искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 5 моделей:
| Nesti Dante Сбросить все
Nesti Dante Romantica Florentine Rose and Peony гель для душу та піна для
Nesti Dante Romantica Florentine Rose and Peony, 300 мл, Піни для ванни для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Nesti Dante Romantica Florentine Rose and Peony допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: зволожує та живить шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Nesti Dante Dolce Vivere Portofino гель для душу та піна для ванни 300 мл
Nesti Dante Dolce Vivere Portofino, 300 мл, Піни для ванни для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Nesti Dante Dolce Vivere Portofino допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: зволожує та живить шкіру надасть відчуття комфорту та спокою миє шкіру та позбавляє її від забруднень Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Nesti Dante Romantica Wild Tuscan Lavender and Verbena ніжний гель для душ
Nesti Dante Romantica Wild Tuscan Lavender and Verbena, 300 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Nesti Dante Romantica Wild Tuscan Lavender and Verbena допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою інтенсивно зволожує Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Nesti Dante Il Frutteto Olive and Tangerine гель для душу та піна для ванн
Nesti Dante Il Frutteto Olive and Tangerine, 300 мл, Піни для ванни для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Nesti Dante Il Frutteto Olive and Tangerine допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: зволожує та живить шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Nesti Dante Gold гель для душу 300 мл
Nesti Dante Gold, 300 мл, Гелі для душу для жінок, Гель для душу Nesti Dante Gold — невід’ємна деталь щоденної гігієни. Акуратно, але дбайливо очищає шкіру всього тіла, надаючи їй необхідного зволоження. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою створює рясну піну під час миття Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гель для душа Nesti Dante. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить гель для душа Nesti Dante в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на гель для душа Nesti Dante. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История