искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Пол
Тип
Размер
Цвет
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 1271 моделей:
| L Сбросить все
Термофутболка Under Armour Tac HG Comp L Чорна (25-1216010-001004 L) 25-12
чоловіча, L, Матеріал - поліестер, еластан, чорний
Термоштани Neo Tools розмір L/XL (81-670-L/XL) 81-670-L/XL
Стать - унісекс, Розмір - L-XL, Матеріал - трикотаж, Колір - сірий
Термоштани Neo Tools BASIC, розмір L/XL (81-671-L/XL) 81-671-L/XL
Стать - унісекс, Розмір - L-XL, Матеріал - поліестер, Колір - чорний
Термоштани Condor Base II Mid-Weight L (tan) (604-499) 604-499
Стать - чоловіча, Розмір - L, Матеріал - 95% поліестер 5% спандекс фліс, Колір - хакі
Комплект термобілизни Hallyard Skif-Tac L Оливковий (8900/7773-002 L) 8900
Стать - чоловіча, Розмір - L, оливковий
Термошкарпетки трекінг Lasting OLI 900 L чорний 002.003.0290
OLI - це прості трекінгові шкарпетки з одношарового гладкого трикотажу, який містить спеціальне чотириканальне водовідштовхувальне волокно coolmax - поліефірний матеріал, що швидко відводить вологу від шкіри, підвищуючи фізичну працездатність і комфорт під час занять спортом або ходьби. Шкарпеткова та п'яткова частини посилені гладким двошаровим трикотажем, який забезпечує комфорт під час прогулянок і довговічність найбільш навантажених ділянок.
Термошкарпетки трекінг Lasting KNT 816 L сірий 002.003.2429
KNT - це щільна зимова трекінгова шкарпетка з двошарового плюшу, що містить BB ACRYL - акриловий матеріал, до складу якого входить спеціальна нитка з іонами срібла. Вони сповільнюють ріст бактерій і грибків, зменшують неприємні запахи та підтримують правильний баланс шкіри. Шкарпетку розроблено для забезпечення кращої теплоізоляції та захисту від мозолів. Гомілка, литка та ахіллесова п'ята виконані з плюшу з деревним шаром. Еластична гумка прикріплена до шкарпеткової частини.
Термошкарпетки трекінг Lasting ITL 905 L чорний/синій 002.003.2396
ITL - це міцний антибактеріальний трекінговий носок, виготовлений з мікрофібри - поліамідного матеріалу, який зменшує розмноження бактерій на шкірі. Ця шкарпетка має безліч переваг, як-от довгий термін служби і хороші теплоізоляційні властивості.  Мисок, гомілка, нижня частина посилені функціональними зонами, які забезпечують стабільність і комфорт під час занять спортом або повсякденного носіння. Носок відмінно сидить завдяки еластичній частині у верхній частині.
Термошкарпетки трекінг Lasting WKS 900 L чорний 002.003.1465
WKS - це короткі та тонкі шкарпетки для трекінгу, що містять мериносову шерсть, яка є унікальним природним матеріалом. По всій площі п'ятки розташована сітчаста зона, яка забезпечує циркуляцію повітря та відведення вологи. Носок та п'ятка виконані з двошарового гладкого трикотажу, що забезпечує високу механічну стійкість. Шерсть має чудові антибактеріальні властивості та зменшує неприємні запахи.
Термошкарпетки трекінг Lasting WKS 504 L синій 002.003.3564
WKS - це короткі та тонкі шкарпетки для трекінгу, що містять мериносову шерсть, яка є унікальним природним матеріалом. По всій площі п'ятки розташована сітчаста зона, яка забезпечує циркуляцію повітря та відведення вологи. Носок та п'ятка виконані з двошарового гладкого трикотажу, що забезпечує високу механічну стійкість. Шерсть має чудові антибактеріальні властивості та зменшує неприємні запахи.
Термошкарпетки трекінг Lasting WHO 504 L синій 002.003.3552
WHO - середні за довжиною і тонкі трекінгові шкарпетки, виготовлені подвійною в'язкою. До складу шкарпеток входить мериносова шерсть, яка є унікальним натуральним матеріалом. Носок та п'ятка виконані з двошарової гладкої в'язки, що забезпечує високу механічну стійкість. Шерсть має чудові антибактеріальні властивості та зменшує неприємні запахи. Еластична гумка навколо щиколотки надійно фіксує шкарпетку.
