искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 60 моделей:
| CarLife Сбросить все
Манометр CarLife автомобільний (TG571) TG571
Автомобільний манометр CarLife використовується для перевірки тиску в шинах автомобіля. Має металевий корпус з гумовим покриттям і кнопку скидання тиску. Тиск 0,5-7.5 Атм (20-100 PSI)
Манометр CarLife цифровий (TG562) TG562
Не у всіх є бажання і можливість щоранку підкачувати колеса, підключаючи електричний компресор або навіть ножний насос. Але за тиском в шинах стежити потрібно обов'язково! Це гарантія Вашої безпеки. Перевірка тиску в шинах забезпечує постійний контроль над станом зносу покришок а також витратою палива. Електричний манометр Carlife TG562 дозволить швидко і легко робити цю процедуру щодня без особливих зусиль. Навіть в темний час доби Вам вдасться чітко вважати показання на дисплеї манометра, який оснащений яскравою LED підсвічуванням.
Манометр автомобильный 4 Атм TG574
Манометр цифровой 7Bar TG561
Манометр CarLife автомобільний (TG571)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Манометр цифровий Carlife TG562, 7 bar
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Манометр CarLife автомобільний (TG571)
Манометр цифровий Carlife TG562, 7 bar
Манометр CarLife автомобільний (TG581) TG581
Манометр Carlife TG581 - спеціальний вимірювальний прилад, призначений для вимірювання тиску в шинах як легкових, так і вантажних автомобілів. Цей прилад дасть змогу постійно дотримуватися оптимального тиску в шині, що дасть змогу запобігти надмірному зносу гуми і поліпшити стійкість автомобіля на дорозі, забезпечуючи водночас комфортну і безпечну їзду.  Модель TG581 має зручний циферблат, що має шкалу вимірювання ATM/PSI, що дасть змогу комфортно зчитувати показники тиску в діапазоні до 11 АТМ (160PSI). Для швидкого і безпечного приєднання до ніпеля, манометр має подвійний головний патрон/затискач, що дає змогу швидко і безпечно приєднати манометр до ніпеля, а гнучкий гумовий шланг із жорстким подовжувачем допоможе виміряти тиск навіть у здвоєних колесах. Корпус виконано з міцного металу високої якості, що забезпечить тривалий термін служби пристрою. Манометр має корпус компактної форми і невеликого розміру, який добре сидить у руці.
Манометр CarLife автомобільний (TG574) TG574
Автомобільний манометр CarLife використовується для перевірки тиску в шинах автомобіля. Має металевий корпус з гумовим покриттям і кнопку скидання тиску. Тиск 0,5-4 Атм (10-60 PSI).
Манометр CarLife автомобільний (TG582) TG582
Манометр Carlife TG582 - спеціальний вимірювальний прилад, призначений для вимірювання тиску в шинах як легкових, так і вантажних автомобілів. Цей прилад дасть змогу постійно дотримуватися оптимального тиску в шині, що дасть змогу запобігти надмірному зносу гуми та поліпшити стійкість автомобіля на дорозі, забезпечуючи водночас комфортну і безпечну їзду. Модель TG582 має зручний циферблат, що має шкалу вимірювання ATM/PSI, що дасть змогу комфортно зчитувати показники тиску в діапазоні до 12 Атм (170PSI). Для швидкого і безпечного приєднання до ніпеля, манометр має подвійний головний патрон/затискач, що дає змогу швидко і безпечно приєднати манометр до ніпеля, а гнучкий гумовий шланг із жорстким подовжувачем допоможе виміряти тиск навіть у здвоєних колесах.
Манометр CarLife цифровий (TG561) TG561
Цифровий автомобільний манометр Carlife TG561 забезпечує постійно правильне визначення тиск в шинах, що в свою чергу дозволяє забезпечити вашу безпеку, знижує витрату палива і продовжує термін служби покришок.
Манометр автомобільний CarLife аналоговий 3,5 атм (TG572)
Манометр автомобільний CarLife аналоговий 5 атм (TG573)
Манометр автомобільний шинний CARLIFE 7,5 атм (TG571)
Манометр автомобільний Carlife
Манометр CarLife TG571
Манометр автомобільний CarLife (TG571/P)
Манометр автомобільний CarLife 7,5 Атм Прогумований (TG577/P)
Манометр 7,5атм Carlife (TG571) метал. корпус
Манометр автомобільний CarLife аналоговий 7,5 атм (TG571)
Манометр автомобільний CarLife аналоговий, 7.5 атм (TG571/P)
Манометр автомобільний CarLife аналоговий 11 атм гнучкий шланг подвійний з
Манометр автомобильный CarLife 4 Атм Прорезиненый (TG574)
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на манометры автомобильные CarLife. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить манометр автомобильный CarLife в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на манометры автомобильные CarLife. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История