искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 18 моделей:
| APIVITA Сбросить все
Гель для душу Apivita Royal Honey з ефірними оліями, з медом, 500 мл
Apivita Rose Pepper гель для душу з есенціальними маслами 250 мл
Apivita Rose Pepper, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Apivita Rose Pepper допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: повертає шкірі відчуття комфорту пом'якшує та підвищує еластичність шкіри робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Apivita Caring Lavender ніжний гель для душу для чутливої шкіри 250 мл
Apivita Caring Lavender, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Apivita Caring Lavender — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою повертає шкірі відчуття комфорту засіб пройшов дерматологічне тестування Склад: без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Apivita Royal Honey зволожуючий гель для душу з есенціальними маслами 250
Apivita Royal Honey, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Apivita Royal Honey — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: інтенсивно зволожує робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою повертає шкірі відчуття комфорту Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Apivita Refreshing Fig освіжаючий гель для душа з есенціальними маслами 50
Apivita Refreshing Fig, 500 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Apivita Refreshing Fig — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень інтенсивно зволожує робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Apivita Tonic Mountain Tea тонізуючий гель для душа 500 мл
Apivita Tonic Mountain Tea, 500 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Apivita Tonic Mountain Tea — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: живить шкіру та піклується про неї миє шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Apivita Pure Jasmine зволожуючий гель для душу 500 мл
Apivita Pure Jasmine, 500 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Apivita Pure Jasmine — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою інтенсивно зволожує повертає шкірі відчуття комфорту Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Apivita Kids Mini Bees дитячий шампунь для волосся та тіла 75 мл
Apivita Kids Mini Bees, 75 мл, Дитячі шампуні для дітей, Шампунь Apivita Kids Mini Bees ретельно миє дитяче волосся, робить його м’яким і запашним. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень миє волосся глибоко очищає шкіру робить волосся шовковистим, ніжним і здоровим на вигляд робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Склад: містить не менше 99 % інгредієнтів природного походження без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Нанесіть на волосся, спіньте та ретельно ополосніть.
Apivita Tonic Mountain Tea тонізуючий гель для душа 75 мл
Apivita Tonic Mountain Tea, 75 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Apivita Tonic Mountain Tea — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: живить шкіру та піклується про неї миє шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Apivita Pure Jasmine зволожуючий гель для душу 75 мл
Apivita Pure Jasmine, 75 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Apivita Pure Jasmine — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою інтенсивно зволожує повертає шкірі відчуття комфорту Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Apivita Tonic Mountain Tea тонізуючий гель для душа 250 мл
Apivita Tonic Mountain Tea, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Apivita Tonic Mountain Tea — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: живить шкіру та піклується про неї миє шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Apivita Refreshing Fig освіжаючий гель для душа з есенціальними маслами 25
Apivita Refreshing Fig, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Apivita Refreshing Fig — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень інтенсивно зволожує робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Apivita Pure Jasmine зволожуючий гель для душу 250 мл
Apivita Pure Jasmine, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Apivita Pure Jasmine — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою інтенсивно зволожує повертає шкірі відчуття комфорту Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Apivita Initimate Hygiene Daily свіжий гель для інтимної гігієни 75 мл
Apivita Initimate Hygiene Daily, 75 мл, Гель для інтимної гігієни для жінок, Хочете почуватися свіжими й упевненими в собі? Засіб Apivita Initimate Hygiene Daily дбайливо доглядає за зовнішніми поверхнями інтимних частин тіла, допомагає підтримувати їх у чистоті й дарує відчуття комфорту. Крім того, його спеціальна формула не порушує природного рівня рН шкіри цих делікатних ділянок, що має важливе значення для правильної та збалансованої інтимної гігієни. Властивості: ніжно миє чутливі ділянки на тілі інтенсивно зволожує не порушує природний рівень pH і відновлює його забезпечує довготривале відчуття свіжості запобігає розмноженню бактерій не порушує природного мікробіому здорової шкіри Склад: без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на інтимні ділянки тіла, після чого ретельно ополосніть.
Apivita Initimate Hygiene Daily свіжий гель для інтимної гігієни 300 мл
Apivita Initimate Hygiene Daily, 300 мл, Гель для інтимної гігієни для жінок, Хочете почуватися свіжими й упевненими в собі? Засіб Apivita Initimate Hygiene Daily дбайливо доглядає за зовнішніми поверхнями інтимних частин тіла, допомагає підтримувати їх у чистоті й дарує відчуття комфорту. Крім того, його спеціальна формула не порушує природного рівня рН шкіри цих делікатних ділянок, що має важливе значення для правильної та збалансованої інтимної гігієни. Властивості: ніжно миє чутливі ділянки на тілі інтенсивно зволожує не порушує природний рівень pH і відновлює його забезпечує довготривале відчуття свіжості запобігає розмноженню бактерій не порушує природного мікробіому здорової шкіри Склад: без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на інтимні ділянки тіла, після чого ретельно ополосніть.
Apivita Initimate Hygiene Lady делікатний гель для інтимної гігієни для що
Apivita Initimate Hygiene Lady, 300 мл, Гель для інтимної гігієни для жінок, Хочете почуватися свіжими й упевненими в собі? Засіб Apivita Initimate Hygiene Lady дбайливо доглядає за зовнішніми поверхнями інтимних частин тіла, допомагає підтримувати їх у чистоті й дарує відчуття комфорту. Крім того, його спеціальна формула не порушує природного рівня рН шкіри цих делікатних ділянок, що має важливе значення для правильної та збалансованої інтимної гігієни. Властивості: ніжно миє чутливі ділянки на тілі не порушує природний рівень pH і відновлює його не викликає подразнення має приємний аромат забезпечує довготривале відчуття свіжості підтримує баланс мікробіому шкіри Склад: без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на інтимні ділянки тіла, після чого ретельно ополосніть.
Apivita Initimate Hygiene Intimate Plus ніжний гель-піна для вмивання для
Apivita Initimate Hygiene Intimate Plus, 300 мл, Гель для інтимної гігієни для жінок, Хочете почуватися свіжими й упевненими в собі? Засіб Apivita Initimate Hygiene Intimate Plus дбайливо доглядає за зовнішніми поверхнями інтимних частин тіла, допомагає підтримувати їх у чистоті й дарує відчуття комфорту. Крім того, його спеціальна формула не порушує природного рівня рН шкіри цих делікатних ділянок, що має важливе значення для правильної та збалансованої інтимної гігієни. Властивості: інтенсивно зволожує зменшує подразнення та почервоніння не порушує природний рівень pH і відновлює його ніжно миє чутливі ділянки на тілі забезпечує довготривале відчуття свіжості Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на інтимні ділянки тіла, після чого ретельно ополосніть.
Apivita Kids Mini Bees мийний гель для тіла й волосся 500 мл
Apivita Kids Mini Bees, 500 мл, Дитячі шампуні для дітей, Гель для душу — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень інтенсивно зволожує робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою зменшує напруження шкіри та захищає її від подразнень грайливий дитячий дизайн Склад: містить не менше 99 % інгредієнтів природного походження без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Нанесіть на мокру шкіру та ніжно омивайте. Після вмивання ретельно ополосніть. Підходить для щоденного використання.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гель для душа APIVITA. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить гель для душа APIVITA в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на гель для душа APIVITA. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История