искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Формат
Плотность
Упаковка
Покрытие
Дополнительно
Цвет
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 3809 моделей:
| A4 Сбросить все
Фотопапір Barva Economy матовий 220г/м2 A4 20арк. (IP-AE220-209) IP-AE220-
Для якісного друку фотографій потрібно мати гарний принтер, якісне чорнило, і, звісно ж, якісний фотопапір. Лише якісний фотопапір здатен повною мірою передати всю яскравість кольорів зображення, надовго зберегти фотографію яскравою та свіжою. Особливості матового фотопаперу серії Економ: - спеціальне матове покриття з найкращими показниками ціна-якість, яке дає змогу друкувати зображення з роздільною здатністю 5760+ dpi; - до 30% економії у вартості за рахунок еко-покриття та пакування.
Фотопапір Barva Everyday глянцевий 180г/м2 A4 20арк (IP-CE180-281) IP-CE18
Самостійний на друк на струменевих принтерах чи БФП в домашніх умовах або в офісі дає можливість швидко створювати широкий спектр документів або друкувати фото. Для того щоб цей процес приносив виключно позитивні емоції дуже важливо обрати якісний носій для друку. При цьому бажано щоб вартість такого носія була доступною і не обмежувала Вас. Під торговою маркою Barva на ринок виходить широкий асортимент матеріалів для струменевого друку, який допоможе Вам з виконанням різних завдань - від друку фотографій, до виготовлення рекламних і маркетингових матеріалів. Носії для струминного друку під цією торговою маркою випускаються на ринок українською компанією ТОВ «В. М. » з 2003 року і вже встигли завоювати довіру користувачів незмінно високою якістю та доступними цінами. Паперова продукція Barva показує відмінні результати друку з усіма струминними пристроями, представленими на ринку. Здійснюючи вибір, зверніть увагу на рекомендації виробника техніки щодо формату та максимальній щільності фотопаперу для Вашої моделі. Для досягнення оптимального результату по передачі кольору і світлостійкості ми рекомендуємо використовувати комбінацію - Фотопапір Barva + чорнило Barva. На що потрібно звернути увагу при виборі: Тип покриття; Щільність; Формат та розмір; Світлостійкість і передача кольору; Як правильно обрати відповідну щільність фотопаперу? Щільність фотопаперу зазвичай вимірюється в грамах на квадратний метр і обов’язково вказується виробником в назві товару та на упаковці. Щільність впливає на такі параметри відбитка: довговічність; поглинання чорнила можливість деформації носія. Потрібно також враховувати,
Фотопапір PrintPro глянцевий 180г/м2 A4 20арк (PGE180020A4) PGE180020A4
Глянцевий фотопапір PrintPro для повсякденного струменевого і лазерного друку. Має гладку, глянцеву поверхню. Завдяки паперовій основі і помірним ступенем глянцю, папір підходить для друку фотографій і графіки, як на струменевих, так і лазерних принтерах. Має гарні властивості по вбиранню чорнил та закріпленню тонера. При друку пігментним чорнилом рекомендовано просушувати відбиток щоб запобігти змазуванню з поверхні. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Фотопапiр CW матовий 190г/м2 A4 20л (PM190020A4) PM190020A4
Матовий папір ColorWay для струменевого друку. Має високу ступінь білизни і матову рівну поверхню, забезпечує високий контраст, відсутність відблисків, відбитків пальців на нанесеному зображенні. Володіє широкою кольоровою гамою і хорошим усмоктуванням чорнил. Підходить для водорозчинних та пігментних чорнил. Чим менше у паперу показник щільності, тим менше повинна бути заливка листа. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Фотопапір PrintPro глянцевий 200г/м2 A4 20арк (PGE200020A4) PGE200020A4
Глянцевий фотопапір PrintPro для повсякденного струменевого і лазерного друку. Має гладку, глянцеву поверхню. Завдяки паперовій основі і помірним ступенем глянцю, папір підходить для друку фотографій і графіки, як на струменевих, так і лазерних принтерах. Має гарні властивості по вбиранню чорнил та закріпленню тонера. При друку пігментним чорнилом рекомендовано просушувати відбиток щоб запобігти змазуванню з поверхні. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Фотопапір Barva Everyday матовий самоклеючий 105г/м2 A4 20арк (IP-ALE105-2
