искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Направление
Тип
Масштаб
Дополнительно
Цвет
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 573 моделей:
| автокран Сбросить все
Машинка Tigres Middle Truc Автокран 38 см синя з червоним (39226)
Автомодель TechnoDrive City service Автокран жовта (510253.270)
Машинка Tigres Middle Truck Автокран City помаранчева із сірим (39313)
Машинка Tigres Middle Truck Автокран жовта (39491)
WonderWorld Машинка CITY Кран WW-4009
Bruder Спецтехніка Bruder Подъемный кран MAN М1:16 (2754) 2754
+ 103 грн бонус, підйомний кран, від 3 років, масштаб - 1:16
Dickie Toys Спецтехніка Dickie Toys Мега кран на д/у 120 см, 3+ (3462412)
+ 385 грн бонус, підйомний кран, від 3 років, розміри - 120 см
Грузовик Siku Автокран (1326)
Машинка Tigres Tech Truck Автокран 26 см помаранчевий (39890)
Машинка Tigres Middle Truc Автокран 38 см жовтий з зеленим (39226)
Автокран Siku (1623)
Машинка Tigres Middle Truck Автокран червона (39487)
Машинка Tigres Middle Truck Автокран зелена (39483)
Машинка Tigres City Truck Автокран синя з жовтим (39396)
Іграшка New Classic Toys Контейнерний кран (10931)
Будівельний кран Brio зі світлом (33835)
WonderWorld CITY Кран (WW-4009)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
WonderWorld CITY Кран (WW-4009)
Машинка Tigres TechTruck Кран (39890) 39890
Машинка Tigres TechTruck Кран виготовлена з високоякісної безпечної сировини, стійкої до погодних умов, завдяки чому машинка ідеально виконуватиме свою роботу на пляжі, в домі чи у пісочниці. Іграшка не має гострих кутів, а всі її елементи міцно з’єднанні між собою, завдяки чому нею можна гратись навіть найменшим діткам від 1 року. Ігри автомобілями з серії Tech Truck сприяють всебічному
Атомодель Siku Вантажівка автокран (1623) 1623
Атомодель Siku Вантажівка автокран — приваблива у всіх планах іграшкова модель будівельної техніки від відомого виробника дитячих товарів. Машинка може не тільки переміщатися завдяки 7 парам обертових коліс, але також оснащена піднімною висувною стрілою з можливістю повороту. Матеріал: метал, пластик. Вантажівка Siku — це чудовий подарунок для кожного шанувальника автомоделей від 6-ти років.
Автомодель TechnoDrive Автокран (510253.270) 510253.270
Автомодель TechnoDrive Автокран — це нова колекційна серія для справжніх любителів авто! Ці ігрові моделі створені, щоб сподобатися як малюкам, так і дорослим! Завдяки металевому кузову іграшка слугуватиме тривалий час та буде стійкою до ударів. Автомодель оснащена світловими та звуковими ефектами. Автокран має функціональні елементи: у нього рухома стріла. Модель підійде
Машинка Tigres Middle truck Кран жовтий в коробці (39491) 39491
Без підйомного крана жодне будівництво не може існувати, і ти, як справжній маленький будівельник, знаєш про це. Стріла машинки може обертатися, щоб можна було визначити зручне положення. Гачок легко висувається, і повертається в попереднє положення. Разом з іншими машинками цей кран стане незамінним транспортом під час твоїх захоплюючих ігор. Збирай своїх друзів, і ви зможете побудувати безліч дивовижних конструкцій. Такий набір відмінно підійде для хлопчиків від 3-х років, які люблять активні ігри на свіжому повітрі або вдома.
Машинка Tigres Middle truck Кран зелений в коробці (39483) 39483
Ти десь бачив такий гарний кран, як цей? Тепер всі твої споруди стануть ще краще і надійніше. Не зупиняйся, маленький будівельник, на досягнутому, і починай наймасивніше будівництво в своєму житті. У крана є рухливі елементи, тому твоя гра буде дуже реалістичною. Ти можеш повертати і піднімати стрілу, а також розкручувати гачок. У кабіні крана є місце, щоб посадити фігурку водія, але вона продається окремо. Або ти можеш посадити свою невелику іграшку. Такий набір відмінно підійде для хлопчиків від 3-х років, які люблять активні ігри на свіжому повітрі або в будинку.
Автомодель Автопром КРАЗ Автокран (KR-2202-13A) KR-2202-13A
Автомодель Автопром КРАЗ Автокран відрізняється оригінальним, привабливим і сучасним дизайном. За допомогою моделі будівельної техніки малюк зможе вигадати безліч захопливих сюжетів для гри. Іграшка оснащена інерційним принципом руху, що допомагає урізноманітнити гру. Процес гри супроводжується тематичними світловими та звуковими ефектами. Юний автолюбитель зможе
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   24  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на машинки и техника. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить машинка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на машинки и техника. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История