искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Вид
Тип механизма
По фильму
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 94 моделей:
| меч Сбросить все
Набір іграшкової зброї TMNT Черепашки-ніндзя Movie III Меч Катана Леонардо
Іграшкова зброя Quantum Heroes Dinoster Меч Лучіо (EU580871)
Бластер-меч Hasbro Nerf Minecraft Heartstealer Sword, з 4 стрілами (F7597)
Іграшкова зброя Power Rangers Beast Morphers Меч гепарда (E5897) E5897
Меч червоного рейнджера Гепард виконаний у повній відповідності з оригінальним зразком з популярного мультфільму Могутні Рейнджери. Настав час Звіриних Морферів і пора готуватися до захопливих пригод. Міцне прозоре лезо блакитного кольору та червона рукоять у вигляді голови гепарда дозволить вийти переможцем з битви. Меч виготовлений з сертифікованого та безпечного пластику, має гарні зносостійкі властивості. Гра з мечем розвиває уяву, творчі здібності, просторове сприйняття та образне мислення. Рекомендований вік – від 8-ми років.
Іграшковий меч Simba Некст Ніндзя червоний (8042586) 8042586
Іграшковий меч Simba Некст Ніндзя червоний не залишить байдужим жодного хлопчика. Маючи такий меч, тобі ворог не страшний. Він має яскравий червоний дизайн у стилі катана, а звукові та світлові ефекти додадуть ще більшого драйву грі. Для додаткового захисту в мечі є три пускові дротики, які вистрілюють з рукояття при натисканні на кнопку. Меч ніндзя легкий, його зручно тримати дитині у руках. Це крута іграшка, яка дозволить весело провести час. Меч рекомендований для дітей віком від 3-х років.
​Меч іграшковий Star Wars Чубакка (F1037/F7417) F1037/F7417
Меч іграшковий Star Wars Чубакка сподобається поціновувачам фантастичних історій. Підійде для дітей, які обожнюють сагу «Зоряні війни». Пориньте у світ фантастики разом із мечем Чубакки, виготовленим із якісного та барвистого пластику. Відтворіть відомий сюжет або придумайте власні позапланетні історії. Влаштуйте справжню битву галактик і перемагайте. Іграшка складається і розкладається. Виготовлено дуже реалістично — біле руків'я із зображенням персонажа та меч білого кольору. Гра із мечем Star Wars сприяє розвитку дрібної моторики, логічного мислення, просторового сприйняття, пам'яті та концентрації уваги. Рекомендовано для дітей від 4-х років.
Меч іграшковий Star Wars Мандалорець (F1037/F1043) F1037/F1043
Меч іграшковий Star Wars Мандалорець сподобається поціновувачам фантастичних історій. Підійде для дітей, які обожнюють сагу «Зоряні війни». Пориньте у світ фантастики разом із мечем Мандалореця, виготовленим із якісного та барвистого пластику зеленого кольору. Іграшка складається і розкладається. Має руків’я з зображенням Мандалореця і висувні леза, які розгортаються поворотом зап’ястка. Гра із мечем Star Wars сприяє розвитку дрібної моторики, логічного мислення, просторового сприйняття, пам'яті та концентрації уваги. Рекомендовано для дітей від 4-х років.
​Меч іграшковий Star Wars Асока Тано (F1037/F4054) F1037/F4054
Меч іграшковий Star Wars Асока Тано сподобається поціновувачам фантастичних історій. Підійде для дітей, які обожнюють сагу «Зоряні війни». Пориньте у світ фантастики разом із мечем Асока Тано, виготовленим із якісного та барвистого пластику. Відтворіть відомий сюжет або придумайте власні позапланетні історії. Влаштуйте справжню битву галактик і перемагайте. Іграшка складається і розкладається. Виготовлено дуже реалістично — біле руків'я із зображенням персонажа та меч білого кольору. Гра із мечем Star Wars сприяє розвитку дрібної моторики, логічного мислення, просторового сприйняття, пам'яті та концентрації уваги. Рекомендовано для дітей від 4-х років.
Меч іграшковий Star Wars Малюк Ґроґу (F1037/F1172) F1037/F1172
Меч іграшковий Star Wars Малюк Ґроґу сподобається поціновувачам фантастичних історій. Підійде для дітей, які обожнюють сагу «Зоряні війни». Пориньте у світ фантастики разом із мечем Малюка Ґроґу, виготовленим із якісного та барвистого пластику зеленого кольору. Іграшка складається і розкладається. Має руків’я з зображенням Ґроґу і висувні леза, які розгортаються поворотом зап’ястка. Гра із мечем Star Wars сприяє розвитку дрібної моторики, логічного мислення, просторового сприйняття, пам'яті та концентрації уваги. Рекомендовано для дітей від 4-х років.