Самостійний на друк на струменевих принтерах чи БФП в домашніх умовах або в офісі дає можливість швидко створювати широкий спектр документів або друкувати фото. Для того щоб цей процес приносив виключно позитивні емоції дуже важливо обрати якісний носій для друку. При цьому бажано щоб вартість такого носія була доступною і не обмежувала Вас. Під торговою маркою Barva на ринок виходить широкий асортимент матеріалів для струменевого друку, який допоможе Вам з виконанням різних завдань - від друку фотографій, до виготовлення рекламних і маркетингових матеріалів. Носії для струминного друку під цією торговою маркою випускаються на ринок українською компанією ТОВ «В. М. » з 2003 року і вже встигли завоювати довіру користувачів незмінно високою якістю та доступними цінами. Паперова продукція Barva показує відмінні результати друку з усіма струминними пристроями, представленими на ринку. Здійснюючи вибір, зверніть увагу на рекомендації виробника техніки щодо формату та максимальній щільності фотопаперу для Вашої моделі. 105 г/м2, матовий, самоклейний
Фотопапір CW глянцевий 180г/м2 A4 20арк (PG180020A4) PG180020A4
Глянцевий папір ColorWay для струменевого друку. Має гладку, глянцеву вологозахищену поверхню. Миттєво вбирає водорозчинні чорнила. При друку пігментним чорнилом рекомендовано просушувати відбиток щоб запобігти змазуванню з поверхні. Ідеально передає яскраві, насичені кольори з безліччю відтінків. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Фотопапір Barva Everyday матовий 125г/м2 A4 100арк (IP-AE125-318) IP-AE125
Самостійний на друк на струменевих принтерах чи БФП в домашніх умовах або в офісі дає можливість швидко створювати широкий спектр документів або друкувати фото. Для того щоб цей процес приносив виключно позитивні емоції дуже важливо обрати якісний носій для друку. При цьому бажано щоб вартість такого носія була доступною і не обмежувала Вас. Під торговою маркою Barva на ринок виходить широкий асортимент матеріалів для струменевого друку, який допоможе Вам з виконанням різних завдань - від друку фотографій, до виготовлення рекламних і маркетингових матеріалів. Носії для струминного друку під цією торговою маркою випускаються на ринок українською компанією ТОВ «В. М. » з 2003 року і вже встигли завоювати довіру користувачів незмінно високою якістю та доступними цінами. Фотопапір матовий 105 г/м2, A4, 100 арк Everyday Barva (IP-AE105-313) принтерами та БФП можна використовувати? Паперова продукція Barva показує відмінні результати друку з усіма струминними пристроями, представленими на ринку. Здійснюючи вибір, зверніть увагу на рекомендації виробника техніки щодо формату та максимальній щільності фотопаперу для Вашої моделі. Для досягнення оптимального результату по передачі кольору і світлостійкості ми рекомендуємо використовувати комбінацію - Фотопапір Barva + чорнило Barva. На що потрібно звернути увагу при виборі: Тип покриття; Щільність; Формат та розмір; Світлостійкість і передача кольору; Як правильно обрати відповідну щільність фотопаперу? Щільність фотопаперу зазвичай вимірюється в грамах на квадратний метр і обов’язково вказується виробником в назві товару та на упаковці. Щільність впливає на такі параметри відбитка:
Фотопапiр PrintPro матовий 190г/м2 A4 50арк. (PME190050A4) PME190050A4
Матовий папір PrintPro для струменевого друку. Має високу ступінь білизни і матову рівну поверхню, забезпечує високий контраст, відсутність відблисків, відбитків пальців на нанесеному зображенні. Володіє широкою кольоровою гамою і хорошим усмоктуванням чорнил. Підходить для водорозчинних та пігментних чорнил. Чим менше у паперу показник щільності, тим менше повинна бути заливка листа. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Фотопапiр WWM Photo глянсовий 180г/м2 A4 50л (G180.50) G180.50
Глянцевий односторонній фотопапір середньої щільності для друку на принтерах, які використовують водорозчинні чорнила. Призначена для отримання відбитків фотографічної якості.
Папір Zoom 80g/m2, A4, 500арк, class C, білизна 150 CIE Бумага Zoom
Папір офісний Zoom - білий, з високим ступенем непрозорості, упакований в біло - жовто - чорні коробки. Папір Зум! Відмінний гість з Фінляндії. Папір відбілено без використання хлору і він не містить деревних смол; - відповідає міжнародним стандартам якості; - система видалення пилу при порізці знижує забруднення офісного обладнання та ймовірність його поломки. Клас "С" - найбільш економічний вид паперу, призначений для повсякденних робіт в офісі і використанні у високопродуктивних принтерах і копірах. Володіє мінімально необхідними показниками гладкості і белізни.
