искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Пол
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 10 моделей:
| Urtekram Сбросить все
Органічна зубна паста Urtekram Тутті-Фрутті, 75 мл
Органическая зубна паста Urtekram Green Matcha Свіжа м'ята, 75 мл
Органічна зубна паста для дітей Urtekram Алоє Вера, 75 мл
Urtekram Mint & Green Tea зубна паста м'ятна с зеленим чаєм 75 мл
Urtekram Mint & Green Tea, 75 мл, З натуральними екстрактами для чоловіків, Зубна паста Urtekram Mint & Green Tea не містить фтору, зміцнює зуби у природний спосіб. Це особливо підходить для чутливих зубів і ясен. Властивості: освіжає подих ретельно піклується про зуби та ясна ретельно чистить зуби Склад: не містить піноутворювачів натуральні екстракти веган-засіб не містить хімічних барвників Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Urtekram Strong Mint відбілююча зубна паста для чутливих зубів 75 мл
Urtekram Strong Mint, 75 мл, З натуральними екстрактами для чоловіків, Зубна паста Urtekram Strong Mint не містить фтору, зміцнює зуби у природний спосіб. Це особливо підходить для чутливих зубів і ясен. Властивості: знижує чутливість зубів забезпечує профілактику виникнення зубного нальоту, каменю та карієсу освіжає подих ретельно піклується про зуби та ясна зберігає свіжість подиху Склад: не містить флуоридів не містить піноутворювачів натуральні екстракти веган-засіб не містить хімічних барвників Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Urtekram Children's Toothpaste Original дитяча зубна паста 75 мл
Urtekram Children's Toothpaste Original, 75 мл, Зубні пасти для дітей для дітей, Зубна паста Urtekram Children's Toothpaste досконало вичистить дитячі зуби та забезпечить їм здоров’я та білизну. Властивості: видаляє зубний наліт зміцнює зубну емаль має приємний смак ефективно захищає зуби Склад: не містить флуоридів веган-засіб Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день: вранці та ввечері, а також після кожного прийому їжі. Після використання пасти ретельно прополощіть рот.
Органічна зубна паста Urtekram з евкаліптом, 75 мл
Urtekram Органічна Чайне дерево 75 мл (5765228837825) ОрганічнаЧайнедерево
Вага, г/Немає|Бренд/Urtekram|Призначення/Очищення|Еко/Да|Об`єм, мл/75 мл
Urtekram Органічна Евкаліпт 75 мл (5765228837818) ОрганічнаЕвкаліпт75мл(57
Вага, г/Немає|Бренд/Urtekram|Призначення/Відбілювання, Очищення, Зміцнення|Еко/Да|Особливості/Відчуття свіжості|Об`єм, мл/75 мл
Urtekram органічна Алое Віра 75 мл органічнаАлоеВіра75мл
Вага, г/Немає|Бренд/Urtekram|Призначення/Очищення, Зміцнення, Заспокоєння|Еко/Да|Об`єм, мл/75 мл

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубные пасты и ополаскиватели Urtekram. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить зубная паста / ополаскиватель Urtekram в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на зубные пасты и ополаскиватели Urtekram. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История