искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Направление
Тип
Масштаб
Дополнительно
Цвет
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 644 моделей:
| вертолет Сбросить все
Спецтехніка Dickie Toys Вертоліт Служба порятунку зі звуковими (3306004) 3
гвинтокрил, від 3 років, розміри - 30 см
Road Rippers Машина Road Rippers Rush and rescue Гелікоптер (20135) 20135
+ 10 грн бонус, від 3 років
Driven Спецтехніка Driven MICRO Вертоліт (WH1072) WH1072
+ 26 грн бонус, гвинтокрил, від 3 років, розміри - 20,8 x4,19 x 7 см
Вертоліт Robocar Poli Хелі, 6 см (83160)
DRIVEN MICRO Вертолет (WH1072)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Машинка Road Rippers Rush and rescue Гелікоптер (20135) 20135
Машинка «Rush and rescue. Гелікоптер» від бренду «Road Rippers» – крута техніка зі світломузичними ефектами. Автомобіль виготовлений з якісного міцного сертифікованого матеріалу (пластик). Особливості: - Робочі лампи; - Кнопки на даху; - Реалістичні звуки гвинтокрила; - Іграшка працює від 3-х батарейок (в комплекті); - Міцний матеріал корпусу. - Довжина іграшки: 13 см. Дитина буде розвивати дрібну та велику моторику, увагу та фантазію, просторове мислення і координацію рухів, вміння керувати механізмами під час гри з міською технікою від бренду «Road Rippers». Іграшка рекомендована для хлопчиків віком від 3-х років.
Гелікоптер іграшковий Автопром Повітряний транспорт білий 1:20 (7678C) 767
Іграшковий вертоліт Автопром з серії «Повітряний транспорт» виготовлений з міцного білого пластику з контрастними деталями зеленого кольору. Елементи, що обертаються (колеса, лопасті, вантажний крюк з піддоном для транспортування) і вбудовані звукові і світлові ефекти додають грі реалістичності. Живлення: 3 батарейки типу AG13. Масштаб моделі становить 1:20. Рекомендований вік: з 3-х років.
Гелікоптер Dickie Toys Airbus Рятувальник (3714022) 3714022
Гелікоптер Dickie Toys Airbus Рятувальник дасть можливість дитині відчути себе маленьким рятувальником та контролювати порядок у місті з повітря. Офіційно ліцензований Airbus, гелікоптер стане ідеальним подарунком для маленьких любителів повітряного транспорту. На гелікоптері рятувальники дістаються у найнедоступніші місця. Вікна кабіни пілота відкриваються. Колеса шасі гелікоптера вільного ходу, вони сприятимуть легкому злету та приземленню. Головні гвинти, працюють за заводним механізмом. Відчуйте себе рятувальником та завжди будьте готовим допомогти. Довжина гелікоптера: 23 см. Іграшка рекомендована для дітей від 3-х років.
Іграшковий гелікоптер Dickie Toys SOS Сили особливого призначення Поліція
Іграшковий вертоліт Dickie Toys «Сили особливого призначення» є рятувальним гелікоптером з численними спецефектами. Характеристики: - видає звуки працюючого двигуна та сирени; - світяться сигнальні вогні та мигалка на даху; - датчик руху дозволяє з легкістю активуватися звуковим та світловим ефектам під час гри; - бокові двері відчиняються; - фігурка солдата усередині додає реалістичності; - вільний хід коліс; - пропелер обертається; - хороша деталізація. Елементи живлення: 3 батареї 1,5V-LR44, режим try me. В процесі гри розвивається уява, логіка та просторове мислення. Масштаб: 1:24. Розмір: 26 см. Підходить для дітей від 3-х років.
Гвинтокрил Автопром З вантажним гаком (AP9906A) AP9906A
Гвинтокрил Автопром З вантажним гаком — ідеальний подарунок для кожного хлопця! Іграшка вражає своєю реалістичністю, адже є зменшеною копією свого прототипу у масштабі 1:20. Гра з гелікоптером супроводжується світловими та звуковим ефектами, що додає ще більшої реалістичності. Крім того, модель має вантажний гак з піддоном та рухомі лопаті. Гелікоптер виконано з якісного та міцного пластику. Іграшка сприятиме розвитку дрібної моторики, уяви та логічного мислення дитини. Живлення: 2 батарейки типу АG13 (входять у комплект). Іграшка рекомендована для дітей від 3-х років.
Гелікоптер іграшковий Автопром 1:16 (7674B) 7674B
Гелікоптер іграшковий червоного кольору від бренду «Автопром» – крута міцна іграшка для дитини. Вертоліт виготовлений з якісних сертифікованих матеріалів (пластик, гума). Масштаб іграшки: 1:16. Для роботи світлових і звукових ефектів необхідні елементи живлення (входять в комплект). Реалістичний пошуковий гелікоптер оснащений лебідкою, гаком, прожектором. Колеса та гвинти рухливі, крутяться. Дитина буде розвивати дрібну моторику, вміння будувати сюжетні ігри, уяву і фантазію під час гри з вертольотом від бренду «Автопром». Іграшка рекомендована для хлопчиків віком від 5-ти до 9-ти років.
