і форму для забезпечення високоефективного очищення, яке м'якше впливає на поверхню зубів, а отже, є менш абразивним. Аромат цієї інновації доповнюють солодка подвійна м'ята, ромашка, алое вера та цитрусова олія. Коробка виготовлена з переробленого паперу, а разом з тюбиком і ковпачком обидві ці частини повністю придатні для вторинної переробки. Створено з використанням нової технології сферичного діоксиду кремнію для сильнішої, але м'якшої очищувальної дії. Особливості: Захист для чутливих зубів Комплексний щоденний догляд Зміцнює зубну емаль М'яко очищує за допомогою технології сферичного діоксиду кремнію Допомагає зберегти природну білизну зубів Видаляє зубний наліт Допомагає захистити від карієсу Сприяє здоров'ю ясен Як використовувати Невелику кількість пасти нанесіть на зубну щітку. Чистіть зуби протягом 2-х хвилин, після чого прополощіть рот водою.Чистіть зуби двічі, не більше трьох разів на день. Зведіть до мінімуму ковтання зубної пасти, завжди випльовуйте її. Зберігати в недоступному для дітей місці. Цей продукт не призначений для використання дітьми віком до 12 років, якщо це не рекомендовано стоматологом або лікарем загальної практики. Містить фтор і тому допомагає захистити зуби від карієсу.
Зубна паста Sensodyne Чутливість зубів та захист ясен 75мл 5054563154415
Клінічні дослідження підтверджують, що зубна паста Sensodyne чутливість зубів і захист ясен ефективно полегшує підвищену чутливість зубів та сприяє покращенню здоров'я ясен. Особливості: Збагачена фторидом, має подвійну дію. Створює захисний шар, який надійно покриває чутливі ділянки зубів, успішно зменшуючи відчуття підвищеної чутливості. Ефективно бореться з бактеріями зубного нальоту, що сприяє покращенню стану ясен. Рекомендується чистити зуби цією зубною пастою двічі на день, проводячи процедуру протягом двох хвилин. Містить фторид олова, який допомагає полегшити підвищену чутливість зубів та боротися з проблемами ясен, які можуть виникати при щоденному чищенні зубів двічі на день, тривалість якого складає 2 хвилини.
Зубна паста Sensodyne Відновлення та захист Відбілююча, 75 мл
Зубна паста Sensodyne Відновлення та Захист, 75 мл
Зубна паста Sensodyne Чутливість зубів та захист ясен, 75 мл
Зубна паста SENSODYNE Захист від карієсу 75 мл (5054563095923)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
SENSODYNE Комплексная защита 75 мл (4047400093801)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Зубна паста Sensodyne Прохолодна м`ята 100 мл (5054563125736)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Зубна паста SENSODYNE Відновлення та захист 75мл (5054563125774)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Зубна паста SENSODYNE Pronamel Комплексна дія 75 мл (5000347014437)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
SENSODYNE Відновлення та Захист Вибілююча 75мл (5054563103321)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Зубна паста SENSODYNE Чутливість зубів та захист ясен 75 мл (5054563154415
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Зубна паста SENSODYNE Комплексний захист та відбілювання 75мл (50545631197
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Зубна паста SENSODYNE Захист від карієсу 75 мл (5054563095923)
Зубна паста Sensodyne Прохолодна м`ята 100 мл (5054563125736)
SENSODYNE Комплексная защита 75 мл (4047400093801)
SENSODYNE Відновлення та Захист Вибілююча 75мл (5054563103321)
Зубна паста SENSODYNE Відновлення та захист 75мл (5054563125774)
Зубна паста SENSODYNE Pronamel Комплексна дія 75 мл (5000347014437)
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубные пасты и ополаскиватели Sensodyne. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить зубная паста / ополаскиватель Sensodyne в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на зубные пасты и ополаскиватели Sensodyne. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История