искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 120 моделей:
| Nivea Сбросить все
Гель-догляд для душу Nivea Карамболь та олія моної, 250 мл (80853)
Гель-догляд для душу Nivea Creme Soft, 250 мл
Гель для душу Nivea Arctic Ocean 3 в 1, 250 мл
Гель для душу Nivea Men Заряд чистоти, 500 мл (4005900054319)
Гель для душу Nivea Лемонграс та олія з екстрактом лемонграсу 250мл 400600
В результаті використання гелю для душу «Лемонграс і масло» торгової марки Nivea ви зможете випробувати одночасно відчуття очищення, свіжості та догляду. Засіб володіє освіжаючим ароматом лемонграсу, наділеним будить силою впливу на жіночий організм. Крім цього, гель для душу містить в собі доглядають маслянисті гранули, які подарують незабутнє свіже відчуття і зроблять поверхню шкіри зволоженою і доглянутою. Легкий ненав'язливий аромат лемонграсу пробудить почуття, а шовковиста багато піни гелю зробить епідерміс чистим, свіжим і доглянутим. Завдяки наявності в складі гелю натуральних олій ви позбавите себе від необхідності використання додаткових засобів для зволоження. А найголовніше, що після його застосування шкіра не буде виглядати сухий. Спосіб застосування:нанесіть невелику кількість гелю на вологе тіло, помасажуйте. Рясну піну змийте водою. Склад:aqua, sodium, laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, acrylates copolymer, peg-7 glyceryl cocoate, phenoxyethanol, peg-40 hydrogenated castor oil, disodium cocoyl glutamate, methylparaben, propylparaben, trisodium edta , propylene glycol, helianthus annuus, lactose, microcrystalline cellulose, benzophenone-4, cymbopogon schoenanthus, parfum, ci 77492, ci 13015, ci 42051.
Гель для душу Nivea Men Boost 3в1 Для тіла волосся з кофеїном 250мл 400600
Як холодний ранковий душ, комплексний засіб 3в1 Boost від Nivea Men здатний пробудити кожен міліметр твого тіла. Натуральний Кофеїн в складі формули і свіжий аромат зарядить енергією на цілий день. Гель Підходить для очищення тіла, волосся і обличчя всіх типів шкіри.
Гель для душу Nivea Men Сила Вугілля з активованим вугіллям 250мл 40060000
Німецькі експерти спеціально для справжніх чоловіків створили приголомшливий продукт з незвичайною назвою. Оригінальний гель для душу забезпечує глибоке очищення, видаляючи з шкіри будь-які забруднення неймовірно швидко і делікатно! Секретом високої ефективності інноваційного засобу є додавання до складу активного вугілля, який має потужні абсорбуючі здібності. Під впливом води замість ароматної текстури темного кольору залишається ніжна біла пінка - немов магніт, вона притягає забруднення, а потім повністю змивається. У складі містяться зволожуючі і живильні компоненти, завдяки яким не створюється відчуття стягнутості або сухості. Продукт воістину чудовий: він відрізняється чорним дизайном і лаконічним оформленням в чоловічому стилі. Крім того, приємно вражає мужній аромат з цитрусовими. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Sodium Chloride, PEG-3 Distearate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Citric Acid.
Гель для душу Nivea Men Срібний захист із іонами срібла 250мл 400580851811
З гелем «Срібний захист» Nivea кожен чоловік зможе надати своєму тілу відчуття чистоти і свіжості на весь день. Засіб, на відміну від звичних продуктів по догляду за тілом, володіє ще й дезодорують якостями. У його складі присутні особливі іони срібла, які продовжать відчуття чистоти і свіжості на весь день. Ефективна формула кошти скоротить кількість бактерій, що є причиною появи неприємного запаху. Гель є універсальним доглядають продуктом, так як його можна використовувати не тільки для очищення шкіри тіла, але і особи, і волосся. Після його застосування вас оточить незрима свіже хмара, яке доповнено чудовим стійким ароматом. Ефект від використання представленого гелю триватиме довго. Після його використання ви не будете відчувати почуття дискомфорту або стягнутості, вас переповнять тільки позитивні емоції. Спосіб застосування:зволожите шкіру водою, нанесіть трохи гелю і вспеньте, ніжно помасажуйте. Змийте під теплим душем.   Склад:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Butyl Acrylate/Ethyltrimonium Chloride, Methacrylate/Styrene Copolymer, Silver Citrate, Sodium Chloride, Glycerin, PEG- 200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-7, Glycol Distearate, Citric Acid, Laureth-4, Benzophenone-4, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Methylparaben, Propylparaben, Linalool, Limonene, Coumarin, CI 61570, CI 16035, CI 10316.