Гелікоптер іграшковий Автопром 1:16 (7674A) 7674A
Гелікоптер іграшковий темно-зеленого кольору від бренду «Автопром» – крута міцна іграшка для дитини. Вертоліт виготовлений з якісних сертифікованих матеріалів (пластик, гума). Масштаб іграшки: 1:16. Для роботи світлових і звукових ефектів необхідні елементи живлення (входять в комплект). Реалістичний військовий гелікоптер оснащений лебідкою, гаком, прожектором. Колеса та гвинти рухливі, крутяться. Дитина буде розвивати дрібну моторику, вміння будувати сюжетні ігри, уяву і фантазію під час гри з вертольотом від бренду «Автопром». Іграшка рекомендована для хлопчиків віком від 5-ти до 9-ти років.
Гелікоптер іграшковий Автопром 1:16 (7674C) 7674C
Гелікоптер іграшковий чорно-білого кольору від бренду «Автопром» – крута міцна іграшка для дитини. Вертоліт виготовлений з якісних сертифікованих матеріалів (пластик, гума). Масштаб іграшки: 1:16. Для роботи світлових і звукових ефектів необхідні елементи живлення (входять в комплект). Реалістичний поліцейський гелікоптер оснащений лебідкою, гаком, прожектором. Колеса та гвинти рухливі, крутяться. Дитина буде розвивати дрібну моторику, вміння будувати сюжетні ігри, уяву і фантазію під час гри з вертольотом від бренду «Автопром». Іграшка рекомендована для хлопчиків віком від 5-ти до 9-ти років.
DRIVEN MICRO Вертолет (WH1072)
Іграшка DIY Toys Гелікоптер рятувальний (CJ-1122740) CJ-1122740
Гелікоптер Рятувальний інерційний з ефектами. Живлення: 3 батарейки типу AG13 (входять у комплект).
Іграшка DIY Toys Гелікоптер Рятувальний (CJ-1122739) CJ-1122739
Гелікоптер Рятувальний інерційний зі ефектами. Живлення: 3 батарейки типу AG13 (входять у комплект).
Машинка Road Rippers Rush and rescue Гелікоптер моторизована (20154) 20154
Машинка «Rush and rescue. Вертоліт» моторизована від бренду «Road Rippers» – крутий вертоліт зі світломузичними ефектами. Іграшка виготовлена з якісного міцного сертифікованого матеріалу (пластик). Особливості: - Робочий ліхтар на даху; - Звукові ефекти; - Крутиться пропелер; - Іграшка працює від 3-х батарейок (в комплекті); - Яскраві наклейки; - Кошик на гаку; - Міцний матеріал корпусу. - Довжина іграшки: 31 см. Дитина буде розвивати дрібну та велику моторику, увагу та фантазію, просторове мислення і координацію рухів, вміння керувати механізмами під час гри з вертольотом від бренду «Road Rippers». Іграшка рекомендована для хлопчиків віком від 3-х років.
Гелікоптер іграшковий Dickie Toys Служба порятунку зі світлом та музикою (
Приміряти на себе роль рятівника, допомогти людям, які потрапили в біду, і провести найскладніші рятувальні операції Вашому малюку допоможе яскраво-жовтий рятувальний гелікоптер «Dickie Toys». До особливостей гелікоптера відносяться: - двері, що відчиняються; - тягова лебідка з крюком; - рятувальна капсула-підйомник. Світлові та звукові ефекти активізуються натиском однієї спеціальної кнопки. В комплект входять 2 демонстраційні батарейки з напругою 1,5V типу R6. Іграшка виготовлена з пластику і металу високої якості. Такий рятувальний гелікоптер призначений для хлопчиків від 3 до 8 років.
Іграшка Вертоліт рятувальної служби Dickie Toys 32 см (3308356) 3308356
Жоден хлопчисько не залишиться байдужим до високотехнологічного інтерактивного гелікоптера. Гвинтокрил служби порятунку завжди готовий прийти на допомогу навіть у важкодоступні місця. Він дуже маневрений, видає звукові та світлові ефекти при польоті, двері і скло кабіни відкриваються і всередині можна помістити пілота і пасажира. Обертання лопатей гвинта регулюється спеціальною кнопкою. Рятувальний гелікоптер оснащений лебідкою, яка піднімає і опускає трос із носилками. Іграшка виконана з міцного якісного пластика та працює від трьох батарейок АА.
Гелікоптер Dickie Toys Служба порятунку (3307002) 3307002
Відчуйте себе частиною справжньої рятувальної команди та вирушайте на виклик. З функціональним гелікоптером Dickie Toys Служба порятунку навіть найнедоступніший виклик буде швидко виконаний. Підготуйте смугу, запустіть пропелер та вперед до злету. Лише натисніть на кнопку і ви почуєте звук (зокрема звуки радіо та сирени) та увімкнеться світло проблискових маячків. Легкому злету
Спецтехніка Dickie Toys Вертоліт Служба порятунку зі звуковими (3306004)
гвинтокрил, від 3 років, розміри - 30 см
Спецтехніка Dickie Toys Функціональний вертоліт Служба порятунку з лебідко
гвинтокрил, розміри - довжина 39 см
Машина Road Rippers Rush and rescue Гелікоптер (20135) 20135
від 3 років
Спецтехніка Dickie Toys Функціональний вертоліт Служба порятунку з лебідко
гвинтокрил, від 3 років, розміри - довжина 39 см
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   27  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на машинки и техника. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить машинка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на машинки и техника. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История