Термошкарпетки трекінг Lasting HMC 83 L білий/червоний 002.003.1668
Щільні шкарпетки з двошарового махрового матеріалу з додаванням Bв Acryl мають чудові теплоізоляційні властивості. Шкарпетки в області гомілки, литки та п'ятки мають додаткове посилення, що запобігає утворенню пухирів. Температурний режим: -10°C / +10 °C Матеріали та технології: BB Acryl - акрилова пряжа класу “Преміум” для забезпечення екстракомфорту і захисту. Вона застосовується в місцях, які найбільш чутливі до натирання і пухирів, а також є додатковою термоізоляцією. Lycra - надзвичайно еластичний матеріал, який забезпечує комфорт і виняткову посадку шкарпетки на нозі.
Термошкарпетки трекінг Lasting WLS 504 L сірий 002.003.3568
WLS - це короткі та тонкі трекінгові шкарпетки з одинарної в'язки, що містять мериносову шерсть, яка є унікальним природним матеріалом. По всій площі п'ятки розташована сітчаста зона, яка забезпечує циркуляцію повітря та відведення вологи. Носок і п'ятка виконані з двошарової гладкої в'язки, що забезпечує високу механічну стійкість. Шерсть має чудові антибактеріальні властивості та зменшує неприємні запахи.
Термошкарпетки трекінг Lasting TWW 900 L чорний/сірий 002.003.2636
TWW - це шкарпетки середньої товщини для цілорічного використання в трекінгу з гладкою одношаровою в'язкою з мікрофібри нейлону - поліамідного матеріалу, який мінімізує ріст бактерій.  Носок, гомілка, низ та шкарпетка посилені функціональними захисними зонами з двошарового плюшу, що забезпечує стабільність та комфорт для найбільш навантажених ділянок стопи під час занять спортом або повсякденного носіння.
Термошкарпетки трекінг Lasting WLS 901 L чорний 002.003.0948
WLS - це короткі та тонкі трекінгові шкарпетки з одинарної в'язки, що містять мериносову шерсть, яка є унікальним натуральним матеріалом. По всій площі п'ятки розташована сітчаста зона, яка забезпечує циркуляцію повітря та відведення вологи. Носок і п'ятка виконані з двошарової гладкої в'язки, що забезпечує високу механічну стійкість. Шерсть має чудові антибактеріальні властивості та зменшує неприємні запахи.
Термошкарпетки трекінг Lasting WLS 699 L зелений 002.003.1846
WLS - це тонкі трекінгові шкарпетки з одинарної в'язки, що містять мериносову шерсть, яка є унікальним природним матеріалом. По всій площі п'ятки розташована сітчаста зона, яка забезпечує циркуляцію повітря та відведення вологи. Носок і п'ятка виконані з двошарової гладкої в'язки, що забезпечує високу механічну стійкість. Шерсть має чудові антибактеріальні властивості та зменшує неприємні запахи.
Термошкарпетки трекінг Lasting TWP 686 L чорний/сірий 002.003.1679
Lasting TWP - шкарпетки для зимового трекінгу. Щільні, подовжені, з простою в'язкою на підйомі, що покращує загальну вентиляцію ноги та загальний тепловий баланс. Шкарпетки виготовлені з одношарового махрового матеріалу, та володіють чудовими антибактеріальними властивостями. Особливості: Для зимового трекінгу. Щільні, подовжені, з простою в'язкою на підйомі. Забезпечують хорошу вентиляцію ноги і загальний тепловий баланс. Володіють чудовими антибактеріальними властивостями. Характеристики Lasting TWP: Температурний режим: -35°C / +5 °C. Матеріали: 65% Isolwool, 16% Siltex - polypropylene, 14% Polyamide, 5% Lycra - elastan. Розміри: S (34-37), M (38-41), L (42-45), XL (46-49). Матеріали та технології: Siltex - штучне волокно, що володіє надзвичайно низькою здатністю вбирати вологу. Волокна забезпечують максимально швидкий і ефективний відвід виділеної організмом вологи від тіла завдяки капілярному ефекту та виключно гладкій поверхні. Ваша шкіра залишиться сухою навіть під час підвищених фізичних навантажень. Волокно Siltex відрізняється низькою питомою теплопровідністю, що дозволяє підтримувати ідеальний тепловий режим навіть в умовах низьких температур. Isolwool - чудове поєднання пряжі з натуральної шерсті вівці-мериноса і поліпропіленового волокна Мераклон, яке суттєво підсилює стійкість шерстяної пряжі до механічного зношування. Надзвичайний термозахист цього матеріалу гарантує збереження ідеальної температури навіть в найжорсткіших кліматичних умовах. Lycra - надзвичайно еластичний матеріал, який забезпечує комфорт і виняткову посадку шкарпетки на нозі.
