искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Размер
По мультфильму
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 142 моделей:
| леопард Сбросить все
М'яка іграшка-подушка Nattou Леопард Лея (963114) 963114
М'яка подушечка «Леопард Лея» від бельгійського виробника дитячих іграшок Nattou. Вона призначена для малюків з перших днів життя. Іграшка дасть дітям відчуття м'якості і ніжності. Іграшка зроблена з екологічного і гіпоалергенного матеріалу – поліестеру. Іграшки Nattou можна прати і сушити, тому вони практичні і довговічні. Розмір: 24х14 см. Для дітей від народження.
Nattou Леопард Лея 26х14 см (963237) 963237
М'яка іграшка-брязкальце бельгійського виробника Nattou виготовлена у формі леопарда. Іграшка розміром 26 х 14 см, виготовлена з безпечного, нетоксичного матеріалу — поліестеру, який не здатний нашкодити. Іграшка дивовижно приємна на дотик. Завдяки спокійному кольору виробу в дитини не напружується зір. Призначена для дітей від перших місяців життя. Вага: 50 г
М'яка іграшка TY Beanie Boos Леопард Cabalt, 15 см (36691)
М'яка іграшка TY Beanie Bellies Леопард Lloyd, 20 см (41282)
М'яка іграшка TY Squish-A-Boos Леопард Lainey, 20 см (39299)
Мягкая игрушка TY Beanie Boos Леопард Livvie, 25 см (36490)
М'яка іграшка TY Squish-a-Boos Леопард Livvie, 40 см (39221)
М'яка іграшка TY Beanie Bellies Леопард Lloyd 25 см (43201)
М'яка іграшка Hansa Малюк леопарда, 16 см (2455)
М'яка іграшка Squishmallows Леопард Даллас 20 см (SQCR00002/SQJW22-75CH-12
М'яка іграшка (плюш). Матеріал: поліестер. Рекомендований вік від 3 років. Висота іграшки 20 см.
​М’яка іграшка TY Beanie Bellies Леопард Lloyd (41282) 41282
М’яка іграшка TY Beanie Bellies Леопард Lloyd – це зменшена копія дитинчати леопарда, тільки вона з добрими великими очима. У лапках можна помістити будь-який аксесуар для сюжетної гри, щоб плюшевий леопард виступав у головній ролі. Улюблений іграшковий вихованець легко вміщується в дитячій руці, складе компанію під час прогулянки за першої нагоди. М’яка іграшка тренує дрібну моторику рук, сприяє розвитку фантазії і може стати улюбленою іграшкою для дитини від 3 років.
М'яка іграшка TY Beanie bellies Леопард Lloyd 25 см (43201) 43201
Відкрийте для себе зворушливий світ дикої природи з м'якою іграшкою TY Beanie bellies Леопард Lloyd! Ця стильна та неймовірно м’яка іграшка стане ідеальним супутником для ваших малюків та ефектним елементом декору у вашому будинку. TY Beanie bellies Леопард вражає своєю реалістичністю та деталізацією. М’яка вовна, плямистий візерунок і виразні очі надають цій іграшці неповторного характеру.
М'яка іграшка TY Beanie Boo's Леопард Livvie 25 см (36490) 36490
М'яка іграшка TY Beanie Boo's Леопард Livviе припаде до душі не тільки дівчаткам, але і хлопчикам старше 3 років. Добра мордочка з великими очима викличе у дитини захоплення і бажання піклуватися про це маленьке диво. М'яка іграшка виготовлена з гіпоалергенних безпечних для малюка матеріалів.
М'яка іграшка TY Beanie boo's Леопард Lainey 25 см (36476) 36476
TY Beanie boo's Леопард Lainey - приємна на дотик м'яка іграшка, виконана з поліефірного волокна. Цей маленький друг стане відмінним доповненням колекції іграшок для дітей від трьох років. Завдяки висоті 25 см, таку м'яку іграшку TY захочуть і діти старшого віку. TY Beanie boo's Леопард Lainey можна прати в машинці, не боячись пошкодити його м'яку шерсть. Грати з ним захочуть і дівчатка, і хлопчики.