Меч іграшковий Star Wars Дарт Вейдер (F1037/F1041) F1037/F1041
Меч іграшковий Star Wars Дарт Вейдер сподобається поціновувачам фантастичних історій. Підійде для дітей, які обожнюють сагу «Зоряні війни». Пориньте у світ фантастики разом із мечем Дарта Вейдера, виготовленим із якісного та барвистого пластику. Відтворіть відомий сюжет або придумайте власні позапланетні історії. Влаштуйте справжню битву галактик і перемагайте. Іграшка складається і розкладається. Виготовлено дуже реалістично — чорне руків'я із зображенням персонажа та меч червоного кольору. Гра із мечем Star Wars сприяє розвитку дрібної моторики, логічного мислення, просторового сприйняття, пам'яті та концентрації уваги. Рекомендовано для дітей від 4-х років.
​Ігровий набір TMNT Movie III Меч-катана Леонардо (83521) 83521
Ігровий набір TMNT Movie III Меч-катана Леонардо за мотивами нового анімаційного фільму «Черепашки-Ніндзя»! Перевтілюйтесь в хороброго Леонардо та допомогайте черепашкам-ніндзя у боротьбі проти сил зла Нью-Йорка! Тренуйтесь у метанні сюрикена, опановуйте меч-катану та поринайте у нові пригоди з улюбленими героями! У наборі: - пов’язка на очі; - меч-катана; - сюрикен. Коли
Іграшкова зброя Dinoster Меч Лучіо (EU580871) EU580871
Відкрийте для себе дивовижний світ динозаврів разом з Іграшковою зброєю Dinoster! Вітаємо у команді Dinoster! Вивчайте та врятуйте динозаврів з мечем Лучіо! У нього два режими: дино-меч або дино-бластер зі світловими та звуковими ефектами. Обирайте, який режим більше до вподоби вам? Світлові та звукові ефекти для веселої гри. Try me режим: спробуйте, щоб побачити силу меча! Режими
Меч іграшковий Star Wars Енакін Скайвокер (F1132/F4057) F1132/F4057
Діти можуть створювати світловий меч і уявляти битви за допомогою іграшкового меча Star Wars Енакін Скайвокер, натхненного зброєю джедаїв і ситхів із Галактики Зоряних Воєн! Використовуйте лезо, ковпачок, кришку та серцевину, що входять до комплекту, щоб створити світловий меч і уявіть, що ви використовуєте Силу, борючись у удаваних дуелях на світлових мечах! А з деталями, які сумісні з усією лінійкою Lightsaber Forge, хлопчики та дівчатка від 4-х років можуть створювати, налаштовувати та освоювати тисячі комбінацій!
Меч іграшковий Star Wars Мейс Вінду (F1132/F1164) F1132/F1164
Діти можуть створювати світловий меч і уявляти битви за допомогою іграшкового меча Star Wars Мейс Вінду, натхненного зброєю джедаїв і ситхів із Галактики Зоряних Воєн! Використовуйте лезо, ковпачок, кришку та серцевину, що входять до комплекту, щоб створити світловий меч і уявіть, що ви використовуєте Силу, борючись у удаваних дуелях на світлових мечах! А з деталями, які сумісні з усією лінійкою Lightsaber Forge, хлопчики та дівчатка від 4-х років можуть створювати, налаштовувати та освоювати тисячі комбінацій!
Меч іграшковий Star Wars Obi-Wan Kenobi (F1132/F1162) F1132/F1162
Меч іграшковий Star Wars Obi-Wan Kenobi сподобається поціновувачам фантастичних історій. Підійде для дітей, які обожнюють сагу «Зоряні війни». Пориньте у світ фантастики разом із мечем Обі-Вана Кенобі, виготовленим із якісного та барвистого пластику. Відтворіть відомий сюжет або придумайте власні позапланетні історії. Влаштуйте справжню битву галактик і перемагайте. Іграшка складається і розкладається. Гра із мечем Star Wars сприяє розвитку дрібної моторики, логічного мислення, просторового сприйняття, пам'яті та концентрації уваги. Рекомендовано для дітей від 4-х років.
Меч іграшковий Star Wars Дарт Мол (F1132/F4059) F1132/F4059
Діти можуть створювати світловий меч і уявляти битви за допомогою іграшкового меча Star Wars Дарт Мол, натхненного зброєю джедаїв і ситхів із Галактики Зоряних Воєн! Використовуйте лезо, ковпачок, кришку та серцевину, що входять до комплекту, щоб створити світловий меч і уявіть, що ви використовуєте Силу, борючись у удаваних дуелях на світлових мечах! А з деталями, які сумісні з усією лінійкою Lightsaber Forge, хлопчики та дівчатка від 4-х років можуть створювати, налаштовувати та освоювати тисячі комбінацій!
