искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 88 моделей:
| Dove Сбросить все
Крем-гель для душу Dove Глибоке живлення та зволоження 225 мл
Крем-гель для душу Dove Надихаючий, 225 мл
Крем-гель для душу Dove Відновлення, 225 мл
Крем-гель для душу Dove Відновлення з рожевою глиною, 250 мл
Крем-гель для душу Dove Фісташковий крем і магнолія, 250 мл
Крем-гель для душу Dove Ритуал краси пробудження, 225 мл
Крем-гель для душу Dove Дотик свіжости, 450 мл
Dove Nourishing Silk поживний гель для душу для ніжної і гладенької шкіри
Dove Nourishing Silk, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Nourishing Silk допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою інтенсивно зволожує повертає шкірі відчуття комфорту миє шкіру та позбавляє її від забруднень живить шкіру та піклується про неї Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Dove Men+Care Clean Comfort гель для душу 250 мл
Dove Men+Care Clean Comfort, 250 мл, Гелі для душу для чоловіків, Гель для душу Dove Men+Care Clean Comfort перетворить щоденну рутинну гігієну на унікальне освіжаюче задоволення. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою інтенсивно зволожує повертає шкірі відчуття комфорту засіб пройшов дерматологічне тестування Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Dove Reviving Pomegranate & Hibiscus поживний гель для душу 250 мл
Dove Reviving Pomegranate & Hibiscus, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Reviving Pomegranate & Hibiscus допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень живить шкіру та піклується про неї повертає шкірі відчуття комфорту Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual заспокійливий гель для душу 225 мл
Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, 225 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень живить шкіру та піклується про неї інтенсивно зволожує робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Dove Go Fresh Fresh Touch поживний гель для душу 450 мл
Dove Go Fresh Fresh Touch, 450 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Go Fresh Fresh Touch допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою повертає шкірі відчуття комфорту миє шкіру та позбавляє її від забруднень інтенсивно зволожує живить шкіру та піклується про неї Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Dove Anti-Stress гель для душу з релакс-ефектом Blue Chamomile & Oat Milk
Dove Anti-Stress, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Dove Anti-Stress — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри повертає шкірі відчуття комфорту Склад: без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Dove Renewing ніжний гель для душу Peony & Rose 250 мл
Dove Renewing, 250 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Dove Renewing  — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри повертає шкірі відчуття комфорту Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Гель для душу Dove Men+Care Чистота та комфорт 250мл 8720181313417
Гель для душу Dove Men+Care Чистота і комфорт містить технологію Micromoisture, яка зволожує та очищає шкіру. У складі цього гелю для душу є поживні речовини для зміцнення шкіри. Підходить для обличчя і тіла. Розроблений спеціально для чоловіків. Спосіб застосування Нанесіть гель на мочалку або долоню, злегка спіньте і розподіліть по всьому тілу, після чого змийте водою піну.
Гель для душу Dove Men+Care Свіжість мінералів та шавлії 250мл 87109086897
Отримайте свіжість і енергію з новим гелем для душу та обличчя Dove Men+Care Свіжість мінералів і шавлії! Цей гель для душу, спеціально розроблений для чоловіків, забезпечить вам повне очищення та відчуття бадьорості на тривалий час, не подразнюючи шкіру та не викликаючи сухості. Здоровий вигляд вашої шкіри починається з правильного засобу очищення. Новий гель для душу та обличчя Dove Men+Care Свіжість мінералів і шавлії - це не просто засіб захисту від бруду та поту, це трохи більше. Завдяки технології MicroMoisture, він забезпечує зволоження для більш здорової шкіри. Клінічно доведено, що ця технологія бореться з сухістю шкіри краще, ніж звичайні чоловічі гелі для душу, до того ж Dove Men+Care Свіжість мінералів і шавлії активується безпосередньо на шкірі та легко змивається з тіла. Придбати новий гель для душу та обличчя Dove Men+Care Свіжість мінералів і шавлії - значить вбити одразу кілька зайців. По-перше, забезпечити ефективне щоденне очищення. Адже гель призначений для повсякденного зволоження і живлення шкіри, запобігаючи сухості як на тілі, так і на обличчі. По-друге, ви миттєво відчуєте вибух свіжості, і енергії вистачить на весь день. Особливості: Насичений натуральними освіжаючими інгредієнтами: мінералами та шавлією. Розроблено з урахуванням особливостей чоловічої шкіри. Технологія мікрозволоження запобігає сухості шкіри. Ефективна формула дозволяє гелю для душу легко змиватися. Продукт пройшов дерматологічне тестування. Відчуття свіжості.
Гель для душу Dove Живлення з екстрактом гібіскусу та какао 400мл 87201812
Лінійка краси, натхненна секретами краси жінок з усього світу, поєднує в собі дбайливий догляд від Dove і природні інгредієнти. Жінки давно використовують цілющу силу меду, багато хто вірить у його омолоджувальні та цілющі властивості. Також, використання вівсяного молока дарує комфорт і допомагає зменшити подразнення чутливої шкіри. Природні антибактеріальні властивості меду допомагають зменшити запалення і відновити суху та пошкоджену шкіру. Протягом століть відновлювальні здібності вівса зробили його важливим елементом у косметичних процедурах. Поряд із заспокійливими і зволожувальними властивостями, молочна кислота і вівсяне молоко діють як ніжний ексфоліант для сухої, тьмяної шкіри.
Dove Hydrating Care зволожуючий гель для душу 450 мл
Dove Hydrating Care, 450 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Hydrating Care допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень інтенсивно зволожує пом'якшує та підвищує еластичність шкіри Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Гель для душу Dove Men+Care Чистота та комфорт 400мл 8720181313448
Гель для душу Dove Men+Care Чистота і комфорт містить технологію Micromoisture, яка зволожує та очищає шкіру. У складі цього гелю для душу є поживні речовини для зміцнення шкіри. Підходить для обличчя і тіла. Розроблений спеціально для чоловіків. Спосіб застосування Нанесіть гель на мочалку або долоню, злегка спіньте і розподіліть по всьому тілу, після чого змийте водою піну.
Dove Revitalising Ritual відновлюючий гель для душу 400 мл
Dove Revitalising Ritual, 400 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Revitalising Ritual допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри живить шкіру та піклується про неї робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Dove Rejuvenating кремовий гель для душу Cherry & Chia Milk 450 мл
Dove Rejuvenating, 450 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Dove Rejuvenating допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри повертає шкірі відчуття комфорту Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Гель для душу Dove Антистрес із блакитною ромашкою та вівсяним молоком 750
Гель для душу Dove Антистрес із сироваткою потрійного зволоження, блакитна ромашка і вівсяне молоко допомагають заспокоїти суху спресовану шкіру тільки за одне прийняття душу. Зволожувальна формула містить очищувальні та зволожувальні компоненти природного походження і не містить сульфатів SLES. Ніжна до мікробіому Дерматологічно протестовано Пляшка на 100% з переробленого пластику (за винятком кришечки) На 97% біорозкладна формула (OECD методи тестування 301, 302 або 310) 0% сульфатів SLES (SLES - натрію лауретсульфат)
Гель-крем для душу DOVE Пробудження з матчою та квітами сакури 225 мл(8720
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Гель для душу Dove Пробудження почуттів Гранат та чай з гібіскусу 250мл(87
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гель для душа Dove. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить гель для душа Dove в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на гель для душа Dove. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История