искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 11579 моделей:
Сбросить все
Підстилка Big Agnes Footprint Blacktail 3, Hotel gray 021.0081
Підстилка під намети Big Agnes Blacktail 3 і Blacktail 3 Hotel. Рекомендується до використання, щоб продовжити життя підлоги вашого намету. Також цей футпринт разом із тентом і каркасом дає змогу встановити легке укриття Fast Fly, що стане у пригоді на пікніку чи пляжному відпочинку. Застосування: кемпінг, походи. Особливості: Легкий і компактний у складному стані. Доступна функція Fast Fly. Зносостійкий матеріал. Сумісний з Blacktail 3 і Blacktail 3 Hotel. Розмір в упакуванні: 20x13x5 см.
Підстилка Big Agnes Footprint Bunk House 4 021.0193
Підстилка Bunk House 4 - для вашого намету, що продовжить термін служби підлоги. Захищає основну підлогу від бруду, вологи, проколів, протирання. Футпринт Big Agnes також дає змогу встановити укриття Fast Fly, без використання корпусу намету. Особливості: Легка, довговічна тканина. Водостійка. Захистить підлогу від води, бруду, проколів. Компактно пакується.
Підстилка Big Agnes Footprint Wyoming Trail 4 gray 021.0169
Footprint Wyoming Trail 4 - додаткова підлога для намету Wyoming Trail 4, яка подовжить термін служби підлоги. Захищає основну підлогу від бруду, вологи, проколів, протирання. Футпринт Big Agnes також дає змогу встановити укриття Fast Fly без використання корпусу намету. Особливості: Легка, довговічна тканина. Водостійкість 1500 мм. Компактно упаковується. Розмір упаковування: 24х17х10 см.
Кейс для одночасної роботи газових балонів BRS-Q5
Кейс BRS-Q5 предназначен для установки и одновременного использования четырех цанговых баллонов. На выходе аксессуар имеет металлический шланг с резьбовым соединением. Кейс совместим с большинством газовых горелок и плит. Эффективность BRS-Q5 основана на одновременном использовании до четырех цанговых баллонов, устанавливаемых внутрь конструкции. Это решение продолжает время работы газового устройства, избавляя от необходимости регулярно заменять использованный газовый баллон на новый. Кроме того, кейс BRS-Q5 позволяет уменьшить расход топлива благодаря инновационной конструкции, которая предотвращает утечку газа и обеспечивает его стабильную подачу. Корпус изготовлен из ударопрочного пластика PC с мелкими алюминиевыми и стальными элементами.  
Комплект Газовий пальник + балон-картридж газовий EL GAZ ELG-215 + ELG-800
Пальник призначений для нагрівання води, розігріву або приготування їжі тощо. Працює від газового балон-картриджа із різьбовим підключенням. Легкий та зручний пальник стане корисним як у поході, на полюванні, на рибалці, так і на дачі, в домашніх умовах. Завдяки компактності конструкції її зручно транспортувати. Газовий примус забезпечує потужність 1360 Вт та витрату палива 100 г/год. Сумісність з балон-картриджем EL GAZ (104ELG-800, 104ELG-400, 104ELG-300) та їх аналогами. Комплект: Пальник газовий 104ELG-215CGE Балон-картридж газовий 104ELG-800 Сумісність з балон-картриджем EL GAZ (104 ELG-800, 104 ELG-400, 104ELG-300) та їх аналогами.
Підстилка Exped Mira Ii Hl Footprint grey – O/S – сірий 018.0085
Підстилка під намет, що захищає підлогу намету від бруду та вологи. Підстилка дещо менша від площі підлоги намету, щоб запобігти накопиченню конденсату між підлогою та підстилкою. Кріпиться регульованими еластичними шнурами. Можна використовувати також як захист від дощу, вітру, сонця (надмірного впливу ультрафіолетового випромінювання). Особливості: Розроблений виключно для намету Exped Mira II Hl. Додатково захищає дно намету від бруду, вологи та стирання. Можна швидко і головне надійно закріпити до каркаса. Додаткове покриття в області тенту.
Кільця High Peak ABS Mushroom Peg 13см 6 шт. Black (42216) 929001
Кілочки High Peak ABS Mushroom Peg 13 см 6 шт. Black (42216) - це набір із шести міцних кілочків, виготовлених із міцного ABS-пластику. Вони оснащені плоскою голівкою для легкої вставки та максимальної надійності фіксації. Ці кілочки ідеально підходять для закріплення тентів, наметів та інших споряджень на м'яких і пересипних ґрунтах. Завдяки своїй міцності та надійності, вони забезпечують стійкість конструкції навіть у непередбачуваних умовах природи. Крім того, їхній чорний колір робить їх непомітними на природному тлі, зберігаючи естетику вашого місця відпочинку.
Кілочки High Peak Glow in the Dark ABS Peg 20 см 6 шт. Luminous Green (422
Кілочки High Peak Glow in the Dark ABS Peg 20 см 6 шт. Luminous Green (42202) - це універсальні кріпильні кілочки, які виділяють світло в темряві завдяки своєму ABS-пластику, що фосфоресціює. Ідеально підходять для фіксації намету на різних типах ґрунту, забезпечуючи надійне утримання вашого укриття навіть у непередбачуваних умовах.