Меч іграшковий Star Wars Йода (F1132/F1163) F1132/F1163
Діти можуть створювати світловий меч і уявляти битви за допомогою іграшкового меча Star Wars Йода, натхненного зброєю джедаїв і ситхів із Галактики Зоряних Воєн! Використовуйте лезо, ковпачок, кришку та серцевину, що входять до комплекту, щоб створити світловий меч і уявіть, що ви використовуєте Силу, борючись у удаваних дуелях на світлових мечах! А з деталями, які сумісні з усією лінійкою Lightsaber Forge, хлопчики та дівчатка від 4-х років можуть створювати, налаштовувати та освоювати тисячі комбінацій!
​Меч іграшковий Star Wars Люк Скайвокер (F1132/F7419) F1132/F7419
Меч іграшковий Star Wars Люк Скайвокер сподобається поціновувачам фантастичних історій. Підійде для дітей, які обожнюють сагу «Зоряні війни». Пориньте у світ фантастики разом із мечем Люка Скайвокера, виготовленим із якісного та барвистого пластику. Відтворіть відомий сюжет або придумайте власні позапланетні історії. Влаштуйте справжню битву галактик і перемагайте. Іграшка складається і розкладається. Гра із мечем Star Wars сприяє розвитку дрібної моторики, логічного мислення, просторового сприйняття, пам'яті та концентрації уваги. Рекомендовано для дітей від 4-х років.
Меч іграшковий Star Wars Асока Тано (F1135/F7426) F1135/F7426
Молоді шанувальники «Зоряних воєн» можуть уявити пригоди далекої-далекої галактики з електронним світловим мечем Star Wars Асока Тано. Цей дитячий світловий меч, натхненний персонажами всесвітньо відомої саги, має висувне світлове лезо та електронні звукові ефекти. Використовуйте лезо, ковпачок, комбіновану кришку й серцевину, які входять у комплект, щоб створити світловий меч Асока Тано та уявіть, як використовуєте Силу. Живлення: 2 батарейки ААА (не входять в комплект). Іграшка рекомендована для дітей від 4-х років.
Меч іграшковий ​Star Wars Darksaber (F1135/F1169) F1135/F1169
Завдяки мечу іграшковому Star Wars Darksaber діти можуть уявити власні дуелі джедаїв і ситхів. Ці електронні світлові мечі мають висувні світлові леза, натхненні Зоряними війнами, і електронні звукові ефекти! Використовуйте лезо, ковпачок, кришку та серцевину, які входять у комплект, щоб створити світловий меч і уявіть, що ви використовуєте силу у битвах на світлових мечах! Живлення: 2 батарейки типу ААА (в комплект не входять). Ідеальний подарунок для маленьких фанатів віком від 4-х років.
Меч іграшковий ​Star Wars Darh Vader (F1135/F1167) F1135/F1167
Завдяки мечу іграшковому Star Wars Darh Vader діти можуть уявити власні дуелі джедаїв і ситхів. Ці електронні світлові мечі мають висувні світлові леза, натхненні Зоряними війнами, і електронні звукові ефекти! Використовуйте лезо, ковпачок, кришку та серцевину, які входять у комплект, щоб створити світловий меч і уявіть, що ви використовуєте силу у битвах на світлових мечах! Живлення: 2 батарейки типу ААА (в комплект не входять). Ідеальний подарунок для маленьких фанатів віком від 4-х років.
Меч іграшковий ​Star Wars Йода (F1135/F8323) F1135/F8323
Молоді шанувальники «Зоряних воєн» можуть уявити пригоди далекої-далекої галактики з електронним світловим мечем Star Wars Йода. Цей дитячий світловий меч, натхненний персонажами всесвітньо відомої саги, має висувне світлове зелене лезо і електронні звукові ефекти. Використовуйте лезо, ковпачок, комбіновану кришку й серцевину, які входять у комплект, щоб створити світловий меч Йоди та уявіть, як використовуєте Силу. Живлення: 2 батарейки ААА (не входять в комплект). Іграшка рекомендована для дітей від 4-х років.
Бластер-меч NERF Minecraft HeartStealer (F7597) F7597
Бластер-меч NERF Minecraft HeartStealer черпає натхнення з меча в Minecraft: Dungeons. Меч Nerf Minecraft Heartstealer стріляє патронами та має пінопластове лезо. Діти можуть грати з ним як мечем або бластером для подвійних захоплюючих ігор на свіжому повітрі. Набір включає: - бластер-меч; - 4 дротики. Це чудова іграшка у дворі для хлопчиків і дівчаток 8-ми років для активних ігор на свіжому повітрі.
Іграшкова зброя Dinoster Меч Лучіо (EU580871)
5 років
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игрушечное оружие. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игрушечное оружие в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игрушечное оружие. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История