искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 61 моделей:
| Palmolive Сбросить все
Гель-крем для душу Palmolive Naturals Orchid, 250 мл (896542)
Гель для душу Palmolive Thermal Spa Mineral Massage 250 мл
Гель для душу Palmolive Naturals Мигдальне Молочко 250 мл
Гель для душу Palmolive Thermal Spa Smooth Butter 250 мл
Гель для душу Palmolive Naturals Кокос та Молочко 250 мл
Гель для душу Palmolive Thermal Spa Заспокійлива олія з олією макадамії 25
Гель для душу 3 у 1 Palmolive Спорт, 250 мл
Гель для душу Palmolive Енергійний 250 мл
Гель для душу Palmolive Naturals Молочні протеїни 500 мл
Гель для душу Palmolive Natural Оливка та молочко 750 мл
Гель для душа Palmolive Спорт 500 мл (895869)
Гель для душу Palmolive Thermal Spa Mineral Massage 750 мл
Гель для душу Palmolive Спорт 750 мл
Palmolive Thermal Spa Silky Oil омолоджуючий гель для душа 250 мл
Palmolive Thermal Spa Silky Oil, 250 мл, Гелі для душу унісекс, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Palmolive Thermal Spa Silky Oil допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: інтенсивно зволожує миє шкіру та позбавляє її від забруднень повертає шкірі відчуття комфорту Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження
Palmolive Naturals Ultra Moisturising Молочко для душу 250 мл
Palmolive Naturals Ultra Moisturising, 250 мл, молочко для ванни для жінок, Не хочете нехтувати щоденною гігієною, але ваша шкіра потерпає від надмірної сухості, якщо ви миєтеся звичайними гелями для душу? Крем для душу Palmolive Naturals Ultra Moisturising – ідеальний вибір для вас. Він допоможе видалити всі забруднення під час миття, забезпечить необхідне зволоження шкіри, підживить її, а також, завдяки своїй м’якій кремовій текстурі, подарує приємні відчуття. Засіб підтримає водний баланс шкіри, не допускаючи пересушування або пошкодження природного гідроліпідного бар’єра на її поверхні. Властивості: дбайливо очищає шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою живить шкіру та піклується про неї Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Palmolive Naturals Orchid легкий крем для душу для жінок 500 мл
Palmolive Naturals Orchid, 500 мл, Креми для душу для жінок
Palmolive Naturals Almond кремовий гель для душу з мигдалевою олією з доза
Palmolive Naturals Almond, 750 мл, Креми для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Palmolive Naturals Almond допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою живить шкіру та піклується про неї інтенсивно зволожує повертає шкірі відчуття комфорту Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Palmolive Naturals Orchid кремовий гель для душу з екстрактом орхідеї з до
Palmolive Naturals Orchid, 750 мл, Креми для душу для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Palmolive Naturals Orchid допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою живить шкіру та піклується про неї інтенсивно зволожує повертає шкірі відчуття комфорту Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Palmolive Naturals Kids кремовий гель для душу для дитячої шкіри з дозатор
Palmolive Naturals Kids, 750 мл, Купання дітей для дітей, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Palmolive Naturals Kids допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень робить шкіру оксамитово-м’якою та гладкою живить шкіру та піклується про неї Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
Гель для душу Palmolive Смузі Оксамитова Ожина 500 мл
Гель для душу Palmolive Smoothies Refreshing Peach 500 мл
Гель для душу Palmolive Citrus Crush, 500 мл (895868)
Palmolive Naturals Smooth Delight Молочко для душу 250 мл
Palmolive Naturals Smooth Delight, 250 мл, Молочко для ванни для жінок
Palmolive Aroma Essence Sweet Delight гель для душу 250 мл
Palmolive Aroma Essence Sweet Delight, 250 мл, Гелі для душу унісекс, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу Palmolive Aroma Essence Sweet Delight допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Підходить для щоденного використання.
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гель для душа Palmolive. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить гель для душа Palmolive в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на гель для душа Palmolive. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История