М'яка іграшка Aurora Леопард 35 см (200071A) 200071A
М'яка іграшка Aurora Леопард з милим виразом обличчя та прикритими очима для приємного ефекту. Sluuumpy Da Sloth — сонное животное номер один! Високоякісні матеріали роблять дотики та обійми дуже приємними. Розмір іграшки — 35 см.
М'яка іграшка FurReal Friends Леопард Лоллі (F4394) F4394
FurReal Friends Леопард - це екзотична електронна домашня тварина, яку діти будуть годувати, грати і притискатися.Уявіть собі, що леопардове кошеня є домашнім улюбленцем! Ця іграшка сповнена сюрпризів! Діти можуть погладити її за грайливі звуки. Ці електронні домашні тварини - відмінні інтерактивні іграшки для дітей, а Lolly - це чудове доповнення до будь-якої колекції пухнастих маленьких друзів!
М'яка іграшка Ty Beanie Bellies Леопард Lloyd 22 см (41282) 41282
Тип - леопард, матеріал виготовлення - полиэфирное волокно, розмір - 22 см, Колір - коричневий
М'яка іграшка Ty Beanie Boo's Леопард Livvie 25 см (36490) 36490
Тип - леопард, матеріал виготовлення - полиэфирное волокно, розмір - 25 см, Колір - різнокольоровий
Nattou М`яка іграшка-подушка Леопард Лея 963114
Тип - іграшки-подушки, матеріал виготовлення - поліестер, розмір - 24 см
М'яка іграшка Ty Beanie bellies Леопард LLOYD 25 см (43201) 43201
Тип - леопард, матеріал виготовлення - полиэфирное волокно, розмір - 25 см, Колір - коричневий
Мяка іграшка персонаж "Minecraft Леопард"
Мяка іграшка у вигляді моба із всесвіту "Майнкрафт" відтворює одного з персонажів з популярної гри. Іграшка виготовлена з плюшу з синтепоновим наповнювачем, мяка та приємна на дотик. Ця іграшка може бути чудовим подарунком для фанатів гри або прикрасою для кімнати. Бренд: MIC Упаковка: Плівка Колір: Різнобарв'я Вага з упаковкою: 110 г Габарити в упаковці: 8 x 20 x 7 см Країна виробник: Китай Матеріал: Комбінований Комплектація: М'яка іграшка
TY Beanie Boos Леопард "COBALT" 15см (36691) BeanieBoosЛеопард\"COBALT\"15
Колір/Різнокольоровий|Вид/Тварини|Особливості/З великими очима, Гіпоалергенний|Мова/Англійська|Тип іграшки/Іграшка|Батарейки в комплекті/Ні|Висота іграшки/15 см|Батарейки/Ні|Комплект/Одна іграшка|Вікова група/Від 3 років|Бренд/TY|Матеріал/Поліефірне волокно|Вид упаковки/Немає|Джерело живлення/Ні|Для кого/Універсальний
Ty М'яка іграшка Ty Beanie Bellies Леопард Lloyd 22 см (41282) 41282
+ 7 грн бонус, Тип - леопард, матеріал виготовлення - полиэфирное волокно, розмір - 22 см, Колір - коричневий
М'яка іграшка "Леопард-глазастик", бірюзовий
Кумедна м'яка іграшка у вигляді милого звірка з великими блискучими вічками. Усередині наповнена синтепоном. Іграшка приємна на дотик, виготовлена з якісних матеріалів. Висота іграшки 19 см. Упаковка: Пакет Колір: Бірюзовий Вага з упаковкою: 150 г Габарити в упаковці: 16 x 17 x 19 см Габарити без упаковки: 16 x 17 x 19 см Країна виробник: Китай Матеріал: Комбінований Комплектація: Мяка іграшка
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   6  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на мягкие игрушки. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить мягкая игрушка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на мягкие игрушки. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История