Термошкарпетки трекінг Lasting WHI 699 L зелений/сірий 002.003.2662
Шкарпетки від бренду Lasting для активного відпочинку. Виготовлені із суміші шерсті Merino та штучних волокон. Двошарова махрова в`язка у зоні п`яти та носка забезпечує теплоізоляцію, зносостійкість та дозволяє носити шкарпетки у зимовий період. Lasting WHI здатні відводити вологу, а також мають антибактеріальні властивості. Розробники використали тонкий шов типу Россо, який не натирає. Шкарпетки довші за стандартні моделі Lasting - комфортне використання з трекінговими черевиками.  Особливості: Із суміші шерсті Merino та штучних волокон. Двошарова махрова в'язка у зоні п`яти та носка. Теплоізоляція. Можна носити у зимовий період. Відводять вологу. Тонкий шов типу Россо - не натирає. Антибактеріальні. Довші за стандартні моделі - зручно носити з трекінговими черевиками. Технічні характеристики: Матеріали: 70% Merino wool, 10% Siltex, 15% Polyamide, 5% Lycra.
Dexshell Водонепроникні шкарпетки Dexshell Ultra Thin Children Sock L Blac
+ 20 грн бонус, Стать - унісекс, Категорія - дитячі, Сезон - весна, літо, осінь, Розмір шкарпеток - L, Матеріал - еластан, поліамід, бавовна, Porelle, модал, віскоза, Колір - помаранчевий
Dexshell Водонепроникні шкарпетки Dexshell Ultra Thin Children Sock L Blue
+ 26 грн бонус, Стать - унісекс, Категорія - дитячі, Сезон - весна, літо, осінь, Розмір шкарпеток - L, Матеріал - еластан, поліамід, бавовна, Porelle, модал, віскоза, Колір - синій
Термошкарпетки лижні Lasting SWI 906 L чорний/зелений 002.003.2917
SWI - це шкарпетки до колін, виготовлені з високоякісної австралійської шерсті мериноса, яка гарантує сухість шкіри та забезпечує чудову теплоізоляцію і відведення вологи. Ці шкарпетки були розроблені для просунутих лижників. Лижні шкарпетки були спеціально розроблені для лижних черевиків і використовують кілька шарів, які створюють кілька зон з різними властивостями, таким чином покращуючи загальний комфорт.  Шкарпетки мають високу стійкість до зношування та мають посилені зони в точках тиску. Ці шкарпетки також мають посилені зони внизу та навколо ахіллесової п'яти. Велика площа з тришаровою плюшевою підкладкою захищає гомілку та литки.
Tramp Комплект термобілизни Tramp Microfleece Чорний L (UTRUM-020-black-L)
+ 43 грн бонус, Стать - чоловіча, Розмір - L, чорний
Dexshell Водонепроникні шкарпетки Dexshell Ultra Thin Crew NL Socks L Blue
+ 40 грн бонус, Стать - чоловіча, Категорія - дорослі, Сезон - весна, літо, осінь, Розмір шкарпеток - L, Матеріал - еластан, поліамід, бавовна, Porelle, модал, віскоза, Колір - синій
Dexshell Водонепроникні шкарпетки Dexshell Ultra Thin Crew OG Socks L Swam
+ 40 грн бонус, Стать - чоловіча, Категорія - дорослі, Сезон - весна, літо, осінь, Розмір шкарпеток - L, Матеріал - еластан, поліамід, бавовна, Porelle, модал, віскоза, Колір - хакі
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   53  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на термобелье. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить термобелье в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на термобелье. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История