Перехідник Kovea Adapter KA-N9504 8806372095994
Спеціальний перехідник TKA-N9504 Adapter для пальників різьбового стандарту epi-gas на високий цанговий газовий балон KGF-0220. Використовується для всіх видів пальників Kovea із різьбовим приєднанням балона. Основний очевидний бонус використання цангового балона для пальників та ламп – дешевизна. Він коштує майже вдвічі менше, ніж різьбовий балон аналогічної ємності. Основним мінусом, у свою чергу, можна назвати дуже низьку стійкість балона, у зв'язку з чим, напевно, доведеться щось вигадувати для стабільності установки, в іншому випадку є ризик легким рухом перекинути свій обід собі на коліна. Варто зауважити, що кріплення компактних ламп на високий балон дозволяє покращити освітлення, оскільки піднімає лампу майже вдвічі вище над столом, ніж з найбільш поширеним балоном KGF-0230.  
Мультиінструмент Kovea KB-0603 Tool 8806372095925
Спеціальний компактний мультиінструмент Kovea KB-0603 TOOL для розбирання пальників KB-0810, KB-N0810, KB-0603-1 та KB-0603. Дуже зручно мати всі потрібні інструменти під рукою і не шукати їх по всьому робочому столу, або, в найгіршому випадку, рюкзаку. Як не крути, а пальники ніжна техніка і пошкодження в процесі неправильного розбирання може призвести до сумних наслідків. Хоч як це сумно, але більшість проблем у роботі викликані саме через неправильне обслуговування та експлуатацію. Найменші протруювання газо-повітряної суміші катастрофічно впливають на продуктивність та витрату газу пальника, а також створюють аварійну ситуацію. Отримати детонацію палива і відмову пальника серед походу загрожує, як мінімум, тим, що готувати доведеться на багатті, а це довго і не завжди так смачно. У гіршому випадку ви можете отримати серйозні травми та спровокувати пожежу.  
Подовжувач для газових ламп Kovea Mini Post KA-1008 8806372096960
Спеціальний подовжувач KA-1008 Mini Post допоможе вам підняти лампу вище для покращення освітлення та підвищення рівня безпеки. Підходить для балонів різьбового стандарту. Враховуючи, що компактні газові лампи злегка обмежені за потужністю гарною ідеєю буде винести лампу вище від балона. Насамперед, таким чином лампа зможе висвітлити більший простір. Додатковим бонусом можна назвати те, що лампа не нагріватиме балон. Це різко підвищує час можливої безперервної роботи без перегріву балона та усуває можливість детонації. Завдяки вазі та площі балона, конструкція зберігає високу стійкість, незважаючи на свою висоту.  
Намет надлегкий тримісний Naturehike Cloud Up 3 Updated NH18T030-T, зелени
Кілочок, який можна застосовувати для закріплення намету. Легко встановити: для цього під кутом 60 градусів слід розмістити в землі кілочок і закріпити його за допомогою молотка. Після того як частина заземлювальних цвяхів зафіксована на землі, підвішується наметовий канат або сталевий трос.  Особливості: Отвір для швидкого підвішування. Захист від випадання. Конструкція з плоскою головкою.
Рушник швидкосохнучий Naturehike CNK2300SS010, 156*80, темно-зелений 69760
Рушник Naturehike підходить для використання під час активного відпочинку на природі. Він шиється з тонкого синтетичного матеріалу. У його складі: поліамід (70%) і поліефірне волокно (30%). Комбінація цих волокон робить тканину стійкою до зносу, тому навіть через 50 прань вона зберігає свою фактуру і форму. Матеріал має низку позитивних характеристик: він ефективно вбирає вологу і швидко висихає. У сукупності з антибактеріальними властивостями це виключає ймовірність розвитку в синтетичних волокнах шкідливих грибків і бактерій - причини появи неприємного запаху. Габарити моделі в розкладеному положенні досягають 156 х 80 см. Її можна підвішувати на гачок завдяки пришитій петлі. Після використання рушник складається до розмірів 12 х 20 см. Для зберігання призначений фірмовий чохол на стяжці з пластиковим фіксатором. Чохол зшитий з водонепроникного матеріалу, що вберігає рушник від намокання і забруднення під час транспортування і зберігання. Вага рушника становить близько 262 г.
Рушник швидкосохнучий Naturehike CNK2300SS010, 90*38, темно-зелений 697602
Рушник Naturehike підходить для використання під час активного відпочинку та спортивних тренувань. Він шиється з тонкого синтетичного матеріалу. У його складі: поліамід (70%) і поліестер (30%). Комбінація цих волокон робить тканину стійкою до зносу, тому навіть через 50 прань вона зберігає свою фактуру і форму. Матеріал має низку позитивних характеристик: він ефективно вбирає вологу і швидко висихає. У сукупності з антибактеріальними властивостями це виключає ймовірність розвитку в синтетичних волокнах шкідливих грибків і бактерій - причини появи неприємного запаху. Габарити моделі в розкладеному положенні досягають 90 х 38 см. Її можна підвішувати на гачок завдяки пришитій петлі. Після використання рушник складається до розмірів 12 х 7 см. Для зберігання призначений фірмовий чохол на стяжці з пластиковим фіксатором. Чохол зшитий з водонепроникного матеріалу, що вберігає рушник від намокання і забруднення під час транспортування і зберігання. Вага рушника становить близько 98 г.
Рушник Naturehike MJ01 Ultralight NH19Y001-J, 80 см х 40 см, смарагдовий 6
Туристичний рушник MJ01 Ultralight відрізняється швидковисихними, антибактеріальними можливостями та поглинає у 2-3 рази більше води ніж звичайний рушник. Ідеально підходить для різних подорожей, кемпінгу, тренажерного залу, басейну, а так само пляжу. Матеріал складається з суміші 80% поліестеру і 20% поліаміду (нейлону), шляхом цього створюється ефект плюшевого відчуття, а синтетичні мікро волокна дозволяють легко віджати воду. Рушник займає небагато місця і є відмінним супутником в кожній подорожі.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   772  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на прочие товары для туризма. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить прочие товары для туризма в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на прочие товары для туризма. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История