Nivea Intimo Mild емульсія для інтимної гігієни 250 мл
Nivea Intimo Mild, 250 мл, Інтимна гігієна для жінок, Хочете почуватися свіжими й упевненими в собі? Засіб Nivea Intimo Mild дбайливо доглядає за зовнішніми поверхнями інтимних частин тіла, допомагає підтримувати їх у чистоті й дарує відчуття комфорту. Крім того, його спеціальна формула не порушує природного рівня рН шкіри цих делікатних ділянок, що має важливе значення для правильної та збалансованої інтимної гігієни. Властивості: ніжно миє чутливі ділянки на тілі забезпечує довготривале відчуття свіжості зменшує подразнення та почервоніння інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на інтимні ділянки тіла, після чого ретельно ополосніть.
Гель-догляд для душу Nivea Крем та Троянда з олією мигдалю 500мл 400600002
Гель-догляд для душу "Крем і Троянда" від NIVEA з мигдалевою олією турбується про шкіру, роблячи її неймовірно м'якою. Ніжний аромат троянди перетворить щоденне прийняття душу на момент справжнього задоволення та турботи про себе. NIVEA дбає не лише про вашу шкіру, але й про планету: формула гелю є біорозкладною* та не містить мікропластик. Особливості: М'яко очищує шкіру та доглядає за нею. Дарує відчуття м'якої та ніжної шкіри. З натуральною мигдалевою олією. Залишає ніжний аромат троянди. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Sodium Chloride, Laureth-4, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Parfum.
Гель-догляд для душу Nivea Крем та Абрикос з олією абрикосових кісточок 50
Гель-догляд для душу «Крем і Абрикос» з натуральним маслом абрикосових кісточок дбайливо очищує і піклується про шкіру, роблячи її неймовірно м'якою. Ніжний аромат гель-догляду для душу «Крем і Абрикос» пробудить Ваші почуття і перетворить щоденне прийняття душу в момент справжньої насолоди та турботи про себе.  
Nivea Creme Soft кремовий гель для душу максі 500 мл
Nivea Creme Soft, 500 мл, Гелі для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Nivea Creme Soft допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри повертає шкірі відчуття комфорту живить шкіру та піклується про неї Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Гель для душу Nivea Men Boost 3в1 Для тіла обличчя волосся з кофеїном 500м
Як холодний ранковий душ, комплексний засіб 3в1 Boost від Nivea Men здатний пробудити кожен міліметр вашого тіла. Натуральний Кофеїн в складі формули і свіжий аромат зарядить енергією на цілий день. Гель Підходить для очищення тіла, волосся і обличчя всіх типів шкіри.
Гель-догляд для душу Nivea Крем та Апельсин з екстрактом бамбука 750мл 400
Пориньте у дивовижний світ насолоди та свіжості з гелем для душу «Крем і Апельсин», створений фахівцями популярного бренду Nivea. Збалансована формула розроблена для ефективного очищення, яке надовго забезпечує почуття чистоти та свіжості, тішить м'якістю та делікатністю. Гель швидко піниться, миттєво перетворюючись на білу, запашну хмарку, яка огортає тіло ніжною, приємною вуаллю. Соковитий аромат цитрусових дарує заряд позитивної енергії та чудовий настрій на цілий день. Засіб делікатно очищає шкіру від забруднень: пилу, надлишків себуму, залишку продуктів, що Доглядає. Вже після першого застосування ви гідно оціните чудове почуття свіжості та комфорту. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Glyceryl Glucoside, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract,Prunus Amygdalus Dulcis Oil,Sodium Chloride,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Polyquaternium-7,Styrene/Acrylates Copolymer,Citric Acid,PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate,Glyceryl Linalool,Geraniol,Butylphenyl Methylpropional,Parfum,CI 15985.
Гель-догляд для душу Nivea Кокос та масло жожоба, 250 мл
Гель для душу Nivea Men Заряд чистоти, 250 мл
Гель для душу Nivea Men Спорт 3 в 1 для тіла, обличчя та волосся, 500 мл (
Гель для душу Nivea Апельсин та Олія Авокадо, 750 мл (9005800263694)
Гель-догляд для душу Nivea Крем та алое, 750 мл
NIVEA Моменты гармонии (4005808577910)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Гель-догляд для душу NIVEA Зволоження та Догляд з олією мигдалю 250 мл(400
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Гель для душу NIVEA Свіжість та турбота з натуральним алое вера 250 мл (40
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
NIVEA Лемонграсс и масло 250мл (4005808127030)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
NIVEA Экстремальная свежесть 250 мл (4005808196739)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гель для душа Nivea. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить гель для душа Nivea в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на гель для душа Nivea. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История