Фотопапiр PrintPro глянцевий 180г/м2 A4 50арк (PGE180050A4) PGE180050A4
Глянцевий фотопапір PrintPro для повсякденного струменевого і лазерного друку. Має гладку, глянцеву поверхню. Завдяки паперовій основі і помірним ступенем глянцю, папір підходить для друку фотографій і графіки, як на струменевих, так і лазерних принтерах. Має гарні властивості по вбиранню чорнил та закріпленню тонера. При друку пігментним чорнилом рекомендовано просушувати відбиток щоб запобігти змазуванню з поверхні. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Фотопапір Barva A4 Magnetic (IP-MAG-GL-TO1/IP-MAG-CE-TO1) IP-MAG-GL-TO1/IP
тип друку - струменевий, колір - білий, щільність - 120 г/м2, покриття - глянець, кількість - 5
Фотопапір Barva A4 Everyday Glossy 180г 60с (IP-CE180-282) IP-CE180-282
тип друку - струменевий, колір - білий, щільність - 180 г/м2, покриття - глянець, кількість - 60
Фотопапір PrintPro глянцевий 200г/м2 A4 50арк (PGE200050A4) PGE200050A4
Глянцевий фотопапір PrintPro для повсякденного струменевого і лазерного друку. Має гладку, глянцеву поверхню. Завдяки паперовій основі і помірним ступенем глянцю, папір підходить для друку фотографій і графіки, як на струменевих, так і лазерних принтерах. Має гарні властивості по вбиранню чорнил та закріпленню тонера. При друку пігментним чорнилом рекомендовано просушувати відбиток щоб запобігти змазуванню з поверхні. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Фотопапiр PrintPro глянсовий 230г/м2 A4 50арк. (PGE230050A4) PGE230050A4
Глянцевий фотопапір PrintPro для повсякденного струменевого і лазерного друку. Має гладку, глянцеву поверхню. Завдяки паперовій основі і помірним ступенем глянцю, папір підходить для друку фотографій і графіки, як на струменевих, так і лазерних принтерах. Має гарні властивості по вбиранню чорнил та закріпленню тонера. При друку пігментним чорнилом рекомендовано просушувати відбиток щоб запобігти змазуванню з поверхні. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Фотопапір Barva A4 Everyday Series (IP-CE200-231) IP-CE200-231
тип друку - струменевий, колір - білий, щільність - 200 г/м2, покриття - глянець, кількість - 60
Фотопапір NewTone глянцевий 150г/м2 A4 100л (G150C.100) G150C.100
Глянцевий односторонній фотопапір середньої щільності для друку на принтерах, які використовують водорозчинні чорнило. Фотопапір для струменевих принтерів OneTone зробить ваші фотографії яскравими, соковитими і насиченими. Весь фотопапір для струменевого принтера OneTone найкращої якості, вироблений у відповідності з усіма сучасними вимогами і нормами.
Фотопапір Barva A4 Everyday Series (IP-CE230-229) IP-CE230-229
тип друку - струменевий, колір - білий, щільність - 230 г/м2, покриття - глянець, кількість - 60
Фотопапір Barva A4 PROFI (IP-R255-061) IP-R255-061
тип друку - струменевий, колір - білий, щільність - 255 г/м2, покриття - суперглянець, кількість - 20
Фотопапір CW глянцевий 180г/м2 A4 50арк (PG180050A4) PG180050A4
Глянцевий папір ColorWay для струменевого друку. Має гладку, глянцеву вологозахищену поверхню. Миттєво вбирає водорозчинні чорнила. При друку пігментним чорнилом рекомендовано просушувати відбиток щоб запобігти змазуванню з поверхні. Ідеально передає яскраві, насичені кольори з безліччю відтінків. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Фотопапiр CW глянсовий 200г/м2 A4 50арк. (PG200050A4) PG200050A4
Глянцевий папір ColorWay для струменевого друку. Має гладку, глянцеву вологозахищену поверхню. Миттєво вбирає водорозчинні чорнила. При друку пігментним чорнилом рекомендовано просушувати відбиток щоб запобігти змазуванню з поверхні. Ідеально передає яскраві, насичені кольори з безліччю відтінків. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Фотопапір CW глянцевий 230г/м2 A4 50арк (PG230050A4) PG230050A4
Глянцевий папір ColorWay для струменевого друку. Має гладку, глянцеву вологозахищену поверхню. Миттєво вбирає водорозчинні чорнила. При друку пігментним чорнилом рекомендовано просушувати відбиток щоб запобігти змазуванню з поверхні. Ідеально передає яскраві, насичені кольори з безліччю відтінків. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Фотопапір CW глянцевий самоклейний 115/80г/м2 A4 50арк (PGS1158050A4) PGS1
Глянцевий самоклеючий папір ColorWay для струменевого друку. Папір з клейкою підложкою для наклеювання на гладкі поверхні. Має гладку, глянцеву вологозахищену поверхню. Миттєво вбирає водорозчинні чорнила. При друку пігментним чорнилом рекомендовано просушувати відбиток щоб запобігти змазуванню з поверхні. Ідеально передає яскраві, насичені кольори з безліччю відтінків. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   159  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на бумага. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить бумага в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на бумага. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История